H2O team potapljanje

Home redesign H2O team forum POTAPLJANJE NA VDIH – APNEA apnea tekmovanja SP v globinskih disciplinah 2007

SP v globinskih disciplinah 2007

Prikaz 101 prispevka (od skupno 119)
  • Avtor
    Prispevki

_jure
    Član

Čestitke Jure!!!!!

Swaka chast!

matejf
    Član

Čestitke Jure!

Veliko modrine še naprej :)

Matej

Jure Daić
    Admin

UŠŠŠŠ!!! Kak je doma mrzlo. V tem kratkem času v Egiptu sem se preveč razvadil z visokimi temperaturami. Sedaj je mama dala pečt še zadnje orade iz zmrzovalnika, za malo morskega vzdušja.

Še vedno čakam na uradne rezultate, ki jih je težko dobit. Prišlo je do par sprememb.

1.) Herbert Nitsch 77m AUT

2.) William Winram 75m CAN

3.) Alexey Molchanov 65m RUS

4.) ??? ITA

5.) Jure Daić 56m

5.) Sebastian Naslund -56m SWE

BO William trubridge 75m NZL

BO Christian Maldame 68m FRA

(vlečenej ob vrv – kazenske točke) Bourschis Morgan 68m FRA

BO Zajac Martin 63m SVK

(pulling) ??? ITA

Še vedno ni potrjeno moje 5. mesto. Pri obratu se lahko večkrat primeš za vrv na zadnjega 1.5m od uteži. Če imaš večji razpon rok (moj je 195cm) dovolijo da se primeš tudi pred temi 1.5 metri, s tem da morajo sodniki pri ogledu podvodnih posnetkov preverit, če je komu med tem roka drsela po vrvi ali pa se je prijel fiksno. Nekaj takega se je moralo zgoditi Morganu, ki je tako izgubil tretje mesto.

LP Jure

Jure Daić
    Admin

Pravkar sem dobil potrditev, da sem končal na 5. mestu, še vedno pa nimam vseh rezultatov.

LP Jure

Duro
    Član

pubec čestitke!!! ;)

se vidimo na treningu :)

Anonimnež
    Gost

Čestitke!!! Očitno je bil Francoz diskvalificiran. Imaš kake informacije zakaj?

Mirko
    Član

Jure in Luka,

čestitke obema za odlične rezultate!

Zavedajta se, da je že samo sodelovanje na SP velik dosežek, za katerega sta vložila ogromno truda in na kar sta lahko zelo ponosna.

Najboljši rezultati se dosegajo, ko se istočasno združi več faktorjev. Na vse ne moremo vplivati sami, zato verjamem, da bo tudi Luka naslednjič v polni formi lahko pokazal, kje je njegovo mesto v svetu.

Želim obema, da bi vama vajini “coach-inji” pomagali pri ohranitvi “trezne glave” na treningih, podvodnem ribolovu in doseganju novih odličnih rezultatov!

Jure,

zaradi tvojega 5. mesta na SP pa sem že danes nehal jesti sladkarije, v torek pred srečanjem pa se bom pošteno mastega najedel… 😉

absu
    Član

.. čestitke, čestitke, čestitke,

Bravo Jure in ostali naši :D :D :D :D

ko pa pridete vsi nazaj … nujno :rock:

Jure Daić
    Admin

Končno so prišli v javnost uradni rezultati. Še vedno ni nič iz strani organizatorja. Tekmovalci v Egiptu so slikali rezultate in jih obesili na DB forum. Te slike pripenjam še sem in dodajem link na rezultate zapisane v lepši obliki: http://spreadsheets.google.com/pub?key=pDBogiW2LqzeXZlYj3xh6DA&output=html

LP Jure

P.S. Pri CNF je bilo dosti preveč BO-jev.

Josko
    Član

Čestitam na rekordu Jure, kao i ostalima na dobrim rezultatima!

dejan750
    Član

Svaka čast, majstore!

mylo
    Član

hey!

samo rahlo repliko mam na uradne rezultate, ki so objavljeni na tem naslovu: http://spreadsheets.google.com/pub?key=pDBogiW2LqzeXZlYj3xh6DA&gid=0” class=”bbcode_url”>http://spreadsheets.google.com/pub?key=pDBogiW2LqzeXZlYj3xh6DA&gid=0 Pri Juretu manjka pripis državnega rekorda – NR. Na CWTju so pa ga dali … verjetno tiskarski škrat.

mylo
    Član

ehm … mogoče niso uradni rezultati? :) 🙄

Jure Daić
    Admin

Fotografija s katere je Jorg prepisoval rezultate je bila odrezana in se niso videli vsi DR. Rezultati, ki so na omenjenem linku so prepisani iz slike, ki sem jo pripel pred par posti.

LP Jure

Jure Daić
    Admin

V današnjem Večeru je je članek o minulem svetovnem prenstvu. Še link na članek: http://213.250.55.115/ris2007/default.asp?kaj=3&id=2007111405265825

LP Jure

gnioco
    Član

V prispevku v oddaji svet se mi ne zdi pošteno da Luke Pengova se ni niti omenilo, kot da ga ni bilo niti tam…

gnioco wrote:

V prispevku v oddaji svet se mi ne zdi pošteno da Luke Pengova se ni niti omenilo, kot da ga ni bilo niti tam…

Žal na take stvari nimaš vpliva ko si v oddaji. Vprašajo kar se njim zdi in oni vodijo celoten pogovor. Saj si vedel da že v uvodnem prispevku niso nič vprašali ker so vse rekorde narobe povedali…

Jure Daić
    Admin

Objave v medijih so vedno površne, nepopolne ali celo napačne. V oddaji Svet je bil prispevek zelo površen, na vprašanja ki so mi jih zastavljali pa žal nimam vpljiva. Po narobe povedanih WR se vidi, da so kar sami nekaj skup spravli.

Ko sem imel prispevek na TV Maribor, sem posebej povedal, da sma tekmovala 2 Slovenca, to so tudi dali v prisevek. Novinar pa je v napovedniku govoril da sem edini slovenski tekmovalec,… Tudi v izjavi za časopise, ki sem jim jo poslal, sem napisal Lukovo globino in uvrstitev. Na to kaj dajo v članek pa nimam vpljiva in sem ga tako kot vi prebral komaj danes zjutraj.

LP Jure

Jure Daić
    Admin

Orgnizator je objavil še originalne rezultate, ki so že nekaj časa znani. Link: http://www.sharmfreedivingworldchampionship.com/images/RESULTS%20CWT-CNF.xls

LP Jure

Prikaz 101 prispevka (od skupno 119)
  • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.
X
vrh