H2O team potapljanje

Splošni pogoji poslovanja

Spletna trgovina

Svetujemo vam, da pred uporabo strani spletne trgovine pazljivo preberete spodaj navedene Pogoje poslovanja. Z uporabo spletne strani izrazite svoje strinjanje z navedenimi pogoji. Če se s pogoji ne strinjate, vas prosimo, da ne uporabljate spletne trgovine www.h2oteam.com (v nadaljevanju “spletna stran”).  Upravljalec strani, podjetje H2O Globe d.o.o. (v nadaljevanju “ponudnik”), si  pridržuje pravico do spremembe pogojev na spletni strani kadarkoli. Vse spremembe so zavezujoče za kupce, zato vam priporočamo, da si Pogoje poslovanja redno ogledujete.

Osnovne informacije

Lastnik in upravljalec spletne strani je podjetje:

Jure Daić, športne dejavnosti, gradbeništvo in druge storitve, s.p.

Plečnikova ulica 1
2000 Maribor
Matična številka: 8347999000

Davčna številka: SI 66900620
TRR: SI56 0463 5011 4646 591 (odprt pri NKBM d.d.)

Podjetje je registrirano v Poslovnem registru Slovenije dne 08.01.2019.

Dostopnost informacij

Ponudnik se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovil naslednje informacije:

 • identiteto podjetja (ime in sedež podjetja, podatki iz registra)
 • kontaktne podatke, ki kupcu omogočajo hitro komunikacijo
 • končno ceno blaga ali storitve, vključno z davki
 • informacije o morebitnih dodatnih stroških prevoza oziroma dostave
 • plačilne pogoje ter pogoje dostave
 • informacije o pritožbenem postopku pri podjetju
 • seznanitev z odgovornostjo za stvarne napake
 • možnost in pogoje garancije ter možnost za uveljavljanje pravice do odstopa od pogodbe
 • čas veljavnosti in trajanja pogodbe

Cene

Vse cene izdelkov v spletni trgovini h2oteam.com so maloprodajne cene, navedene v EUR in vključujejo davek na dodano vrednost (DDV), ne vsebujejo pa stroškov dostave. Izdani račun vsebuje poleg cene blaga tudi stroške dostave v višini, navedeni ob zaključku naročila oz. na potrdilu o naročilu.

Akcijske ponudbe (popusti) so lahko tedenske ali dnevne, oblikujejo se glede na povpraševanje in razpoložljive zaloge.

Pravne osebe oziroma drugi zavezanci za DDV morajo pri naročilu predložiti identifikacijsko oziroma davčno številko.

Vse cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Akcijske cene za artikle v akciji veljajo do preklica, v nasprotnem primeru pa do odprodaje zalog.

Naročila

Podatki o oddanem naročilu so shranjeni na strežniku spletne strani. Z oddajo naročila je sklenjena pogodba o nakupu med končnim kupcem in ponudnikom.  Popravke ali dodatke k naročilu lahko pošljete po elektronski pošti info@h2oteam.com ali po telefonu +386 71 441 900. Z uporabo komunikacijskih sredstev ne nastajajo posebni stroški. 

POSTOPEK NAKUPA

Možnost registracije ali prijave

Vsak uporabnik, ki želi preko spletne strani www.h2oteam.com opravljati nakupe, se lahko predhodno registrira. To naredi tako, da klikne povezavo “Registracija”. V na novo odprti strani vnese svoje podatke in pritisne gumb za potrditev. V kolikor je uporabnik že registriran in želi opraviti nakup, klikne na povezavo “Prijava”. Nakup je možen tudi brez predhodne registracije.

Izbira artiklov

Uporabnik izbere artikle ali storitve, ki jih želi kupiti tako, da ob ogledu artikla na spletni strani klikne gumb “Dodaj v košarico”. V kolikor želi kupiti več artiklov, ta korak opravi za vsak artikel posebej. V kolikor posamezni izdelek omogoča izbiro različnih številk, barv ali velikosti, potem kupec pred dodajanjem v košarico izbere željeno številko, barvo ali velikost.

Ko uporabnik izbere želene artikle, klikne na gumb “Košarica”. S tem se odpre stransko okence, kjer lahko kupec preveri povzetek nakupa in nadaljuje na blagajno.

Blagajna in zaključek nakupa

Na novo odprti strani (Blagajna) lahko uporabnik spremeni podatke kupca, v kolikor je prijavljen z registriranim uporabniškim imenom. Uporabnik lahko tukaj vnese oziroma spremeni podatke plačnika in prejemnika, izbere način plačila ter način dostave ter zaključi nakup.

Po zaključku nakupa se prikaže stran s podatki o nakupu in potrditvijo naročila. Uporabnik tudi prejme podatke o naročilu na svoj elektronski naslov. Naročilo se hrani v digitalni obliki na strežniku ponudnika.

Možnosti plačila in dostave

Kupec lahko pred zaključkom nakupa izbira med različnimi možnostmi dostave in plačila. Ponudnik ponuja možnost dostave s kurirjem DPD, ali osebni prevzem v poslovalnici na Koroški cesti 33 v Mariboru (kopališče Pristan). Ponudnik ponuja možnost plačila s kreditno kartico MasterCard, Viso ali American Express, z nakazilom na tekoči račun podjetja ali plačilo s PayPalom.

Podjetje Jure Daić s.p. deluje na PE Koroška cesta 33.  Poleg e naslova info@h2oteam.com smo dosegljivi tudi na telefonski številki +386 71 441 900.

Obdelava nakupa

V kolikor kupec spletno naročilo izvede, se šteje, da je pogodba o nakupu sklenjena.

Ponudnik bo naročene izdelke poslal v najkrajšem možnem času s priloženim originalnim računom. V primeru, da blaga, ki ste ga naročili, ni na zalogi, se bo ponudnik z vami dogovoril o morebitni kasnejši dostavi ali zamenjavi artikla. Dostavo opravlja DPD. Čas dostave po navadi znaša 1-2 delovna dni. Ta čas se lahko podaljša ob povečanem številu naročil, kadrovskih odsotnostih, posebnih akcijah v letu (kot je Blackfriday ali večja znižanja), a tudi v tem primeru se trudimo, da so vsa naročila dostavljena v roku 3. do največ 4. delovnih dneh.

Spletna stran www.h2oteam.com je na voljo v slovenskem in angleškem jeziku.

Dostava

Dostavo naročenega blaga opravlja DPD d.o.o. Ponudnik ni odgovoren za prekoračen rok dostave. Dostava se izvrši na vaš naslov, ki ste ga navedli ob prijavi ali naročilu. V primeru, da vas ob času dostave ni doma, se bo dostavljalec dogovoril z vami o ponovni dostavi. V primeru, da zaloga poide, vas bo o tem obvestil ponudnik  ter vam sporočil dobavni rok za naročene artikle. Stroški dostave znotraj Slovenije znašajo 3,90 € za naročila do 89,99 €, nad tem zneskom je dostava znotraj Slovenije brezplačna. Dostava je v večini primerov v roku 1-2. dni, razen ob izrednih primerih. 

Dostava je mogoča le na območju Evropske unije. Spletna stran www.h2oteam.com je na voljo le v slovenskem in angleškem jeziku. O morebitni dostavi v drugo državo na željo potrošnika, poskušamo najti rešitev, da se lahko blago dostavi tudi v drugo državo, zunaj EU območja.

Zakonska pravica do odstopa od nakupa in vračilo blaga

Potrošnik je fizična oseba, ki pridobiva ali uporablja blago, storitve in digitalno vsebino za namene zunaj njegove poklicne ali pridobitne dejavnosti.

V skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (Uradni list RS, št. 130/22; v nadaljevanju: ZVPot-1) ima potrošnik pri nakupovanju v spletni trgovini  pravico, da nam v primeru pogodbe, sklenjene na daljavo, v štirinajstih (14) dneh od prevzema blaga na elektronski naslov info@h2oteam.com sporoči, da v celoti ali delno odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev.

Rok iz prejšnjega odstavka začne veljati naslednji dan od datuma dostave blaga. Obvestilo o odstopu potrošnik predloži z nedvoumno izjavo, iz katere jasno izhaja, da odstopa od pogodbe. Edini strošek, ki potrošnika bremeni v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila blaga, ki se zaračunava po ceniku izbrane dostavne službe in je v lastni režiji kupca oz. potrošnika.  Če je potrošnik blago že prejel in odstopi od pogodbe, ga vrne nemudoma oziroma najpozneje v 14 dneh po obvestilu o odstopu od pogodbe, razen če podjetje ponudi, da samo prevzame vrnjeno blago. Šteje se, da potrošnik pravočasno vrne blago, če ga pošlje pred iztekom 14-dnevnega roka za vračilo, in sicer na naslov  H2O Team, Koroška cesta 33, 2000 Maribor.

Kupec mora artikel vrniti prodajalcu nepoškodovan, v originalni embalaži in v nespremenjeni količini, razen če je artikel uničen, pokvarjen, izgubljen ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv kupec. Kupec artiklov ne sme neovirano uporabljati do odstopa od pogodbe. Kupec sme opraviti ogled in preizkus artiklov v obsegu, kot je to nujno potrebno za ugotovitev dejanskega stanja. Kupec odgovarja za zmanjšanje vrednosti blaga, če je zmanjšanje posledica ravnanja, ki ni nujno potrebno za ugotovitev narave, lastnosti in delovanja blaga. Vračilo opravljenih vplačil bo izvedeno takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v roku 14 dni po prejemu vrnjenih artiklov. Vračilo opravljenih vplačil se kupcu izvede z enakim plačilnim sredstvom, kot ga je uporabil kupec ob plačilu. Ponudnik bo zavrnil vse pakete, poslane z odkupnino, ki niso bili vnaprej najavljeni in dogovorjeni.

Blago nam morate vrniti nepoškodovano in v nespremenjeni količini, opravite lahko zgolj ogled in preizkus blaga v obsegu, kot je to nujno potrebno za ugotovitev narave in lastnosti blaga. Za zmanjšanje vrednosti blaga odgovarjate v primeru, da je primanjkljaj posledica ravnanja, ki ni nujno potrebna za ugotovitev narave, lastnosti in delovanja blaga. Blaga ne smete neovirano uporabljati do odstopa od pogodbe.

Pri odstopu od pogodbe, kjer je bila koriščena koda za popust ali promocijska koda, se vam vrne le dejansko plačani znesek. Če ste ob naročilu pridobili bonus v obliki brezplačnega izdelka, ste nam ob odstopu od pogodbe dolžni vrniti tudi ta izdelek.

Prejeta nakazila, vključno s stroški dostave (kadar se vrača celotno naročilo) vam bodo vrnjena takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v roku 14 dni od prejema obvestila o odstopu od pogodbe, pri čemer si pridržujemo pravico do zadržanja vračila prejetih plačil do prevzema vrnjenega blaga oziroma do prejema ustreznega dokazila, da je bilo blago odposlano na naš naslov.

Vrnjenemu blagu mora biti priložena kopija računa in vaši osebni podatki skupaj s številko osebnega bančnega računa (IBAN), kamor vam vrnemo prejeto nakazilo.

Pri odstopu od pogodbe, kjer je bil koriščen bonus, koda za popust ali promocijska koda, se ta sredstva upoštevajo kot popust in se kupcu ne vrnejo. Kupcu se vrne le vplačani znesek. Darilni bon se pri odstopu od pogodbe upošteva kot plačilno sredstvo in vrne kupcu kot darilni bon.

Pravico do vračila kupnine v primeru uveljavljanja neskladnosti blaga, ureja ZVPot, (Uradni list RS, št 130/22); v členih od 37. do 39. člena.

Neskladnost blaga

(subjektivne zahteve za skladnost blaga) 72.člen ZVPot

Blago je skladno s prodajno pogodbo zlasti, kadar je to primerno:

1.      ustreza opisu, vrsti, količini in kakovosti ter ima funkcionalnost, združljivost, interoperabilnost in druge lastnosti, kot je zahtevano v prodajni pogodbi;

2.      je primerno za poseben namen, za katerega ga potrošnik potrebuje in s katerim je potrošnik seznanil prodajalca najpozneje ob sklenitvi prodajne pogodbe, prodajalec pa je s tem soglašal;

3.      je dobavljeno skupaj z vsemi dodatki in navodili, vključno z navodili za namestitev, kot je določeno v prodajni pogodbi, ter

4.      je posodobljeno, kot je določeno v prodajni pogodbi.

(objektivne zahteve za skladnost blaga) 73.člen ZVPot

Poleg izpolnjevanja zahtev iz prejšnjega člena mora blago tudi:

1.      ustrezati namenom, za katere se običajno uporablja blago iste vrste, pri čemer je treba, kadar je to primerno, upoštevati druge predpise, tehnične standarde ali v primeru neobstoja takih tehničnih standardov panožne kodekse ravnanja, ki se uporabljajo za posamezni sektor;

2.      biti take kakovosti in ustrezati opisu vzorca ali modela, ki ju je prodajalec dal na razpolago potrošniku pred sklenitvijo prodajne pogodbe, kadar je to primerno;

3.      biti dobavljeno skupaj s takimi dodatki, vključno z embalažo, navodili za namestitev ali drugimi navodili, za katere lahko potrošnik razumno pričakuje, da jih bo prejel, kadar je to primerno, in

4.      biti take količine ter imeti značilnosti in druge lastnosti, vključno v zvezi s trajnostjo, funkcionalnostjo, združljivostjo in varnostjo, kot je običajno za blago iste vrste in ki jih potrošnik lahko razumno pričakuje glede na naravo blaga in ob upoštevanju kakršne koli javne izjave, podane pri oglaševanju ali označevanju s strani ali v imenu prodajalca ali drugih oseb v predhodnih členih pogodbene verige, vključno s proizvajalcem, razen če prodajalec dokaže, da:

–  za javno izjavo ni vedel in od njega ni mogoče razumno pričakovati, da bi zanjo vedel,

–  je bila javna izjava do sklenitve prodajne pogodbe popravljena na enak ali primerljiv način, kot je bila podana, ali

–  javna izjava ni mogla vplivati na odločitev za nakup blaga.

Primernost artikla se preverja z drugim, brezhibnim artiklom enake vrste, hkrati pa tudi z izjavami proizvajalca oziroma navedbami na samem artiklu.

Kupec mora ponudnika o morebitni stvarni napaki skupaj z natančnim opisom le-te na lastne stroške obvestiti v zakonsko določenem roku in mu hkrati omogočiti pregled artikla. Pravico do uveljavljanja neskladnosti blaga natančneje urejajo določila Zakona o varstvu potrošnikov.

Ne glede na vse zapisano lahko odstopite od pogodbe in takoj zahtevate vračilo plačanega zneska, če se neskladnost pojavi v manj kot 30 dneh od datuma dobave blaga.

Ponudnik ni odgovoren za napake, ki so vidno povzročene s strani kupca. Reklamacija se ne upošteva:

 • če ugotovimo, da je bilo blago poškodovano zaradi nepravilnega ali malomarnega ravnanja kupca,
 • če so blagu odstranjene originalne zaščitne folije in embalaža ali če so vidni znaki uporabe.

Potrošnik za komunikacijo uporabi e naslov info@h2oteam.com. Komunikacija preko e pošte je za potrošnika brezplačna.

Pravno obvestilo

Spletna stran vsem besedilom, vse slike in ostala grafika na spletni strani je zaščitena z Zakonom o avtorskih pravicah in jih ni dovoljeno reproducirati  ali uporabljati brez predhodnega pisnega dovoljenja. Blagovne znamke in logotipi priznanih podjetij so v njihovi lasti.

Odgovornosti

Ponudnik se trudi, da bi ta stran vključevala točne in ažurne informacije. Ob tem pa ne daje garancije ali jamstva za točnost informacij, prav tako ne prevzema nobene odškodninske ali druge odgovornosti za napake v vsebinah spletnih strani www.h2oteam.com. Slike artiklov so simbolične in ne predstavljajo dejanskega stanja (barve, dodatna oprema). V kolikor na strani najdete kakršnokoli napako, nas prosim obvestite, da jo lahko popravimo. Kljub temu, da se trudimo ažurno posodabljati stran, se kdaj nehote prikrade kakšna napaka, ki jo spregledamo.

Omejitev odgovornosti

Ponudnik se po svojih najboljših močeh trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na njenih spletnih straneh. Kljub temu pa se lahko lastnosti artiklov, rok dobave ali cena spremenijo tako hitro, da nam včasih ne uspe popraviti podatkov na spletnih straneh. V takem primeru, bo ponudnik kupca obvestila spremembah in mu omogočil odstop od pogodbe ali zamenjavo naročenega artikla.

Odgovornost obiskovalca spletne strani

 • Vsak obiskovalec vadi oziroma koristi informacije spletne strani na lastno odgovornost
 • Obiskovalec v celoti prevzame tveganje glede poškodb, povezanih z uporabo informacij spletne strani
 • Vse informacije na spletni strani so izključno informativne narave 
 • Vsak obiskovalec je dolžan spoštovati pogoje poslovanja

Izvensodno reševanje potrošniških sporov

Skladno z zakonskimi normativi, ponudnik ne priznava nikakršnega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki bi ga potrošnik lahko sprožil v skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov. Ponudnik kot ponudnik blaga in storitev na območju Republike Slovenije, na svoji spletni strani objavlja elektronsko povezavo na platformo za spletno reševanje potrošniških sporov (SRPS). Platforma je na voljo potrošnikom tukaj: https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=SL

Politika zasebnosti in piškotki

Vaša zasebnost in osebni podatki nam veliko pomenijo in želimo maksimalno zaščiti vašo zasebnost.

IZJAVA GLEDE NASVETOV PRI POTAPLJANJU NA VDIH IN PODVODNEM RIBOLOVU

Vse informacije na spletni strani so zgolj informativnega značaja.

Izdelki in trditve o posameznih izdelkih na tej spletni trgovini, niso bili ocenjeni s strani državnih inštitucij. Tekstovni opisi posameznega izdelka so zgolj informativne narave.

Za vsa vprašanja ali morebitne nejasnosti smo vam na voljo na elektronskem naslovu info@h2oteam.com.

Splošni pogoji poslovanja so bili nazadnje posodobljeni 8.11.2023

TEČAJI

Svetujemo vam, da pred nakupom tečaja pazljivo preberete spodaj navedene Pogoje poslovanja. Z opravljenim nakupom ali pisno prijavo na tečaj izrazite svoje strinjanje z navedenimi pogoji. Upravljalec strani, podjetje H2O Globe d.o.o, Jure Daić s.p. (v nadaljevanju “ponudnik”), si  pridržuje pravico do spremembe pogojev na spletni strani kadarkoli. Vse spremembe so zavezujoče za kupce, zato vam priporočamo, da si Pogoje poslovanja redno ogledujete.

Osnovne informacije

Lastnik in upravljalec spletne strani je podjetje:

Jure Daić, športne dejavnosti, gradbeništvo in druge storitve, s.p.

Plečnikova ulica 1
2000 Maribor
Matična številka: 8347999000

Davčna številka: SI 66900620
TRR: SI56 0463 5011 4646 591 
(odprt pri Nkbm d.d.)

Dostopnost informacij

Ponudnik se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovil naslednje informacije:

 • identiteto podjetja (ime in sedež podjetja, podatki iz registra)
 • kontaktne podatke, ki kupcu omogočajo hitro komunikacijo
 • končno ceno tečaja in drugih storitev, vključno z davki
 • informacije o morebitnih dodatnih stroških prevoza, nastanitve…
 • plačilne pogoje 
 • uveljavljanje pravice do odstopa od pogodbe
 • čas veljavnosti in trajanja pogodbe

Cene

Vse cene tečajev v spletni trgovini h2oteam.com so maloprodajne cene, navedene v EUR in NE vključujejo davka na dodano vrednost (DDV). Prav tako ne vsebujejo stroškov prevoza, nastanitve, prehrane in drugih stroškov povezanih z udeležbo na tečaju. 

Akcijske ponudbe (popusti) so lahko tedenske ali dnevne, oblikujejo se glede na povpraševanje in razpoložljive zaloge.

Vse cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Akcijske cene za tečaje v akciji veljajo do preklica.

Naročila

Podatki o oddanem naročilu so shranjeni na strežniku spletne strani. Z oddajo naročila je sklenjena pogodba o nakupu tečaja med končnim kupcem in ponudnikom.  Popravke ali dodatke k naročilu lahko pošljete po elektronski pošti. ali po telefonu +386 71 441 900. Z uporabo komunikacijskih sredstev ne nastajajo posebni stroški. 

POSTOPEK NAKUPA

Možnost registracije ali prijave

Vsak uporabnik, ki želi preko spletne strani www.h2oteam.com opravljati nakupe tečajev, se mora predhodno registrirati. To naredi tako, da klikne povezavo “Registracija”. V na novo odprti strani vnese svoje podatke in pritisne gumb za potrditev. V kolikor je uporabnik že registriran in želi opraviti nakup, klikne na povezavo “Prijava”. Nakup je možen tudi brez predhodne registracije, v tem primeru pa se mora kupec registrirati, kasneje saj mu le tako lahko odklenemo dostope do spletnih vsebin.

Blagajna in zaključek nakupa

Na novo odprti strani (Blagajna) lahko uporabnik spremeni podatke kupca, v kolikor je prijavljen z registriranim uporabniškim imenom. Uporabnik lahko tukaj vnese oziroma spremeni podatke plačnika in prejemnika, izbere način plačila ter način dostave ter zaključi nakup.

Po zaključku nakupa se prikaže stran s podatki o nakupu in potrditvijo naročila. Uporabnik tudi prejme podatke o naročilu na svoj elektronski naslov. Naročilo se hrani v digitalni obliki na strežniku ponudnika.

Odpoved s strani organizatorja tečajev (dalje H2O Team)

H2O Team ima pravico odpovedati dogovorjene potapljaške tečaje ali delavnice, če ni doseženo minimalno število ljudi. Odpoved je lahko pisno sporočena po elektronski pošti na elektronski naslov udeleženca, najpozneje pet dni pred napovedanim začetkom potapljaškega tečaja ali delavnice. V primeru odpovedi potapljaškega tečaja ali delavnice se opravljena plačila bodisi vrnejo udeležencu ali pa se udeleženec registrira za drug nadomesten termin potapljaškega tečaja ali delavnice. Nadaljnji denarni zahtevki udeležencev zaradi odpovedi so izključeni.

Pogoji potapljaškega tečaja

Inštruktorji potapljanja imajo pravico določiti čas začetka in konca potapljaških tečajev in delavnic, ne glede na napoved. Inštruktorji potapljanja imajo pravico spremeniti termin izvajanja potapljaškega tečaja. Inštruktorji potapljanja smejo tečaj izvesti z drugimi nadomestnimi inštruktorji. Vsi potapljaški tečaji in delavnice se izvajajo v skladu s predstavitvijo. Za predstavitev vsebine tečaja ali delavnic je odgovoren inštruktor potapljanja. Udeleženci tečaja se zavežejo, da bodo upoštevali navodila inštruktorja potapljanja. Udeleženci tečaja se zlasti zavežejo, da se bodo potapljali v skladu s standardi, ki jim jih bo predstavil H2O Team. Inštruktor potapljanja lahko iz potapljaškega tečaja ali delavnice izključi osebe, ki ovirajo potapljaški tečaj ali delavnico ali ne izpolnjujejo zahtev tečaja. V tem primeru ni pravice do povračila stroškov.

Zahteve potapljaškega tečaja

Udeleženec mora pred udeležbo izpolniti prijavnico, obrazec medicinske samoocene, obrazec osnovnih pravil varnega potapljanja ter obrazec za obdelavo osebnih podatkov. S prijavo na potapljaški tečaj ali delavnico udeleženec tečaja potrdi, da ni fizično omejen. Udeleženec tečaja mora podpisati tudi izjavo o omejitvi odgovornosti izvajalca potapljaškega tečaja.

Odstop udeleženca

Udeleženec lahko kadar koli odstopi od pogodbe. Odstop od pogodbe mora biti izveden v pisni obliki s sporočilom po elektronski pošti na naslov info@h2oteam.com. Nadomestna oseba za udeležbo na potapljaškem tečaju ali delavnici ni dovoljena. H2O Team ima v primeru odstopa udeleženca pravico zahtevati od njega pavšalno nadomestilo. Pavšalni stroški odpovedi za dogovorjeni potapljaški tečaj ali delavnico znašajo 50% vrednosti potapljaškega tečaja ali delavnice v primeru odpovedi do sedem dni pred začetkom potapljaškega tečaja ali delavnice in 100% stroškov v primeru odpovedi manj kot sedem dni pred začetkom potapljaškega tečaja ali delavnice.

X
vrh