-
AvtorPrispevki
-
30/10/2007 ob 14:02 #16458
DuroČlan😯 res me zanimajo tvoji rezultati, če bi bil doli kak teden prej😯 ali pa dlje časa in ob boljših pogojih treniral kje bližje…komaj čakam na rezultat iz tekme…ČESTITAM za CW!!!
:clap: 30/10/2007 ob 14:05 #16459
pehtranČlanJure, to je pa že višek…. eni dušo spustimo, da spravimo še kaj lufta ven na 40 metrih, ti boš pa na 70 izenačeval iz pljuč. Narava res ni fer. No, izkoristi to svojo naravno danost in razturi! Držim pesti. Miha
30/10/2007 ob 14:40 #16460
AnonimnežGostČestitke!!! Globina ti je očitno pisana na kožo. Pametna odločitev glede najave. Mislim, da je občutek ki ga opisuješ ravno pravi. Dobro je če čutiš, da bi lahko šel globje. Kako je šlo Lukeju?
Lp Aleš
30/10/2007 ob 14:42 #16461
AnonimnežGostpehtran wrote:Jure, to je pa že višek…. eni dušo spustimo, da spravimo še kaj lufta ven na 40 metrih, ti boš pa na 70 izenačeval iz pljuč. Narava res ni fer. No, izkoristi to svojo naravno danost in razturi! Držim pesti.
Miha
Presneto res!!!30/10/2007 ob 15:22 #16462
Jure DaićAdminLuka ima probleme s sinusi. Sploh ne ve ča bo lahko nastopil. Upamo da se pozdravi in da mu uspe na tekmi izanečavat. Ni hujšega kot žrtvovat dosti časa in denarja v trening, potem pa zaradi višje sile ostat brez šanse, da pokažeš kaj si sposoben. Glede mojega izenačevanja je tako. Vsak ima nekje prednost pred ostalimi, jaz jo imam pri izenačevanju, Mičo pri dinamiki, Aleš pri statiki,…. Jaz si še vedno nisem na jasnem kako je z mojim izenačevanjem, ker še nisem imel problemov z njim. Mogoče se mi bo ustavilo na 70m mogoče pa nikoli in mi bo prej zmanjkalo fizične moči za večje globine.
Najbolj sem presenečen nad eno stvarjo. Tukaj sem edini, ki kljub močnemo vetru vedno nosim kapo. Zunaj je res vroče, ampak mokro uho in mokra glava na vetru je naslabše za sinuse in ušesa. Kapo je ime včeraj tudi Luka in Winram, oba pa še ne vesta če bosta lahko nastopala.
LP Jure
P.S. Danes sem med potopom na 66m videl večjo barakudo, ki se je zaganjala v jato rib. Srbi so baje vidli manjše morske pse, mogoče pa so jih zamnjali za velike barakude, ki tukaj sličijo na ščuke.
30/10/2007 ob 16:57 #16463
gniocoČlanwaaw….svaka čast res ti je narava dala tisto kar potrebuješ…čestitke
😯 30/10/2007 ob 19:10 #16464
AnonimnežGostEni majo srečo, da jim ni treba skrbet okoli izenačevanja. Ampak, če ne bi bil sposoben iti tako globoko pač ne bi mogel iti. Torej danost in trd trening,…pa še pogum. Škoda za Luko,…tip je res s srcem v apnei.
Sporoči kaj koliko so napovedale ženske. Natalija bo tokrat imela hude konkurentke. Težka bo za ruski stroj.
Navijaški pozdrav,
Aleš
30/10/2007 ob 20:06 #16465
Jure DaićAdminPred par minutami sem se vrnil iz otvoritvene slovesnosti. Takega banketa še nismo videli, hrana dobra, predvsem pa prelepo dekorirana. Oči imam še komja odprte, tako da bom na hitro poročal najzanimivejše. Srbi so na treningu posneli morskega psa ki kroži med vrvmi za zagrevanje, Stig ga je šel celo božat. Stig mi je obljubil slike psička, ki je imel samo 2m, pa ostre zobke.
Sedaj pa k glavni stvari. Natalija je najavila nov WR in sicer 95m!!!
Slikice,…
LP Jure
30/10/2007 ob 21:16 #16466
Sandi BitencAdminMalo so me razočalarale najave. Sem mislil da bo kaj bližje 100m in da bo Sarah raje dodala kak meter kot pa kakšnega odvzela od svojega prejšnjega potopa. No mogoče se ne počuti najbolje. Samo kakšna je pa luknja takoj zatem. 30/10/2007 ob 21:48 #16467
AnonimnežGostHudo!!! Mene stvari niso presenetile. Natalija je pametna ženska in verjemem, da bo napoved tudi uresničila. Najave pa nato res strmo padajo. Kapo dol telim punčaram. Jure ful sem vesel tvojega poročanja.
LP Aleš
30/10/2007 ob 23:03 #16468
Sandi BitencAdminPravkar sem prejel informacijo, da je menda Dave Mullins na treningu dosegel 114m. To bo še zanimivo v četrtek. 30/10/2007 ob 23:34 #16469
DuroČlanjao jao…ob vsakem postu ostanem brez besed. Boj za prva mesta med ženskami bo hud..brez dvoma! banket…huh mega, ko bi le bil tam…pa če samo na banketu
ko dobiš slike od stiga…obvezno pripopaj sem gor!
Daić in Luka …. po pameti, držimo pesti!!!
31/10/2007 ob 12:07 #16470
AnonimnežGostOd nekod sem pobral, da je tekma za danes odpovedana. Verjetno vremenske neprilike.LP Aleš
31/10/2007 ob 12:47 #16471
Sandi BitencAdminJa nekaj težav imajo z vremenom in sedaj še z vrvmi. Zaradi neprestanega valovanja zadnjih 14dni se je menda nekaj vrvi strgalo. Še dobro da ni bilo danes tekme, kaj če bi se to zgodilo med potopom… No zjutraj so najprej prestavili ženskei štart na 13. uro vendar se vreme ni izboljšalo. Sedaj govorijo da bodo jutri nastopile ženske in moški skupaj. Upam da jim rata poštimat vrvi do takrat.
31/10/2007 ob 13:23 #16472
potepuhecČlanJure cestitke za osebne rekorde, pa super tole porocanje iz toplih krajev. Upam, da se vam vreme porihta in da boste imeli cim boljse pogoje za potope. 31/10/2007 ob 15:57 #16473
Jure DaićAdminKot kaže se je vreme ustalilo. Cela noč je bila vetrovna, danes zjutraj pa zelo slabi pogoji. Trenutno je brezveterje in kaže da bo jutri boljše. Kaj je z vrvmi ne vem. Kimo pravi, da so jih vkradli ali da so se potrgale. Skratka ni vrvi ob katerih bi tekmovali. Čez 10 min začne sestanek in upam na sveže informacije. Danes dopoldan nisem treniral zaradi slabega vremena, ob 2h pa sem se že raztegnil, potem pa izvedel da ni vrvi.
😥 Kmalu bodo znane napovedi za jutri, takoj ko jih obesijo juh objavim.
Sandiju pošiljam film s psičkom. Gre za belozobega morskega psa, ki zraste do 3.5m, v knjigi piše “ne se mu približevat”.
😆 Sabdi daj ga na forum.Se oglasim čez par ur.
LP Jure
31/10/2007 ob 16:41 #16474
Jure DaićAdminKOncan je sestanek, sedaj vsi cakamo napovedi. Kaj je novega? Vrvi so se natrgale na drugi strani platforme, kjer so protiutezi in so postale prenevarne za tekmo. Stvar resena. Glede najav pa se ni nič točnega. pojavil se je 6. človek z najavo preko 100m. Druga najglobja napoved je 112m sklepam da Herbertova, ker je spraševal ob kolkih je predzadnji štart. Jutri startamo moški in ženske mešano po najavljeni globini, v petek vsi počivamo, v soboto pa imamo vsi CNF.
Danes sem šel 2x snorklat. Morje tukaj je res prelepo, toliko različnih rib, koral,…. ČUDOVITO!!!
Kmalu bodo zanne najeve.
LP jure
31/10/2007 ob 17:01 #16475
Sandi BitencAdminLepe globine, ni kaj. 6 preko 100m 😯 . Bo pomoje zlo zanimivo jutri.evo še video:
[youtube]egwQ8We4kyo[/youtube] -
AvtorPrispevki
- Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.
Dogodki
Ob tem času ni dogodkov