H2O 100% karbonski listi

260.00290.00

Model listov 100% Carbon je primerljiv z najkvalitetnejšimi karbonskimi listi na trgu, od katerih pa se razlikuje po občutno ugodnejši ceni. Priporoča se uporaba čevlja C4 model 400, možna pa je prilagoditev listov za vse ostale oblike čevljev.

Počisti
Šifra: Ni na voljo Kategorija:

Opis

Proizvajalec plavuti H2O se je razvil iz uveljavljene znamke ZeroX in je specializiran za izdelavo elitnih karbonskih plavuti, ki jih odlikuje izjemna reaktivnost, po kateri prekašajo konkurenčne proizvajalce. Plavuti se izdelujejo v omejeni seriji z najkvalitetnejšimi karbonskimi vlakni s procesom vakuum infuzije.

Model litov 100% Carbon je primerljiv z najkvalitetnejšimi karbonskimi listi na trgu, od katerih pa se razlikuje po občutno ugodnejši ceni. Priporoča se uporaba čevlja C4 model 400, možna pa je prilagoditev listov za vse ostale oblike čevljev.

  • dolžina listov: 78 cm (možnost 70-80cm)
  • širina listov: 20 cm
  • teža enega lista: soft 180 g, medium/soft 203 g
  • trdote: soft, medium/soft, medium, medium/hard in hard
  • barva: črni karbon (ob doplačilu 30EUR je možna unikatna maskirna ročna poslikava)
  • 3 leta garancije

Dostava

Dostava za artikle na zalogi po SLO je v roku 1-3 delovnih dni, po prejetju vašega plačila. Dostava v tujino poteka preko kurirske službe Eurosender in traja 3-7 dni (EU) ali 7-20 dni po vsem svetu. Kupljene izdelke boste prejeli na naslovu, naveden v naročilu, v zgoraj navedenih rokih. Za izdelke, ki jih ni na zalogi bo kupec posebej obveščen o času dostave. Sobota in nedelja se ne štejeta v čas dostave. V primeru zamude zaradi višje sile ne prevzemamo odgovornosti.

Dodatne informacije

Trdota

soft, medium/soft, medium, medium/hard, hard

Barva

Črni karbon, Unikatna maskirna ročna poslikava

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “H2O 100% karbonski listi”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

© H2O team. All rights reserved.
X