H2O team potapljanje

H2O 100% karbonski listi

H2O 100% karbonski listi

310.00

Model listov 100% Carbon je primerljiv z najkvalitetnejšimi karbonskimi listi na trgu, od katerih pa se razlikuje po občutno ugodnejši ceni. Priporoča se uporaba čevlja C4 model 400, možna pa je prilagoditev listov za vse ostale oblike čevljev.

Šifra: Ni na voljo Kategorija:

OpisProizvajalec plavuti H2O se je razvil iz uveljavljene znamke ZeroX in je specializiran za izdelavo elitnih karbonskih plavuti, ki jih odlikuje izjemna reaktivnost, po kateri prekašajo konkurenčne proizvajalce. Plavuti se izdelujejo v omejeni seriji z najkvalitetnejšimi karbonskimi vlakni s procesom vakuum infuzije.

Model litov 100% Carbon je primerljiv z najkvalitetnejšimi karbonskimi listi na trgu, od katerih pa se razlikuje po občutno ugodnejši ceni. Priporoča se uporaba čevlja C4 model 400, možna pa je prilagoditev listov za vse ostale oblike čevljev.

  • dolžina listov: 78 cm (možnost 70-80cm)
  • širina listov: 20 cm
  • teža enega lista: soft 180 g, medium/soft 203 g
  • trdote: soft, medium/soft, medium, medium/hard in hard
  • barva: črni karbon (ob doplačilu 30EUR je možna unikatna maskirna ročna poslikava)
  • 3 leta garancijeDostava za artikle na zalogi po SLO je v roku 1-3 delovnih dni, po prejetju vašega plačila. Dostava v tujino poteka preko kurirske službe Eurosender in traja 3-7 dni (EU) ali 7-20 dni po vsem svetu. Kupljene izdelke boste prejeli na naslovu, naveden v naročilu, v zgoraj navedenih rokih. Za izdelke, ki jih ni na zalogi bo kupec posebej obveščen o času dostave. Sobota in nedelja se ne štejeta v čas dostave. V primeru zamude zaradi višje sile ne prevzemamo odgovornosti.


Listi 100% karbon so izrazito reaktivni in so primerni tako za popolne začetnike, kot za vrhunske potapljače na vdih in podvodne lovce. Uporabljajo jih številni elitni potapljači na vdih in podvodni ribolovci. Po odzivnosti in reaktivnosti so primerljivi s tekmovalnimi karbonskimi listi. Primerni so tako za globinsko apnejo, kot podvodni ribolov s tehniko plitke šulje. Zaradi vrhunske odpornih vrst karbonskih vlaken, ki se med seboj prepredajo je izredno odporna proti lomu. Priporoča se uporaba čevlja C4 model 400, možna pa je prilagoditev listov za vse ostale oblike čevljev.

Dodatne informacije

Trdota

soft, medium/soft, medium, medium/hard

Barva

Črni karbon, Unikatna maskirna ročna poslikava (+30,00 €)

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “H2O 100% karbonski listi”
X
vrh