H2O team potapljanje

Subglider H2O Team

Subglider ali ”podvodna krila” so nedvomno najatraktivnejši ”adrenalinski” športni rekvizit za ljubitelje potapljanja na vdih. Vsi lastniki čolnov, ki se ukvarjajo z apnejo, se lahko s pomočjo subgliderja popeljejo v svet globin brez napora. Tako nam postanejo dolgi potopi na globini z lahkoto dosegljivi. Potapljači na vdih bodo pri tem uživali v lepotah podvodnega sveta, podvodni lovci pa bodo na ta način odkrili marsikatero pozicijo, primerno za podvodni ribolov.

Jure Daić je po testiranju subgliderja povedal:”Na morju sem preizkusil veliko adrenalinskih športov, od smučanja na vodi, vlečena s tubami, obroči,… a potopi s subliderjem prekašajo vsa ostala doživetja. Potopi brez kondicijskega napora so pravi užitek, pri tem pa dosegamo čase in dolžine potopov, ki so nemogoči tudi svetovnim rekorderjem. Ob testiranju subgliderja s H2O team logotipom sem brez težav naredil potop na 38,3m globine, ki je trajal preko 2 minut, pri tem pa sem pod vodo premagal dolžino cca. 150m. To je poseben občutek, ko na globini +30m samo 10cm nad tlemi s hitrostjo 1,5m/s drviš nad terenom.”

Člani H2O Teama lahko kupijo subglider z društvenim logotipom po akcijski ceni 236EUR, zraven pa še brezplačno prejmejo subglider torbo v vrednosti 25EUR. Redna cena subliderja znaša 295EUR. Interesenti se javite na info@h2oteam.com.

Objavljen je tudi video iz prvega testiranja.

Spletna stran: https://www.subglider.eu

23/04/2018

0 Odzivi na "Subglider H2O Team"

Pustite sporočilo

X
vrh