H2O team potapljanje

Odprto državno prvenstvo Slovenije v prostem potapljanju

Potapljaško društvo Maribor 12.5.2018 organizira »NaVdih 2018« –  odprto državno prvenstvo Slovenije v prostem potapljanju, ki bo potekalo v kopališču Pristan. Sodelujejo lahko vsa športna društva, klubi in posamezniki iz Slovenije in tujine. Tekmovanje bo potekalo po pravilih CMAS v sledečih disciplinah: STA, DNF, DYN, DYN – bi.

Registracija je obvezna za vse tekmovalce in jo je potrebno posredovati najkasneje do 10.05.2018 na elektronski naslov info@pdmb.net. V sklopu registracije mora tekmovalec napovedati v kateri disciplini bo tekmoval (največ dve disciplini) in napovedati rezultat, na podlagi katerih bo organizator izdelal startno listo. Vse prejete registracije bodo potrjene po e-pošti.

Prijavnina znaša 25 EUR na tekmovalca in mora biti poravnana ob verifikaciji. V prijavnino je vključen vstop na bazen in pogostitev po tekmovanju, kjer bo tudi razglasitev zmagovalcev in podelitev nagrad. V primeru prijave na dan tekmovanja znaša prijavnina 50 EUR. Več informacij na info@pdmb.net ali 041877858 (Mitja Štampfer).

23/04/2018

0 Odzivi na "Odprto državno prvenstvo Slovenije v prostem potapljanju"

Pustite sporočilo

X
vrh