Ropret je postavil nov DR v Innsbrucku

V nedeljo 25. februarja 2018 se je v Innsbrucku odvijalo šesto tradicionalno bazensko tekmovanje v potapljanju na vdih Tyrolean freediving Cup. Sodelovalo je 42 tekmovalcev iz devetih držav (Avstrije, Egipta, Slovaške, Nemčije, Danske, Španije, Madžarske, Švice in Slovenije).

H2O Team je zastopal Andrej Ropret, ki je dobesedno pometel s konkurenco. Bil je absolutni zmagovalec tekmovanja v vseh disciplinah, ob tem pa je postavil nov državni rekord. Najprej je bila na sporedu statična apneja, kjer je Andrej slavil s časom 7min in 37s. Po krajši pavzi pa je sledila še dinamična apneja brez plavuti, kjer je Andrej postavil nov državni rekord 176m in si s tem lasti vse bazenske državne rekorde.

Andrej je po tekmovanju povedal, da z rezultatom pri statični apneji ni najbolj zadovoljen, saj je taktiziral, da bi mu ostalo dovolj moči za naskakovanje DR v DNF. Pravi da mu izvrstni rezultati v začetku sezone dajejo novo motivacijo in potrditev za pravilen pristop. Prav tako pa obetajo zanimiv potek nadaljnje tekmovalne sezone.

Podrobni rezultati so objavljeni na spletni strani FB. Andreju čestitamo za uspešne potope in nov državni rekord!

27/02/2018

0 responses on "Ropret je postavil nov DR v Innsbrucku"

Leave a Message

© H2O team. All rights reserved.
X