H2O team potapljanje

9. H2O Team Pool Challenge

H2O team 10. marca organizira interno rekreativno tekmovanje v bazenskih disciplinah potapljanja na vdih za vse svoje člane. Dogodek je namenjen druženju in testiranju svojih sposobnosti v sproščeni atmosferi. Udeleženci se bodo pomerili v statični apneji (STA), dinamični apneji s plavutmi (DYN) in dinamični apneji brez plavuti (DNF).

Tekmovanje je namenjeno predvsem rekreativcem, ki bodo lahko v simulaciji tekmovanja preizkusili svoje zmogljivosti. V posebno kategorijo bodo razvrščeni tudi aktivni tekmovalci. Ker promoviramo varno potapljanje na vdih, bo vsak ”black out” kaznovan s plačilom runde vsem udeležencem.

Pričetek tekmovanja bo 10.3. ob 15.00 v bazenu Ruše, predviden zaključek pa ob 18.00. Sledi pogostitev v gostilni Vernik v Bezeni in občni zbor društva. Vsi zainteresirani pošljite svoje prijave do 8. marca na zan.petk@gmail.com. Ob prijavi pa morate podati tudi čim bolj realne najave rezultatov glede na vaše sposobnosti. Vsak tekmovalec plača štartnino 9 EUR, v katero je vštet vstop na bazen.

H2O Team Pool Challenge (3 ure, 3 discipline, 3 pravila)

1. sodelujejo lahko samo člani H2O team
2. obvezna dobra volja
3. če kdo izgubi zavest časti rundo

Primer najave:

IME: Janez Novak
STA: 3:32 min
DYN: 78 m
DNF: 52 m

Se vidimo v čim večjem številu!

28/02/2018

0 Odzivi na "9. H2O Team Pool Challenge"

Pustite sporočilo

X
vrh