H2O team H2O team forum KLUB IN ČLANI tečaji Tečaj potapljanja na dah jesen 2012

Tečaj potapljanja na dah jesen 2012

 • Avtor
  Prispevki
 • #8049

  Jure Daić
  Keymaster

  Na spletni strani so objavljeni točni termini tečajev potapljanja na vdih, nadaljevalnih tečajev in tečajev podvodnega ribolova: http://www.h2oteam.com/tecaji/zacetni-tecaj-potapljanja-na-vdih/ Pohitiite s prijavami, saj bo prva skupina hitro zapolnjena.

  LP Jure

  #26938

  Jure Daić
  Keymaster

  V MB sem objavil še termine za 2. skupino tečajev potapljanja na vdih, saj je prva zapolnjena. 2. skupina začne s tečajem čez dobra 2 tedna, tečaj pa bo potekal od 8.10. do 14.10. Točni termini so na naši spletni strani: http://www.h2oteam.com/tecaji/zacetni-tecaj-potapljanja-na-vdih/#Datumi

  Prav tako bo v MB še en termin za tečaje podvodnega ribolova od 15.10. do 17.10., točni termini: http://www.h2oteam.com/tecaji/tecaj-podvodnega-ribolova/#Datumi_PL

  LP Jure

  #26939

  Jure Daić
  Keymaster

  Prva skupina jesenskih tečajev je končala z morskim delom tečaja. Tokrat je bilo presenetljivo lepo vreme, saj je napoved sprva obeta dež in burjo. Imeli pa smo čisto bonaco, dovolj sonca, morje pa ima še vedno preko 20°C, tako da so se nekateri turisti še vedno kopali v kopalkah.

  Delo s tečajniki je bilo tudi tokrat zelo prijetno, še posebej dobri pa so bili koleki za potapljaški krst!!!

  LP Jure

  #26940

  nannelin
  Participant

  Vikend je bil enkraten in bo še dolgo,dolgo v čudovitem spominu, bilo je polno smeha in uživancije v vodi in izven. Super družba s strani udeležencev tečaja ter tako Jureta kot Jerneja. Oba se ti iz srca zahvaljujeva Jure za vso posredovano znanje med predavanji v Lj in na morju ter tako izvrstno pedagogiko, si res super motivator. Tečaj je zares izjemna in bogata izkušnja. :D

  Lep pozdrav,

  Anže in Nena

  #26941

  Jure Daić
  Keymaster

  Nina in Anže, me veseli, da se vama je dopadlo. Kot vedno se trudimo po najboljših močeh.

  LP Jure

  P.S. Prihodnji teden so še zadnji letošnji termini za nadaljevalni tečaj potapljanja na vdih in podvodnega ribolova. Več info na http://www.h2oteam.com

  #26937

  Jure Daić
  Keymaster

  Včeraj smo zaključili sezono začetnih tečajev potapljanja na vdih. Prav neverjetno je bilo, kako lep oktobrski vikend se je naredil iz sprva slabe vremenske napovedi. Še posebej v nedeljo je sonce pokazalo kako zgleda sanjska jesen na morju. Temperatura se je dvignila do 24°C in ob čisti bonaci je bilo celo prevroče. Se pa ne spomnim kdaj je bilo morje nazadnje tako toplo, saj je imela voda 14. oktobra še vedno preko 20°C. Nekateri so se kopali kar v kopalkah.

  Delo s tečajniki pa je kot vedno potekalo brez težav. Nekaj tečajnikov je imelo zdravstvene težave in se ni uspelo potapljat oziroma izenačevat, čisto vsi ostali pa so brez težav dosegli globino 20m. Zanimivo je bilo spremlajti par čistih začetnikov, ki se še nikoli niso potapljali globje od 4-5m, potem pa so na tečaju napredovali kot da je osvajanje globoke modrine najenostavnejša stvar na svetu. Čestitke vsem tečajnikom!

  LP Jure

  #26942

  Jure Daić
  Keymaster

  Foto utrinki,…

  LP Jure

  #26943

  rokkk
  Participant

  Tečaj je bil super, začetna pričakovanja so presežena.

  Posebej bi izpostavil predvsem eno stvar. Vsak je imel različne ideje, kaj želi od tečaja odnesti – lovske veščine, športni napredek, avtogeni trening, etc. – in Jure se je posvetil vsakemu posebej, glede na njegove želje. To se mi je zdelo zelo super. Sproščeno ozracje, skuliran folk, lepo vreme ipd. pa sploh ne bom omenjal.

  Se sigurno vidimo na nadaljevalnem.

  Še slikca:

  #26944

  Jure Daić
  Keymaster

  Rok lepa slika!

  V današnji izdaji Slovenskih novic je objavljena daljša reportaža o PSS tečaju potapljanja na vdih, ki ga izvaja H2O team. V zadnji skupini tečajnikov je bil prisoten tudi novinar Uroš Praš, ki je strnil vtise po opravljenem tečaju. Članek je objavljen na dveh straneh na atraktivnem mestu ob postavni lepotici. Vsi zainteresirani pohitite in si priskrbite svojo izdajo Slovenskih novic.

  LP Jure

  #26945

  BostjanR81
  Participant

  Že mam-zlo fajn napisano! :) Hvala Urošu za dober članek!

  #26946

  Jure Kompan
  Participant

  Mega članek…sem ga pa zlo težko skoncentirano prebral, mi je oke skozi na desno vleklo :D

  #26947

  lampich
  Participant

  Še nekaj na temo tečaja podvodnega lova, ki je potekal ta vikend v LJ.

  Kljub temu, da gre za teoretični tečaj, ki ne more nadomestiti lovnih dni na morju, je tečaj zelo dobrodošel tako za začetnike, kot tudi bolj izkušene lovce. Sam lovim šele dve leti in sem na tečjau slišal cel kup zadev, ki bodo vsakega lovca z vsaj minimalnimi izkušnjami, takoj asociirale na situacije, ki jih je doživel v morju, morebitne napake v plavanju/obnašanju pod vodo, reakcije rib ob določenih situacijah in podobno. Med predavanji sem slišaj vsaj 20 zadev oz. informacij, ki sem jih takoj direktno lahko povezal z lastnimi napakami in slabo tehniko lova. Mislim (upam :D ) da bo tečaj veliko pripomogel k izboljšanju mojih ribolovnih veščin, seveda pa jih bo treba natrenirati in zadevo preizkušati v vodi in ne v predavalnici :)

  Dodaten plus predavanj je seveda to, da lahko tri dni Jureta gnjaviš z vsemi mogočimi vprašanji in situacijami, ki te zanimajo, kar Jure zelo dobro prenaša in potrpežljivo odgovarja na vsa vprašanja tečajnikov.

  Skratka zelo dober tečaj, priporočam vsem lovcem !

  Na tečaju Jure pokaže tudi številne filme, ki obsegajo vse tehnike lova in skoraj vse ribje vrste, ki jih lovec sreča v Jadranu. Dodaten plus!

  P.S. Sumim, da so zgoraj omenjeni filmčki posneti v akvariju. Ko sem jaz v vodi s puško teh rib ni na spregled :D :D :D

 • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.
© H2O team. All rights reserved.
X