Trening v najglobljem bazenu na svetu Y-40

V soboto, 4. aprila 2020, v sodelovanju z društvoma PDM in Plenilec organiziramo vodeni trening globinskega potapljanja na vdih v najglobljem bazenu na svetu Y-40.

V soboto, 4. aprila 2020, v sodelovanju z društvoma PDM in Plenilec organiziramo vodeni trening globinskega potapljanja na vdih v najglobljem bazenu na svetu Y-40. Termin bo rezerviran ekskluzivno za nas, število udeležencev pa omejeno, tako da bomo lahko brez omejitev uživali v globinskem potapljanju na vdih. Dogodka se lahko udeležijo tudi potapljači brez opravljenega tečaja potapljanja na vdih. Ker bomo imeli zakupljen celoten bazen, kot organizator prevzamemo tudi odgovornost za dogajanje na bazenu.

Trening bo voden s strani izkušenih inštruktorjev, tako se bo lahko vsak udeleženec maksimalno posvetil svojim željam. Po skupinah bodo lahko udeleženci vadili globinske potope do -42m globine, tehnike izenačevanja Frenzel in Mouthfill, adaptacijo na globine, trening za globinski ribolov,…

Pred vstopom na bazen bo v predavalnici na bazenu Y-40 predavanje o globinskih treningih, ”mouth fillu” in adaptaciji telesa na globinske potope. Predavanje bosta vodila PSS Freediving Instructor Trainer Jure Daić in svetovni podprvak v potapljanju na vdih Andrej Ropret.

Med tem, ko bo za apneiste potekalo predavanje o izenačevanju bo potekal potop za SCUBA potapljače, ki se lahko prav tako udeležijo dogodka. Vstop na bazen za SCUBA potapljače je možen samo z veljavno izkaznico o usposobljenosti. Dovoljena je uporaba lastne maske in računalnika, izposoja ostale opreme je vključena v ceno. V kolikor je komu voda 33°C premrzla pa si lahko prinese tudi svoj shorty.

CENA:
Za apneiste znaša 85 EUR in zajema:
– strokovno predavanje o globinskih treningih, adaptaciji in izenačevanju,
– vstop na bazen Y-40 (omejeno št. udeležencev),
– voden trening s starani izkušenih inštruktorjev,
– praktična delavnica učenja tehnik globinskege adaptacije in ”mauth filla”,
– kosilo/večerja ob povratku,
– slike in video posnetki.

Za SCUBA potapljače znaša 65 EUR in zajema:
– vstop na bazen Y-40 (omejeno št. udeležencev),
– kosilo/večerja ob povratku,
– izposoja celotne SCUBA opreme razen maske in računalnika.

URNIK (sobota, 4.4.):
– 12.00 do 13.00 predavanje o izenačevanju (za apneiste),
– 12.30 do 13.30 potop s SCUBA opremo,
– 13.30 do 15.00 voden trening za apneiste,
– 15.30 do 16.30 kosilo.
Prevoz v in iz Italije bo organiziran z osebnimi prevoznimi sredstvi, saj bo tako pot časovno krajša.

INFORMACIJE in PRIJAVA:

info@h2oteam.com in 031 827 392, rok za prijave je do zapolnitve prostih mest.

12/02/2020

0 responses on "Trening v najglobljem bazenu na svetu Y-40"

Leave a Message

X
top