H2O team potapljanje

Sprejem pri županu MO Maribor

Ob zaključku 2021 je Mestna občina Maribor športnikom podelila priznanja za vrhunske športne dosežke v letošnjem letu. Poleg plavalke Katje Fain, taekwandoista Ivana Konrada Trajkoviča in gorske kolesarke Monike Hrastnik je župan Maribora sprejel še predstavnika H2O Team, Alana Pavliča, ki je tudi v ožjem izboru za športnika leta Maribora.

Alan je na CMAS svetovnem prvenstvu v Beogradu z 8 minutami in 31.6 sekundami v statiki postavil nov državni record, s tem neverjetnim časom pa je na tekmovanju osvojil bronasto medaljo za doseženo 3. mesto ter tako dobil kategorizacijo športnika svetovnega razreda.

»Mestna občina Maribor je ponosna na vse mariborske športnike, ki dosegajo vrhunske rezultate, njihove trenerje in druge športne delavce, ki jim pri tem pomagajo. Vrhunski rezultati omenjenih športnikov so toliko bolj izjemni, ker so jih dosegli v razmerah, ko je bilo potrebnega ogromno prilagajanja zaradi omejenih možnosti za treninge in negotovosti glede izvedbe tekmovanj,« so od podelitvi poudarili na Mestni občini Maribor.

10/01/2022

0 Odzivi na "Sprejem pri županu MO Maribor"

Pustite sporočilo

X
vrh