H2O team potapljanje

Teoretični tečaj podvodnega ribolova

Teoretični tečaj podvodnega ribolova

160.00

Kategorija:

Opis

Namen tečaja je podrobno spoznati vse tehnike lova in specifike lova na posamezne ribje vrste. Predavanja zajemajo tudi lovske izkušnje in skrivnosti pridobljene tekom celotne Juretove lovske kariere in so v celoti predstavljene z atraktivnimi video posnetki. Te informacije olajšajo lovske začetke, prinesejo prve trofeje in naredijo odločilno razliko med lovskim uspehom in neuspehom. Med ostalim bodo podane tudi informacije o uporabi in izbiri primerne opreme, izogibanju nevarnostim, telesni pripravi, treningih in prehrani.

Teoretični del: 10 ur (2 x 5 ur)

Tečaj bo vodil Jure Daić mednarodni inštruktor PSS in vodja sekcije za apnejo pri PSS, ki je izkušen podvodni lovec z dolgoletnimi lovskimi izkušnjami in bogato zbirko trofejnih ulovov. 

Cena zajema:

• teoretična video predavanja v spletni učilnici v slovenskem jeziku,
• trajni dostop do spletne učilnice,
• skripta v slovenskem jeziku,
• klasična teoretična predavanja,
• strokovno vodenje.

Vsi tečajniki morajo biti člani društva H2O team. Letna članarina znaša 20 EUR.

Teoretični tečaj podvodnega ribolova se izvaja v Ljubljani in Mariboru, ob zadostnem interesu pa tudi v Novi Gorici , Novem mestu in na Krku (minimalno 4-je tečajniki).

Vsi tečajniki morajo biti starejši od 16 let in morajo biti člani društva H2O team. Teoretični tečaj podvodnega ribolova se lahko izvaja vzporedno z začetnim tečajem potapljanja na vdih.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Teoretični tečaj podvodnega ribolova”
X
vrh