H2O team potapljanje

Maska Seac Extreme Evo

Maska Seac Extreme Evo

49.00

 

 

1 na zalogi

Kategorija:

Opis

ANATOMSKI DIZAJN: potapljaška maska ​​Seac One ima anatomsko oblikovano krilo iz visokokakovostnega hipoalergenega tekočega silikona, ki sledi obliki obraza in je občutljiva na kožo.
LEČE NA RECEPTURO: Seac One zlahka postane potapljaška maska ​​na recept zahvaljujoč optičnim lečam za kratkovidnost (kratkovidnost) od -1,0 do -6,0 (naprodaj posebej, glede na vaš recept)
PRAKTIČNO IN ODPORNO: polikarbonatni okvir, simetrične leče iz kaljenega stekla, odporen trak in enostavno nastavljanje zahvaljujoč zaponki s sistemom “Easy Touch”
ZAŠČITNI ETUI: Seac One ima poseben prozoren etui, ki se lahko uporablja tudi za druge potapljaške maske
Seac SUB QUALITY: Seac One je podvodna maska, zasnovana za rekreativno potapljanje, snorklanje na prostem in je zelo priljubljena pri podvodnih ribičih v črni silikonski različici

Seac One je maska, ki je bila zasnovana za potapljanje, vendar je enako domača, ko se uporablja za potapljanje, prosto potapljanje in podvodni ribolov. Gre za potapljaško masko z dvema simetričnima steklima iz kaljenega stekla, polikarbonatno strukturo in anatomsko obrobo iz hipolergičnega tekočega silikona. Pas je enostavno nastavljiv zahvaljujoč zaponki “Easy Touch” z gumbom za sprostitev. Prednost maske Seac One je tudi možnost uporabe optičnih leč (naprodaj ločeno), kar vam omogoča, da masko prilagodite svojemu receptu. Na voljo je v 5 različicah, od tega 4 s prozornim silikonom in ena s črnim silikonom, zaradi česar je Seac One idealna maska ​​za podvodni ribolov.

Dodatne informacije

Barva

maskirno zelena

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Maska Seac Extreme Evo”
X
vrh