H2O team potapljanje

H2O Clasic

H2O Clasic

875.00

Harpuna predstavlja klasično lesenjačo najkvalitetnejše izdelave, ki bo lovcu idealno služila njegovo celotno lovsko kariero. Zaradi telesa v obliki sipine kosti ima odlično okretnost in je zelo enostavna za uporabo. Namenjena je za lovce, ki želijo vsestransko uporabno harpuno, ki omogoča lov na presenečanje in čakanje. Odlikuje jo univerzalna uporaba in je tako primerna za začetnike in zelo izkušene lovce. Narejena je iz najkvalitetnejših materialov in želja po perfekcionizem pri vsakem najmanjšem detajlu. Telo harpune je narejeno iz 18 tikovih lamel, ki imajo boljše mehanske lastnosti od ostalih vrst lesa, primernega za uporabo pod vodo. Ker je narejena iz 100% tikovega lesa puška ni lakirana ampak je samo oljena s tremi nanosi naravnega tikovega olja. To daje puški številne prednosti pred konkurenco in možnost lažjega vzdrževanja. V trupu puške so trije predali za svinčene uteži, kar omogoča optimizacijo plovnosti ob spremembi dolžine ali debeline puščice. Ročaj je ergonomski z naslonom palca. Lahko je levi, desni ali univerzalen (brez naslona palca).

 

 

 

Šifra: Ni na voljo Kategorija:

Opis

Harpuna predstavlja klasično lesenjačo najkvalitetnejše izdelave, ki bo lovcu idealno služila njegovo celotno lovsko kariero. Zaradi telesa v obliki sipine kosti ima odlično okretnost in je zelo enostavna za uporabo. Namenjena je za lovce, ki želijo vsestransko uporabno harpuno, ki omogoča lov na presenečanje in čakanje. Odlikuje jo univerzalna uporaba in je tako primerna za začetnike in zelo izkušene lovce. Narejena je iz najkvalitetnejših materialov in želja po perfekcionizem pri vsakem najmanjšem detajlu. Telo harpune je narejeno iz 18 tikovih lamel, ki imajo boljše mehanske lastnosti od ostalih vrst lesa, primernega za uporabo pod vodo. Ker je narejena iz 100% tikovega lesa puška ni lakirana ampak je samo oljena s tremi nanosi naravnega tikovega olja. To daje puški številne prednosti pred konkurenco in možnost lažjega vzdrževanja. V trupu puške so trije predali za svinčene uteži, kar omogoča optimizacijo plovnosti ob spremembi dolžine ali debeline puščice. Ročaj je ergonomski z naslonom palca. Lahko je levi, desni ali  univerzalen (brez naslona palca).

 

Puščica:

Clasic 95 je 6,5mm, dolžine 120cm

Clasic 105 je 6,5mm, dolžine 130cm

 

Sprožilec je priznane blagovne znamke SIGAL SUB, za katerega so prejeli veliko nagrad. Mehak poteg pri velikih kot malih obremenitvah.

 

Gume:

Clasic 95:  2x 14,5mm

Clasic 105:  2x 14,5mm

 

Na puškah je mlinček slovenskega proizvajalca marenda  velikosti Small. Na roli je navita vrvica debeline 1,7mm, dolžine 40m. Mulineli so narejeni iz nerjavečega jekla, primernega za slano vodo, material inox 316. Vsi kovinski dodatki na puški so narejeni iz nerjavečega jekla inox 316, ter so dodatno zaščiteni z postopkom broniranja.

 

Dodatna opcije:

Karbonski GoPro nosilec s kovinskimi navoji v harpuni

Navodila za vzdrževanje:

Ob morebitni obrabi se lahko puško ponovno premaže in se jo s tem dodatno zaščiti. Priporoča se puško dvakrat letno rahlo obrusiti z brusnim papirjem (granulacija 320), ter jo namazati z TIKOVIM oljem. Za vzdrževanje gum priporočamo mazanje z silikonskim sprejel ali oljem.

Dodatne informacije

Dolžina

95 cm, 105 cm (+40€)

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “H2O Clasic”
X
vrh