H2O team potapljanje

Ziga (Fusion)

 • Avtor
  Prispevki
 • #6736

  Ziga
  Član

  En lep pozdrav vsem forumovcem!

  Že dlje časa večkrat pristanem na vašem forumu in lepo bi bilo, da se predstavim in kdaj kaj dodam.

  Ime mi je Žiga Hodnik, rojen v Ljubljani, kjer tudi živim. S sorodnih forumov me nekateri poznate pod vzdevkom Fusion. Z ribolovom se ukvarjam od kar pomnim, s podvodnim ribolovom pa 12 let. Moji začetki segajo na murtersko področje, bolj natančno v Kosirino, ki je dobro poznana večini H2Ojevcev. Prvič sem bil tam, ko sem imel 3 mesece, se pravi pred 31 leti. Preronil sem velik del jadranske obale in otokov, tako da lahko rečem, da se na vseh terenih hitro znajdem, še vedno pa jih je ostalo veliko neobdelanih. Od samega začetka podvodnega lova sem velik del pozornosti namenil opremi, člankom, novostim, izboljšavam in testiranju, kar me je pripeljalo do trgovine Extremo, katere solastnik sem (tega ne razumite kot oglaševanje, ker moj namen ni promoviranje opreme na forumu) bom pa z veseljem odgovoril na vsako vprašanje kar se tiče opreme, primerjav med različnimi izdelki ter navajanja prednosti in slabosti. Poleg tega sem eden od soustanoviteljev DPR Tjulnji ter njegov prvi predsednik. Zelo me veseli, da smo podvodni lovci zmeraj bolj organizirani, ker je to edini način našega obstoja in razvoja. Glede na to, da sem solastnik, soustanovitelj in še kaj, je verjetno jasno, da sem pristaš timskega dela in družabna oseba, ki vedno rada pomaga. Ne maram oseb, ki se spuščajo na področja, katera ne poznajo in se tam počutijo kot vsevedi. Rad imam teorijo podprto z dokazi in praktičnimi izkušnjami.

  Žiga

  #18723

  Pozdravljen Žiga

  Veseli me da si se le odločil da kaj tudi napišeš. Kot veš je vedno vsako mnenje dobrodošlo in vsak nasvet cenjen in sigurno te bomo kdaj povprašali kakšno stvar o opremi. Z načeli, ki si jih opisal se popolnoma strinjam in vsekakor poskušamo razvijati teorije oprte na neka dejstva in podkrepljene z dokazi. Omenjaš tudi članke. Če bi bil pripravljen kakšnega podelit z nami da ga objavimo na spletnih straneh bi bil zelo vesel.

  Pa še ena zadeva za katero te bom kar sedaj zagnjavil. V bližnji prihodnosti namreč H2O team pripravlja ponovno en test opreme, ker tega že res dolgo nismo naredili. A ste pripravljeni dat kaj na test :).

  #18724

  Pozdravljen Žiga,

  po tvojih letošnjih trofejah bomo še toliko bolj veseli tvojih pogledov na zadeve, sploh pa zato, ker ne sodiš med tiste, ki radi pretiravajo in mistificirajo!

  Kar napiši kaj, ko ti bo – opreme, ki jo zastopate, pa tako že cel kup pri nas.

  lp aleš

  #18725

  Ziga
  Član

  Glede opreme za testiranje ni problema, se bomo zmenili in jo dobite, kar bo pač v danem trenutku na voljo seveda. Tudi mene osebno bi zanimale neke primerjave. 😉

  Glede člankov in opisov je pa tako, da so šli skupaj s starim diskom v smeti, so pa že tako ali tako malo zastareli.

 • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.
X
vrh