H2O team potapljanje

Home redesign H2O team forum PODVODNI LOV Treningi za PL

Treningi za PL

 • Avtor
  Prispevki
 • #9401

  rozle777
  Član

  Pozdravljeni!

  Sm nov na forumu in me nekaj zanima. Kako naj se natreniram kakšen način treninga naj izberem da podaljšam statiko na globini?

  Lp

  Rožle

  #31752

  Nara
  Član

  Poglej malo po forumu v temah PL in apnea, je dosti napisanega na to temo. Statiko lahko delaš recimo doma, na suhem (CO2 in O2 tabele). Ampak se pri PL dosti bolj pozna trening dinamike. Še najboljše bi bilo, če se udeležiš kakšnega treninga z eno od skupin članov. Napredek je viden zelo hitro.

  #31753

  rozle777
  Član

  Zivjo..hvala za odgovor

  Pa se da s temi tabelami tudi izboljšati dinamiko? Ker imam zal toliko ze drugih treningov da nimam da bi lahko se se vozil na bazen.

  #31754

  Nara
  Član

  Hja, nekaj malega sigurno pomaga. Ampak v praksi je potem to čisto druga pesem. Imaš lahko STA rekord 8 minut, pa boš lahko v praksi pod vodo med lovom recimo samo minuto. Tako, da se trening dinamike pri PL veliko bolj pozna. Konec koncev je PL dinamika in ne statika – recimo šulja. Ok, pri čeki je sicer tudi statika spodaj, ampak še vseeno je treba priti dol in nazaj gor. Ampak tudi trening statike ti nebo škodil. Je pa potrebno tudi pravilno nadihavanje itd. Če že ni časa za treninge na bazenu pa si definitivno vzemi čas in denar za začetni tečaj potapljanja na vdih – od tega boš še največ odnesel.

  #31755

  rozle777
  Član

  Ok hvala..saj tečaj sm že naredil

  Lp

  #31756

  rozle777
  Član

  Zivjo se to ali mas potem mogoce kaksen plan treningov za dinamiko? Okvirno kako se to odvija

  #31757

  Nara
  Član

  Tule je recimo primer treninga za lov na čeko: http://forum.h2oteam.com/ribolov-tehnike/simulacija-lova-eko-profije-t3589.html

  Dolžino in čase pač prilagajaš svojim zmogljivostim in potrebam.

  #31758

  Jure Daić
  Admin
 • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.
X
vrh