H2O team potapljanje

Home redesign H2O team forum POTAPLJANJE NA VDIH – APNEA splošno o apnei Tečaji pomlad/poletje/jesen 2018

Tečaji pomlad/poletje/jesen 2018

 • Avtor
  Prispevki
 • #9497

  Jure Daić
  Admin

  Objavili smo termine spomladansko / poletnih tečajev potapljanja na vdih in podvodnega ribolova. Podrobnosti o tečajih in točni termini so objavljeni na spletni strani: https://www.h2oteam.com/tecaji/. Dodatne informacije in prijava na 031 827 392031 827 392, info@h2oteam.com. Vsi, ki plačajo akontacijo za tečaj do 1.1.2018 imajo 10 EUR popusta.

  Potapljanje na vdih https://www.h2oteam.com/tecaji/zacetni-tecaji-potapljanja-na-dah/

  Tečaji v celoti izvedeni na morju

  – podaljšan vikend 10.5. do 13.5. Portorož

  – podaljšan vikend 24.5. do 27.5. Krk

  – podaljšan vikend 31.5. do 3.6. Krk (v Hrvaščini)

  – podaljšan vikend 14.6. do 17.6. Krk

  – podaljšan vikend 28.6. do 1.7. Krk

  – podaljšan vikend 5.8. do 7.8. Krk

  Tečaji s teorijo in bazenskim delom tečaja v Sloveniji + morski del tečaja na Krku.

  – vikend 19.1. do 21.1. Ljubljana

  – vikend 23.3. do 25.3. Kranj ali Novo mesto ali Nova Gorica (lokacija tečaja se potrdi, ko se zbere 5 tečajnikov)

  – vikend 30.3. do 1.4. Kranj ali Novo mesto ali Nova Gorica (lokacija tečaja se potrdi, ko se zbere 5 tečajnikov)

  – vikend 6.4. do 8.4. Zagreb (v Hrvaščini)

  – 17.4. do 19.4. Maribor

  – vikend 20.4. do 22.4. Ljubljana

  – 22.4. do 23.4. Ravne na Koroškem

  – vikend 4.5. do 6.5. Ljubljana

  – 19.6. do 21.6. Maribor

  – vikend 22.6. do 24.6. Ljubljana

  Teoretični tečaj podvodnega ribolova https://www.h2oteam.com/tecaji/teoreticni-tecaj-podvodnega-ribolova/

  – vikend 23.3. do 25.3. Kranj ali Novo mesto ali Nova Gorica (lokacija tečaja se potrdi, ko se zbere 5 tečajnikov)

  – vikend 30.3. do 1.4. Kranj ali Novo mesto ali Nova Gorica (lokacija tečaja se potrdi, ko se zbere 5 tečajnikov)

  – 11.4. in 12.4. Maribor

  – vikend 14.4. in 15.4. Ljubljana

  – vikend 5.5. in 6.5. Ljubljana

  – vikend 23.6. in 24.6. Ljubljana

  Praktični tečaj podvodnega ribolova https://www.h2oteam.com/tecaji/prakticni-tecaj-podvodnega-ribolova/

  – 4.6. do 6.6. otok Krk

  – vikend 8.6. do 10.6. otok Krk

  – 11.6. do 13.6. otok Krk

  – 3.7. do 5.7. otok Iž

  – vikend 6.7. do 8.7. otok Iž

  Nadaljevalni tečaj potapljanja na vdih https://www.h2oteam.com/tecaji/nadaljevalni-tecaji-potapljanja-na-dah/

  Teorija in bazenski del tečaja:

  – vikend 13.4. do 9154. Ljubljana

  Morski del tečaja:

  – vikend 18.5. do 20.5. Krk

  Tečaj v celoti izveden na morju (teorija + bazenski del + globinski del)

  – podaljšan vikend 17.5. do 20.5. Krk

  Master Class https://www.h2oteam.com/tecaji/master-class/

  – 10.8. do 15.8. Sveta Marina ali Krk (6 dni)

  Potapljanja na vdih za osnovnošolce https://www.h2oteam.com/tecaji/potapljanje-na-vdih-za-osnovnosolce/

  – vikend 17.2. ali 18.2 Maribor in Ljubljana
  [attachment=0]728x90_lowres.jpg[/attachment]

  LP Jure

  #31988

  Jure Daić
  Admin

  Sezona tečajev se je začela odlično. Na tečaju v Ljubljani se je zbralo veliko pravih morskih navdušencev in tečaj je potekal v temu primerni prijetni atmosferi. Pohvaliti moram prav vse tečajnike, ki so nizali odlične potope. Spomladi nas čaka še najboljši del tečaja, to je osvajanje morskih globin! Pridruži se nam tudi ti: https://www.h2oteam.com/tecaji/, info@h2oteam.com ali 031 827 392.

  LP Jure

  #31989

  Jure Daić
  Admin

  Minuli teden je potekal zelo intenziven tečaj za nove PSS instruktorje apneje. V mednarodni zasedbi iz Srbije, Hrvaške in Slovenije so se naučili zelo veliko novega in spoznali kaj je odlila dobrih in kvalitetnih instuktorjev. Moram jih pohvaliti, da so zdržali naporen tempo tečaja, ki poteka od jutra do večera in so pri tem zelo napredovali. Čestitam in ponosen sem na vas, saj vidim, da boste postali zelo dobri instruktorji! Za pomoč pri izvedbi tečaja bi se zahvalil še Damirju Podnarju in Juretu Kompanu.

  LP Jure

  #31990

  Jure Daić
  Admin

  Pričela se je sezona tečajev apneje na morju. Minuli vikend je potekal tečaj v celoti izveden v Portorožu. Tako homogene in brezhibne skupine tečajnikov še nisem imel v 14-ih letih odkar izvajam tečaje. Prav vsi tečajniki so delali brezhibne in zelo dobre potope na bazenu, še posebej dobro pa jim je šlo na globinskih potopih. Vsi so brez težav dosegli globino 21m ali več. DC Divestrong Bernardin bi se zahvalil za pomoč pri izvedbi tečaja.

  LP Jure

  #31991

  Jure Daić
  Admin

  Tokrat sta bili na globinskem delu tečaja ena skupina začetnikov in ena skupina nadaljevalnega tečaja apneje. Idealne vremenske pogoje, toplo morje, sproščeno vzdušje in dobro družbo so tečajniki dobro izkoristili. Tako so osebne rekorde izboljševali kot po tekočem traku. Pohvaliti moram prav vse, saj so lepo napredovali in uživali v osvajanju morskih globin, kar je tudi namen tečaja. Posebej je izstopal Miha Fajon, ki je osebni rekord izboljšal na -40m, do sedaj mu je do čarobne 40-tke manjkalo le 40cm. Od četrtka pa je potekal tudi teoretični nadaljevalni tečaj apneje, kjer je izstopal Milan Sugic s statično apnejo 7min in 5s.

  LP Jure

  #31992

  Jure Daić
  Admin

  Med tednom je bil na sporedu prvi letošnji tečaj podvodnega ribolova. V morju je še vedno porazna slaba vidljivost a smo kljub temu nalovili več kot dovolj rib. Bilo je nekaj priložnosti za ulov kapitalnih zobatcev a je zardi slabe vidljivosti ulov tokrat izostal. Kljub temu sta tečajnika na individualnem tečaju odnesla ogromno novega znanja in bila nadušena nad napredkom!

  LP Jure

  #31993

  Jure Daić
  Admin

  Tokratni skupini tečajnikov sta bili nekaj posebnega. Zbrali so se skoraj sami popolni začetniki brez predhodnih izkušenj, le trije tečajniki so se do tečaja že potapljali globlje od 5m. Ostali pa so bili brez vsakega predznanja, brez izkušenj in brez lastne opreme. Tako so od začetnih težav pri izenačevanj pritiska skoraj vsi dosegli globine med 15m in 25m, kar se jim je pred tečajem zdelo znanstvena fantastika! Pohvaliti moram oba PSS instruktorja apneje Borut Buki in Saša Poustecky, ki sta mi tokrat pomagala pri izvedbi tečaja.

  LP Jure

  #31994

  Jure Daić
  Admin

  Ni časa za počitek. Tečaji se nadaljujejo v polnem teku. Tako sta čez vikend opravili tečaj še 2 skupini tečajnikov. Tokratna ekipa tečajnikov je bila zelo izkušena in še posebej zabavna. Vreme in temperatura morja pa čisto poletna. Za pomoč pri izvedbi tečaja bi se zahvalil Saši in Gregorju.

  LP Jure

  #31995

  Jure Daić
  Admin

  Včeraj smo zaključili s tečajem ribolova. Tečajniki so se naučili veliko novega, pri tem pa so 3 dni uživali v ribolovu, potapljanju, morski hrani in dobri družbi. Sedaj pa bo čas, da pridobljeno zanje uporabijo na poletnih dopustih,….

  LP Jure

  #31996

  Jure Daić
  Admin

  Nepozabni tečaj, nepozabni tečajniki, nepozabni ulovi,… tako bi lahko opisal minule dni. Besede so nepotrebne saj slike povedo več kot dovolj.

  LP Jure

  #31997

  Jure Daić
  Admin

  V četrtek se je zaključila prva letošnja serija praktičnih tečajev ribolova. V zadnji skupini je ob tridnevni bonaci izostal kak kapitalni ulov, rib pa je bilo dovolj za kosilo. Popolnoma začetniška skupina lovcev se je naužila ribolova v poletnih temperaturah in dobri vidljivosti v vodi. Sedaj je na sporedu naslednja serija tečajev potapljanja na vdih.

  LP Jure

  #31998

  Jure Daić
  Admin

  Z zamikom objavljam slike iz tečaja pred 14 dnevi. Tokratni skupini sta bili polni zelo talentiranih freediverjev, ki so drug za drugim nizali izvrstne potope. Tako smo v vodi zelo uživali in se naužili morskih globin. Za pomoč bi se zahvalil obema inštruktorjema Borutu Bukovcu in Alešu Erkerju.

  LP Jure

  #31999

  Jure Daić
  Admin

  Med minulim tednom je bil na sporedu še en tečaj ribolova. Tokrat smo se 3 dni skrivali pred močnim vetrom. Ulovili so bili solidni, na žalost pa je zmanjkalo malo sreče za kapitalce, ki bi lahko končali na puščici.

  LP Jure

  #32000

  Jure Daić
  Admin

  Včeraj se je zaključila dolga in intenzivna serija tečaj potapljanja na vdih. Na morju sta bili še dve skupini tečajnikov. Tako kot vedno smo se naužili morskih globin, tečajniki pa so v zelo sproščeni atmosferi izboljševali osebne rekorde kot po tekočem traku. Tokrat smo za varnost in poučevaje skrbeli štirje inštruktorji. Za pomoč bi se zahvalil Borutu Bukovcu, Saši Poustecky in Klemnu Robniku.

  LP Jure

  #32001

  Jure Daić
  Admin

  Tečaji so se prestavili na otok Iž, kjer uživamo v podvodnem ribolovu in pripravi morskih dobrot. Seveda pa ne zmanjka dobre volje ob vrhunskih večerjah in kozarcu dobrega vina! Tako postane tečaj ribolova tudi sanjski dopust!!!

  LP Jure

  #32002

  Jure Daić
  Admin

  Včeraj se je zaključila spomladansko/poletna turneja tečajev, sedaj pa je na sporedu zaslužen dopust! Tudi tokrat smo se na tečaju ribolova imeli odlično, padla pa so tudi lepa zobatca.

  LP Jure

  #32003

  Jure Daić
  Admin

  Utrinki s free diving tečaja, ki je potekal minuli vikend v Malinska na Krku. Izjava udeleženca Boštjana “100% delovno, 100% zabavno, 100% poučno”!

  LP Jure

  #32004

  Super smo se imeli na septembrskem tečaju potapljanja na vdih na Otok Krku. :D :D

  Samo še 1 mesto pa imamo na voljo na tečaju, ki bo prvi vikend oktobra. Prijavite se na: https://goo.gl/yKC8mS

  #32005

  Na prvem oktobrskem tečaju podvodnega ribolova nas sploh ni zeblo 😆 Žal sta nam burja in mraz pregnala velike ribe, smo pa vseeno uživali in se veliko naučili :)

  Jutri pa začnemo z drugim tečajem :D

  #32006

  In še zadnji letošnji tečaj potapljanja na vdih je pod streho :) Mogoče vreme ni bilo najbolj s soncem obsijano, so pa nasmehi ob končanem tečaju definitivno sijali :D

 • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.
X
vrh