H2O team H2O team forum SCUBA POTAPLJANJE (z jeklenko) splošne teme Tečaj za potapljača april 2009

Tečaj za potapljača april 2009

Prikaz 1 prispevka (od skupno 1)
 • Avtor
  Prispevki
 • #7125

  Andrej Furman
  Participant

  TEČAJ ZA POTAPLJAČA (P1) *,(P2) ** in (P3) ***

  informativni dan: V sredo 11.3.2009 ob 16,00 uri

  v predavalnici (na vhodu bo obvestilo – številka predavalnice) na Prvi gimnaziji Maribor, vhod iz dvoriščne strani, na dvorišče se pride iz Krekove ulice.

  Cena tečaja (po ceniku) vsebuje (NAJNIŽJA CENA = 140€): teoretična predavanja, max. 4x vstop v bazen in opremo, 2 izpitna dneva (potopa) na morju, brez stroškov prevoza na morje, izpitnega potopa (17€ ) in opreme na morju ter vse ostalo po specifikaciji v ceniku (ki ga bodo interesenti dobili na informativnem dnevu).

  Tečajnina se lahko plača v 2 delih (vsakič polovica) vodji tečaja:

  – 1.del ob prijavi (z izpolnjeno prijavnico in izjavo o zdravstvenem stanju) in

  – 2.del najkasneje do 1.4.2009 (kdor ne plača do tega dne ne more prijeti vse dokumentacije na zaključku tečaja)

  V ceno ni vključeno: osnovna oprema (maska, plavuti, dihalka), izposoja potapljaške obleke, pas z utežmi in stroški prevoza ter bivanja na morju in stroškov prvega potopa 17€.

  Vse informacije bodo tudi na spletu http://forum.h2oteam.com/: pod FORUM/scuba potapljanje(z jeklenko)/splošne teme/Tečaj za potapljača april 2009.

  Teoretični del tečaja se bo izvajal v predavalnicah na Prvi gimnaziji Maribor, vhod iz dvoriščne strani, na dvorišče se pride iz Krekove ulice.

  Vsako sredo ob 16,00 okvirno do 18,00 (2 do 3 šolske ure odvisno od teme). Informativni dan in prvo predavanje bo v sredo 11.3.2009, v Prvi gimnaziji Maribor, vhod iz dvoriščne strani, na dvorišče se pride iz Krekove ulice.

  Praktičen del tečaja v bazenu se bo izvajal v kopališču Pristan, v 4 terminih (v torkih in četrtkih, med 20 in 21,30 uro) po dve šolski uri, o datumih bodo tečajniki obveščeni naknadno. Za izvajanje le tega morajo tečajniki imeti plavuti, masko in dihalko. Potrebno opremo (jeklenko, regulator in kompenzator) dvignejo 15 minut pred pričetkom tečaja.

  Praktičen del tečaja v odprtih vodah – morju termin bo v drugi polovici aprila zanj se bomo dogovorili. Za praktičen del na v odprtih vodah si morajo tečajniki kupiti/izposoditi dodatno opremo (dodatno še potrebujejo obleko, regulator in kompenzator). Izpit in izposoja bo organizirana v potapljaški bazi. Za vse tečajnike bo v času 1. maja od 25.4. – 2.5.2009 organizirano bivanje in organizirano potapljanje v Božavi na Dolgem otoku, kjer si boste pod vodstvom starejših potapljačev lahko pridobili prve izkušnje.

  Preveritev znanja po vsakem delu tečaja je preveritev znanja. Teorije je s testom ki ima naprej zapisane odgovore, prakse pa z obvladanje predpisanih vaj.

  Zaključek tečaja bo drugi dan tečaja na morju 26.4.2009 ob 16,00 uri . (OBVEZNO ZA VSE ZAČETNIKE (P1) , TI MORAJO ZA SPREJEM NAPISATI PROŠNJO IN JO KOLKOVATI).

  Na zaključku tečaja bodo vsi tečajniki dobili diplome pripadajočo dokumentacijo.

  Tečaja se lahko udeležijo vsi ki bodo do 22.4. 2009 dopolnili 14 let starosti.

Prikaz 1 prispevka (od skupno 1)
 • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.
© H2O team. All rights reserved.
X