H2O team potapljanje

Subglider H2O Team

Prikaz 2 prispevkov - od 1 do 2 (od skupno 2)
 • Avtor
  Prispevki
 • #9457

  Jure Daić
  Keymaster

  Subglider ali ”podvodna krila” so nedvomno najatraktivnejši ”adrenalinski” športni rekvizit za ljubitelje potapljanja na vdih. Vsi lastniki čolnov, ki se ukvarjajo z apnejo, se lahko s pomočjo subgliderja popeljejo v svet globin brez napora. Tako nam postanejo dolgi potopi na globini z lahkoto dosegljivi. Potapljači na vdih bodo pri tem uživali v lepotah podvodnega sveta, podvodni lovci pa bodo na ta način odkrili marsikatero pozicijo, primerno za podvodni ribolov.

  Jure Daić je po testiranju subgliderja povedal:”Na morju sem preizkusil veliko adrenalinskih športov, od smučanja na vodi, vlečena s tubami, obroči,… a potopi s subliderjem prekašajo vsa ostala doživetja. Potopi brez kondicijskega napora so pravi užitek, pri tem pa dosegamo čase in dolžine potopov, ki so nemogoči tudi svetovnim rekorderjem. Ob testiranju subgliderja s H2O team logotipom sem brez težav naredil potop na 38,3m globine, ki je trajal preko 2 minut, pri tem pa sem pod vodo premagal dolžino cca. 150m. To je poseben občutek, ko na globini +30m samo 10cm nad tlemi s hitrostjo 1,5m/s drviš nad terenom.”

  Člani H2O Teama lahko kupijo subglider z društvenim logotipom po akcijski ceni 236EUR, zraven pa še brezplačno prejmejo subglider torbo v vrednosti 25EUR. Redna cena subliderja znaša 295EUR. Interesenti se javite na info@h2oteam.com.

  Objavljen je tudi video iz prvega testiranja.

  https://www.youtube.com/watch?v=</s>CbbUqeATwCw<e&gt;

  Spletna stran: https://www.subglider.eu

  LP Jure

  #31899

  Jure Daić
  Keymaster

  Nova potapljaška sezona je pred vrati. V kolikor bi si kdo želel nabaviti svoj Subglider je sedaj pravi čas!

  LP Jure

Prikaz 2 prispevkov - od 1 do 2 (od skupno 2)
 • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.
X
top