H2O team potapljanje

Skoraj 3x kirnja

Prikaz 2 prispevkov - od 1 do 2 (od skupno 2)
 • Avtor
  Prispevki
 • #9742

  Jure Daić
  Admin

  Na kratko povzemam ulov skoraj treh kirnj in upam, da kmalu objavim še video. Pri prvi sem delal čeko na 22m, kjer so prihajali na strel cca. 1kg zubiči. Čakal sem večje, ki jih ni bilo in tako sem ostal brez ulova. Na globini pod menoj pa so bili lepi šargi. Naslednji potop sem šel pod zid na pošto kamor ne zaidejo drugi lovci, saj začne na -35m. Najprej sem za malo zamudil velikega zubota, ki se je dvignil čez rob zaradi vrane, ki je odskočila od mene. Nato sem nadaljeval globlje in v padu presenetil 2 veliki kirnji. Odločil sem se za večjo. Video je noro dober!

  Druga je bila plitko na -15m na znani poziciji. Do nje je možno priti le z izredno dolgo šuljo, saj je pozicija preveč odprta za ostale tehnike lova. Dan prej sem jo skapiral a se mi je za las izmuznila tik pred strelom, saj mi je skala zakrivala pogled nanjo. Drug dan je bila na odprtem 10m vstran. Videla me je že na oddaljenosti 15m a sem uspel v polžjem tempu priti na strel. Tudi ta video je odličen!

  Sem pa na šuljo prišel na strel še tretji kirnji, ki je bila 100% zicer a se mi je zahaklal laks in se je puščica zaustavila pred kirnjo. Tudi posneto.

  Video sledi samo ne vem ali bo prej video iz Palagruže ali ta.

  LP Jure

  #37041

  Jure Daić
  Admin

  Zanes sem objavil video,….

Prikaz 2 prispevkov - od 1 do 2 (od skupno 2)
 • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.
X
vrh