-
AvtorPrispevki
-
11/03/2012 ob 22:51 #7924
bububear1ČlanŽivjo. Poleti se odpravljam na dopust na Sardinijo. Seveda imam namen s seboj vzeti opremo za PL. Zanima me če je kdo od vas tam že kaj lovil, kakšne so izkušnje, kaj lahko pričakujem, ali tam potrebujem kakšno karto za PL (ali je enako kot po ostali Italiji ), če so slučajno kje kakšne cone kjer je PL prepovedan, itd…
Hvala za odgovore.
12/03/2012 ob 07:49 #26372
gniocoČlanRaj. Odlicna vidljivost in pestro z ribami. Kdaj sicer moraš iti globlje…vendar se da tudi v pličaku marsikaj dobiti. Pazi na naravne parke
http://pescasubapnea.forumfree.it/?t=9601308 V Italiji ne rabiš dozvole, moraš pa imeti sprintano (pobrskaj na forumu-o tem sem že pisal)
Imej bojo, pazi na plaže, in količino ulova!
lp
uživaj
12/03/2012 ob 10:23 #26373
bububear1ČlanSem že nekaj gledal, da si moraš dovolilnico sprintat, sam je moje znanje intalijanščine bolj v k…. A slučajno obstoja kakšna stran v angleščini? Ali se bom moral na tečaj italijanščine vpisat?
Hvala.
26/06/2017 ob 07:50 #26374
rugbyfanČlanKaj novega v zadnjih letih na Sardiniji? Bom verjetno skočil za kakšnih 14 dni tja pa bi rabil kakšen napotek… Tele njihove cone mi niso najbolj jasne ker je moje znanje italjanščine bolj kot ne enako nič
A se da iz obale, ker čolna se mi ne da vlačit s sabo? Obkrožil bom verjetno celo tako da bo vsak nasvet, spot dobrodošel…
hvala
26/06/2017 ob 11:38 #26375
bububear1ČlanŽivjo. Na Sardiniji z lahkoto tudi sredi sezone najdeš del obale kjer greš lahko notri. Ko se boš okoli vozil se spomni mojih besed
. Najlepše pozicije so tko kot zmeraj sam s čolnom dosegljive, če se ti ne da čolna s seboj vlečt ga tam rentaj, gumice so bile takrat po nekaj 10€ za cel dan. Ne lovi na La Maddaleni in Asinari, si jih pa oglej.
Druzga meni domačini takrat niso posebej, omenjal.
Uživaj.
-
AvtorPrispevki
- Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.
Dogodki
Ob tem času ni dogodkov