H2O team H2O team forum KLUB IN ČLANI pripombe in predlogi Razvodenevanje foruma

Razvodenevanje foruma

 • Avtor
  Prispevki
 • #6064

  Aleš Novak
  Participant

  opažam, da zadnje čase forum znatno izgublja na kvaliteti.

  število postov se je izjemno povišalo, kompetentnost vsebin pa precej zmanjšala.

  osebno me forumi, na keterih tečejo neobvezni klepeti na najrazličnejše teme, z zelo malo ali nič zveze z osnovnim namenom foruma ne zanimajo in se mi zdijo izguba časa. pa s tem nimam namena nikogar obremenjevat – hotel sem le povedat, da se mi zdi to škoda.

  nam je pa že zelo dobro kazalo, smo bili na poti, da postanemo najkompetentnejši forum na področju prostega potapljanja in PL.

  #12865

  rebeka
  Participant

  ales to je čisto normalno. v enem trenutku se je na forum spravlo veliko ljudi in začel se je svesplošen čvek. malo k temu pripomore tud veseli december, ko smo vsi bolj ali manj navihani.

  se pa bo forum spet vrnil v stare tire, bodi brez skrbi. resda se moramo vsi bolj ali manj skontrolirat in čvekanje pisat tam kjer je za čvekat, na tematskih temah pa se moramo držat teme.

  aleš ne obupat, vse bo ok.

  vsi ostali pa……dajmo se držat rdeče niti in ne blebetat v prazno (jaz se že počasi kontroliram ) :geek:

  :-)

  #12866

  Sandi Bitenc
  Keymaster

  Tudi jaz mislim, da se bo vse spet uredilo. Malenkost nas je mogoče resno presenetil nenaden naval, sedaj pa so v pripravi že pravila obnašanja na forumu (ane Aleš?), ki bodo upam, da pripomogla k bolj čistim vsebinam. Vsaj tistim za ktere je to potrebno.

  #12867

  rebeka
  Participant

  bolj kot pravila bo potrebna samodisciplina nas vseh, pa kakšna strpnost tud, ko bomo malo zalutali kam. glavno, da se vrnemo nazaj na temo.

  tak, da ne se bat. se boljši smo!!

  :-)

  #12868

  Sandi Bitenc
  Keymaster

  Ja saj pravila bodo zato, da vas bodo, ali pa da vas bo kdo drug opozirl na to da ste zašli iz teme. Torej predvsem zato da boste vedli zakaj vas bo kdo kurcal 😈 😈 .

  #12869

  Saso
  Participant

  Zdravo,

  mislim, da je do tega prišlo trenutno, saj se je trenutno ribolovna sezona za veliko večino zaključila, ko pa bomo spet več na morju pa bodo spet samo konkretne stvari, saj se bo vsak srečeval z nekimi težavami, izzivi, velikimi ribami, pa bo to hotel deliti z nami oz. bo povpraševal po kakšnem mnenju.

  Pa malo pripomore tudi veseli december kot je napisala rebeka, saj smo večina doma in ko ti malo dopiz… greš na forum pa butneš kako, pa čeprav neumestno.

  Prepričan sem da se bo to porihtalo.

  #12870

  Andrej Furman
  Participant

  Tudi sam sem mnenja, da ni to nič slabega. Zato smo pa bolj tiho, ko se vidimo.

  Če pa te kaj moti pa kar prekini in zini.

  #12871

  pohorc
  Participant

  Malo šaljenja na forumu je do neke mere zaželeno. Me pa moti ko steče debata o neki temi in hopla par hecov in se stvar razgubi in debata zaključi.

  Mogoče v določenem trenutku malo več samodiscipline, drugače pa se mi ta način debatiranja in hecanja zdi čisto ok.

  pohorc

 • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.
© H2O team. All rights reserved.
X