-
AvtorPrispevki
-
08/03/2009 ob 16:40 #7132
AlešGostMoram pohvalit organizacijo. Da ne govorim, o res prijetnem vzdušju presenečanjih in preobratih. Kot, da je vse skupaj zrežiral Spilberg. Lepo je blo vidt staro bando in jo vsaj v statiki scat pelat.Mal so zamorila edino nova pravila, ki meni nikakor ne sedejo. Se mi zdijo en korak nazaj,…k prepirom in subjektivnosti.
Čestitke Mihatu, Samotu, Lukatu Š.,….itd
Aleš
08/03/2009 ob 17:22 #21450
gniocoČlanJa, tudi s moje strani čestitke za dobro organizacijo…spet ena naj tekem tale MadCup 😉 08/03/2009 ob 22:48 #21451
Jure DaićAdminTekma je za nami in sedaj bo čas za malo počitka. Organizacija me je v zadnjem mesecu čisto preokopirala. Vesel sem, da je vse teklo brez zapletov in da smo v MB ponovno izpeljali lepo tekmovanje. Pogrešali smo samo kakšnega tekovalca več, kar je glede na neugoden datum in pozno objavo tekmovanja razumljivo. Čolak, Miha, Samo, Toni, Aleš,… so prikazali odlične nastope. Za šport je zelo pozitivni, da se pojavlja niova generacija, ki bo bo zamenjala staro gardo, ki še vseeno ni za odpis. Pred kratkim so na Hrvaškem zavladali mladinci, kot kaže se enaka zgodba ponavla pri nas. Sam s svojimi nastopi ne morem biti zadovoljen in nite nezadovoljen. Trenutno sem ostal brez motivacije in sem ostal daleč pod tem kar sem sposoben. I will bi back!!!
Naj presenčenje tekme je Mihov DR 150m DNF. S takšno doležini ni računal nihče, verjetno tudio muha ne.Na spletni strani so objavljeni rezultati:
http://www.mad09.h2oteam.com/o-tekmi/rezultati/ Rezultati ekipno:
http://www.mad09.h2oteam.com/o-tekmi/rezultati-ekipno/ Slike:
http://www.mad09.h2oteam.com/galerija/mad09-v-vodi/ LP Jure
09/03/2009 ob 09:41 #21452
pehtranČlanHvala, Jure, računal sem na državni rekord, ampak po odličnem plavanju Štampferja in Jeranka pred mano mi kaj drugega, kot iti na vse ali nič, niti ni preostalo. Po mojem je bila tekma v DNF smetana MADCUPA, rezultati pa so na svetovnem nivoju – letos tako kvalitetne verjetno še ni bilo. Rezultati: 153, 150, 137, 132m… To je veliko boljše od B-finala na svetovnem prvenstvu 2007. Konkurenčni bi bili celo v A-finalu.
Ne morem pa, da se ne bi zahvalil organizatorjem, da ste se sploh lotili organizacije. Plus tega je vse štimalo, kot je treba! Super.
Miha
09/03/2009 ob 10:01 #21453
asjaČlanDaić wrote:Trenutno sem ostal brez motivacije in sem ostal daleč pod tem kar sem sposoben. I will bi back!!!
Uf Jure, pomoje je bilo skoraj nemogoče pripravit tako tekmo, poleg pa še trenirat…sej nisi mogu bit osredotočen sam na tekmo, tko da ala ti vera , da si sploh šel tekmovat. ( si sploh nisem mislila, da je tok dela kot ga je v resnici bilo)
Čestitke vsem.
LP
09/03/2009 ob 12:17 #21454
AnonimnežGostJa, se strinjam. Lansko leto sem bil sam v koži organizatorja, tako da dobro vem kako to izgleda. Ampak,….nič ne dvomim, da se boš vrnil. Po moje imaš tudi pri dinamiki še ful rezerve. pehtran wrote:Po mojem je bila tekma v DNF smetana MADCUPA, rezultati pa so na svetovnem nivoju – letos tako kvalitetne verjetno še ni bilo. Rezultati: 153, 150, 137, 132m… To je veliko boljše od B-finala na svetovnem prvenstvu 2007. Konkurenčni bi bili celo v A-finalu.
Čisto res. Spektakel na najvišji ravni.Kaj sta pa Lka pa Miču štrikala. Pa kaj si ti nor!
🙄 LP Aleš
09/03/2009 ob 14:49 #21455
DuroČlanKončno sem malo k sebi prilezo… V glavnem…ISKRENE ČESTITKE vsem novim rekorderjem, novim upom in vsem, ki še niso izgubili volje in vztrajajo! Jaz (pa upam da nebote razumeli narobe) povezujem dobre rezultate tudi z mega vzdušjem na bazenu, ki je blo letos še posebaj pozitivno! Upam da bo tako tudi naslednje leto in še leto kasneje itd….do takrat pa pridno trenirat!Z rezultati ste resno dokazali da ste na svetovnem nivoju in ste se pripravljeni borit za najboljšimi mesti…samo tak naprej!!!
Drugače pa lepa hvala za pohvale, hvala VAM tekmovalcem za udeležbo in hvala vsem da držimo MADcup na nivoju!
Se tipkamo in upam da kmalu vidimo!
LP Đuro
09/03/2009 ob 15:06 #21456
Aleš NovakČlansuper, da ste prišli tekmovat, mi smo se pri organizaciji potrudili, kar se je dalo, hvala vsem, ki ste nam pomagali! upamo, da se drugi leto spet vidimo v Mariboru! 09/03/2009 ob 15:59 #21457
asjaČlanOčitno je, da je bila Hrvatom iz Splita tekma zelo všeč :rock: :http://www.apnea-fanatik.bloger.hr/ Ma briga nas politika
❗ ❗ Lepo, da so se počutli celo lepše sprejeti kot na njhovih tekmah
09/03/2009 ob 17:57 #21458
Tanja DaićČlanOb 18h je bil pri poročilih na TV Maribor in TV SLO2 prispevek o MAD CUP-u. Posebej so povdarili Pribošičev nov državni rekord v DNF. V prispevku so dali izjave Samo, Mitja in Čolak. Prispevek bo možno ponovno videti na TV Maribor v ponovitvi oddaje (ne vem kdaj
😳 ).10/03/2009 ob 11:48 #21459
morska kravaČlanjs sm bla tudi zadovoljna vzdušje je blo super in vsi, ki ste skrbeli, da je vse gladko laufalo, ful pridni
upam, da se vidimo kej prej kot naslednje leto
10/03/2009 ob 12:49 #21460
Samo JerankoČlanTudi jaz bi rad pohvalil organizacijo, res vam je uspelo narediti vrhunsko tekmo :rock: Tu pa še link od prispevka o katerem je že Tanja pisala. Reportaža je bolj proti koncu, ampak vseeno pred nogometom
11/03/2009 ob 16:15 #21461
AnonimnežGostQuote:Tudi jaz sem bil prav vesel, da so se tekme udeležili tudi naši sosedi. Res so naredili korak naprej in jim je treba dat kapo dol.
Žal mi je le za težave, ki so jih nekateri imeli z “grozno zavednimi osveščenimi” Slovenci.
:aiai: Če mi drugo leto ne bo falilo pol glave se spet vidimo.
Aleš
11/03/2009 ob 22:43 #21462
Jure DaićAdminMislil sem, da bom imel po tekmi kaj več časa, pa je ravano obratno. Med organizacijo se mi je nabralo preveč stvari, ki sem jih odlašal in sedaj ne pridem na zeleno vejo. Zato ne uspem priti niti na forum,… Pri organizacija tekmovanja nas je aktivno sodelovalo – sestankovalo veliko ljudi in skoraj 30 nas je bilo potrebnih za tekočo izvedbo tekmovanja. Veseli me, da od vseh tekmovalcev prihajajo pohvale glede organizacije. Ni lepšega občutka kot, če se za nekaj potrudiš in je to ljudem všeč. Rad bi se še enkrat zahvalil vsem, ki so žrtvovali svoj prosti čas in na kakršenkoli način pripomogli, da je bil MADCUP 09 izpeljan tako kot smo si želeli. Hvala tudi vsem tekmovalcem za udeležbo in za lepe rezultati, ki naredijo tekmovanje še bolj zanimivo.
V petek ob 21.00 bo v oddaji Športni kompas na TV Maribor daljši prispevek o tekmovanju.
Še en prispevek o tekmi:
http://www.net.hr/sport/ukratko/page/2009/03/09/0226006.html LP Jure
P.S. Obstaja še ena zanimiva zgodba okoli pokalov, ki jo napišem drugič, zaenkrat pa samo slika.
12/03/2009 ob 08:06 #21463
asjaČlanSem opazila, da ste imeli zelo zanimive medalje in pokale..tko netipične. Zanimivo. LP
12/03/2009 ob 14:55 #21464
DuroČlanJa, izdelovalec pokalov nas vsako leto preseneti na tak ali drugačen način. Letos se je potrudi tako z pokali, kot presenečenjem, ki so Daića stali ne malo sivih las Zelo mi je všeč da so se kolegi iz Hrvaške res dobro počutli. Samo še en dokaz da nas skupaj drži prijateljstvo ne pa politika
😉 Komaj čakam drugo leto!
23/03/2009 ob 09:41 #21465
Jure DaićAdminSpomnil sem se, da vam dolgujem še zgodbo o pokalih. Tako kot vsako leto je pokale izdelal moj dober prijatelj akademski restavrator Dejan Pfeifer. Njegova letošnja inovativna ideja se je slišala zelo zanimivo. Ideja je bil sledeča: v kalupu bi izdelal prozorni kipec potapljača iz epoksija. Vanj bi nalil vodo v kateri bi plavali zlati/srebrni/bronasti lističi. Naredil je prvi prototip kipca, ki je dajal videz, kot da ne more it nič narobe. Do tekme je bilo še dovolj časa, zato se mu z izdelavo ni mudilo. V soboto zjutraj so bile medalje in pokali pripravljeni. Jaz sem se pred odhodom na bazen odpravil po njih, toda čakalo me je lepo presenečenje. Dejan je pri pritrjevanju kipca na kamnite podstavke uporabljal neko drugo vrsto epoksija in trdilca kot za sam kipec, kot posledica se epoksi ni strdil tako kot treba. Skratka. Vse skupaj je padlo na tla in kipci so se zlomili. In kaj zdaj??? :wow: :wow: :wow: Dejan je začel z izdelovanjem novih pokalov, za sušenje pa je uporabil kuhinjsko pečico saj je bila to edina možnost, da mu v tako kratkem času uspe izdelat nove kipce in jih nato še pritrdi na podstavke. Tako sem jaz na bazen prišel samo z medaljami, zgodbo o kipcih pa sem rajši zadržal za sebe.V nedeljo zjutraj ob 7.00 sem ponovno obiskal Dejana. Previdno sva preverila če so novi kipci fiksno pritrjeni na podstavke. Na srečo je bil drug poizkus uspešnejši.
Dogovorila sva se, da bo podstavke okrasil z zmagovalnimi barvami, prilepil še ploščice z razvrstitvami in da jih pride Tanja dvignit pred podelitvijo. Tako smo imeli par minut pred podelitvijo pokale na bazenu in lahko smo se pripravili na podelitev. Zmagovalne ekipe so hitro ugotovile, da so kipci še lepljivi, saj je epoksi ostal delno vlažen.😆 😆 😆 LP Jure
-
AvtorPrispevki
- Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.
Dogodki
Ob tem času ni dogodkov