H2O team potapljanje

Home redesign H2O team forum PODVODNI LOV pravilniki Letne dovolilnice za PL na HR

Letne dovolilnice za PL na HR

 • Avtor
  Prispevki
 • #8633

  Jure Daić
  Admin

  Če želite letne dovolilnice za PL na HR se čim bolj množično odzovite. Izpolnite pritožbo v priponki s svojimi podatki in jo pošljite po pošti ali pa kar po elektronski pošti na naslov:

  SG-PLAINTES@ec.europa.eu

  oz na naslov predstavništva Evropske komisije v SLO:

  COMM-REP-LJU@ec.europa.eu

  Vsak glas šteje. Več kot bo pritožb hitreje bodo spremenili.

  LP Jure

  #29498

  Killa
  Član

  Poslano.

  #29499

  ;) poslano tudi iz moje strani

  #29500

  Killa
  Član

  Danes dobil po pošti obvestilo, da so zadevo prejeli in posali naprej. :realmad:

  #29501

  samof
  Član

  Poslano,

  Predlagam, da se pošlje ta predlog vsem članom na e-pošto, da nas bo čimveč :)

  lp,s

  #29502

  blaz
  Član

  Živijo,

  tudi jaz sem pritožbio poslal. Ali je mogoče kdo že poslal tudi na Apnea2000 in Tjulnom?

  Lp, Blaž

  #29503

  pbds
  Član

  No preden se vsi vžegete, bi bilo dobro vedeti, da bi bilo fino počistimo prvo pred svojim pragom – kaj in kako, potem pa pred njihovim. . .

  Lahko ste srečni da je spolh tako kot je, lahko je samo slabše, ne pa da vse vas tipično Slovensko boli, kako lahko Hrvati imajo za 450kun letno! :potty:

  Lp

  #29504

  Killa
  Član

  pbds wrote:

  No preden se vsi vžegete, bi bilo dobro vedeti, da bi bilo fino počistimo prvo pred svojim pragom – kaj in kako, potem pa pred njihovim. . .

  Lahko ste srečni da je spolh tako kot je, lahko je samo slabše, ne pa da vse vas tipično Slovensko boli, kako lahko Hrvati imajo za 450kun letno! :potty:

  Lp

  To ni tipično slovensko ampak evropsko. Spomni se malo, kak halo so delali glede naših vinjet, za tistih par eurov na leto, ki jih švaba pusti pri nas pri prečkanju naše države.

  Probaj naredit vinjeto za tujce in vinjeto za domačine, pa da vidimo, koliko časa bo trajalo, preden te EU vseka po prstih. Moja napoved je nekje okoli 15 minut.

  #29505

  lampich
  Član

  Mene moti samo, da ni možnosti kupit letne karte… ceno te karte naj določijo kako hočejo in vsak pri sebi naj razčisti ali jo bo nabavil ali ne.

  Niti nisem pristaš tega, da te zadeve ratajo neregulirane oz preveč poceni iz čisto sebičnih razlogov, ker bi rad da je čim manj konkurence v vodi oziroma na ribolovnih mestih :)))))

  Je pa res da sprejemajo neke bedarije kot ukinitev mer za cel kup rib, omejitve za gospodarski izlov so smešne, ponekod skozi prste gledajo dinamitašem, skubašem ki lovijo ponoči ipd potem pa tebe drkajo s temi kartami in itak da se ti potem zdi glupo konstantno kupovat neke tridnevne, dnevne ipd na konc leta pa itak sprašiš lepo vsoto na dovolilnice in bi rajši imel letno karto pa mir celo leto.

  Letos sem porabil že vsaj 100 eur na karte in do konca sezone bo to šlo zihr čez 300-400 eur. Če bi bila možnost nakupa letne bi z veseljem plačal tudi 500 eur sam da mam potem celo leto mir. Pač če mene vprašaš je recimo 150 kun za tridnevni ribolov dokaj nizka cena saj če upoštevaš ulovljeno ribo in ceno hrane ipd ta denar kar lepo poloviš nazaj… 10kg ulova je substitut 10kg čevapov :) pa si pršparau na hrani in je to to. Ok so tud dnevi ko ne ujameš nič ali malo, samo tisti ki misli da bo s hobijem (ali je to ribolov ali pa bilokater drug šport) zaslužil oz. poceni prišel čez se moti.

  Vsi imate (imamo) puške za več sto eur. 60 kun za karto je pa joj :)

  Bo pa itak na konc iz tega še sranje ker bojo enostavno letno karto dovolili vsem vendar je bojo ful podražali, ter tako ugodili EU in ostalim, pač na račun svojih ribičev.

  #29506

  Imaš prav. Meni se tudi ne zdijo cene pretirane… Sicer ne zapravim 400Eur za celo leto, to sigurno ne, če pa bi tako intenzivno bil vezan na morje kot je Jure naprimer… potem bi pa seveda bilo čisto drugače. Bi pa bil dober občutek plačati letno dovolilnico enkrat in potem imaš mir s tem ;)

  #29507

  given2fly
  Član

  Dobra pobuda, poslano tudi z moje strani.

  #29508

  BORA
  Član

  Poslano

  #29509

  Peter V.
  Član

  No sedaj kot vidim se je zadeva premaknila malce naprej? :)

  #29510

  theuros
  Član

  Novo leto je mimo… je kaj novega z letnimi dozvolami?

  :?

  #29511

  Jure Daić
  Admin

  Za enkrat jih še ni. Sem pa poslal povpraševanje, če imajo kakšno informacijo kdaj bi naj bile in še nisem dobil odgovora.

  LP Jure

  #29512

  pbds
  Član

  Zaenkrat ostaja vse nespremenjeno, meni osebno hvala bogu, lahko bi bilo samo slabše, dvomim pa da bo bolje, glede na to da je že 20let enako! ;) :mrgreen:

  Lp

  #29513

  Jure Daić
  Admin

  Danes sem si prebral predlog novega zakona in obetajo se letne dovolilnice, mogoče že pred 1.6. Več v tej temi: http://forum.h2oteam.com/pravilniki-ribolov/letne-dovolilnice-2017-t3756.html

  LP Jure

 • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.
X
vrh