H2O team H2O team forum KLUB IN ČLANI tečaji Izpit za čoln za člane H2O team-a

Izpit za čoln za člane H2O team-a

 • Avtor
  Prispevki
 • #8111

  Jure Daić
  Keymaster

  H2O Team v sodelovanju z AJ Navtiko organizira tečaj za izpit za čoln v Mariboru. Redna cena tečaja z izpitom znaša 154,00 €, za člane H2O team-a pa le 115EUR (25% popusta) ob minimalno 10 prijavljenih.

  Člani H2O teama se lahko prijavijo tudi v redne skupine v Ljubljani. V tem primeru je cena 130,90EUR (15% popusta). V kolikor se bo v Ljubljani našlo 10 interesentov se bo izvedel poseben tečaj za člane H2O team-a, kjer bo cena 115EUR.

  Prijave zbiramo do 19.11. na [email protected], dodatne informacije na [email protected] ali http://www.izpitzacoln.com.

  Cena zajema:

  – organizacijo in izvedbo tečaja

  – prijavo na izpit

  – izpitno pristojbino ter upravno takso

  – izdajo dokumenta in poštne stroške za pošiljanje

  – vrvico in navtično karto

  – literaturo

  – uporabo učnih pripomočkov

  Tečaj v Mariboru bo potekal od petka 23.11. do nedelje 25.11.2012 v naslednjeh terminih:

  – Petek 23.11. od 17h do 21h

  – Sobota 24.11. od 9h do 13h in od 15h do 19h

  – Nedelja 25.11. od 9h do 13h

  Termin izpita določi Uprava RS za Pomorstvo. Izpit se opravlja v Mariboru, 1.12.2012 (v primeru zasedenosti pa ob prvem prostem terminu). Termine izpitov v Ljubljani lahko vidite na linku: http://www.up.gov.si/si/storitve/izpiti/informativni_izpitni_roki/izpitni_roki_za_izpit_za_voditelja_colna_in_preizkus_znanja_za_upravljanje_colna_v_ljubljani/

  Za pristop k izpitu za čoln, mora kandidat dopolniti 16 let in imeti opravljeno prvo pomoč in zdravniški pregled (kot za vozniški izpit), kandidatom, ki imajo opravljeno vozniško dovoljenje (A,B,C,D,E,…), NI POTREBNO opravljati zdravniškega pregleda in prve pomoči!

  Na prvo srečanje s seboj obvezno prinesite osebno fotografijo dim.: 3,5 x 4,5 cm (za dokumente).

  Na tečaj prinesite tudi svinčnik, dva enakokraka trikotnika (pravokotni trikotnik) in šestilo ter zvezek za zapiske(drugi dan).

  LP Jure

  #27256

  Jure Daić
  Keymaster

  Naj vas opomnim, da je naslednji ponedeljek zadnji rok za prijavo na tečaj v MB. Za MB je že dovolj prijavljenih, tako da bo cena 115 EUR. Ostalo je še samo nekaj prosti mest. Zainteresirani pohitite s prijavami.

  LP Jure

  #27257

  BostjanR81
  Participant

  Evo tečaj je za nami, samo še izpit, pa smo ponosni novopečeni pomorščaki :)! Zlo zanimivo predavanje, pohvale Amrožu, ki je nam navadnim kopenskim prebivalcem na razumljivi način razložil osnove pomorstva in podal marsikatero koristno insajdersko informacijo!

  #27258

  majkl
  Participant

  Tudi z moje strani pohvale Ambrožu za zanimiva in koristna predavanja. Se vidi, da ima ogromno pomorskih izkušenj, ki jih je z veseljem delil s tečajniki.

  Še enkrat hvala Ambrožu in se vidimo na izpitu. :)

 • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.
© H2O team. All rights reserved.
X