H2O team potapljanje

Home redesign H2O team forum PODVODNI LOV Apartmaji na Jadranu

Apartmaji na Jadranu

 • Avtor
  Prispevki
 • #8377

  asergo
  Član

  Če je že kje kakšna takšna tema odprta naj admin prosim prestavi. Drugače pa sem dobil idejo, da glede na to koliko je “forumovcev”, ima sigurno kdo kakšne apartmaje za oddajo in iskreno povedano, glede na to da rad skačem po celem Jadranu, bi najprej tukaj pogledal kaj ponujate in za kakšno ceno (lahko naknadno na ZS) pa se zmenimo :smoke:

  -pa bom začel in nalepil povezavo apartmajev kamor sam hodim-Pag (Mandre), za lov lokaciji Maun in Škrda, otoka nasproti mesteca Mandre…

  https://www.facebook.com/apratmajizlatomore.pagmandre?fref=ts” class=”bbcode_url”>https://www.facebook.com/apratmajizlatomore.pagmandre?fref=ts

  #28538

  anejs
  Član

  Žiujo,

  mi imamo na dugem otoku, savar ( uvala ilo oz rt koromašnjak za tiste z čolnom), trije lastni privezi za čolne, novo gradnja 2006, vsa oprema pralni, pomivalni, hladilnik, klima, tv,…kamin za peko najbolj pomembna informacija :D . za več info na zs. slike zrihtam do večera ker trenutno nisem pri domačem računalniku :)

  lp anej

  #28539

  asergo
  Član

  ja daj prosim še slike :)

  #28540

  anejs
  Član

  Evo slike popoudne se opravičujem za zamudo :)

  #28541

  anejs
  Član

  Slike :)

  Prilepil bom še sliko žara in par stvari, to je bolj na hitro. Pozabil sem še dodati da je lastna plaža, tuš in wc na plaži.

  #28542

  Pozdravljeni

  Posredujem kontakt lastnika apartmajev “Angela”. Tukaj smo bili za prvi maj.

  Je zelo primerno za podvodne ribolovce in tudi družine. Gazda Stipe = car. Zelo prijazni in ustrežljivi :D . Priporočam.

  Več na :

  http://www.tribunj.biz/angela-tribunj/h … index.html

  #28543

  asergo
  Član

  ne odpre povezave 😯

  #28544
  #28545

  asergo
  Član

  Odpre :)

  #28546

  mogim
  Član

  ne odpre :-(

  #28547

  zubatac
  Član

  mogim wrote:

  ne odpre :-(

  si mogoče pogledal letnico objave :whistle:

  #28548

  Duh
  Član

  Evo, z bratom ponujava tri apartmaje.

  http://klaros.si/apartmaji-klaros/

  Poleg teh dveh s povezave je v isti stavbi kot apartma Ana direkt pod njim še tretji, nov – pravkar opremljen (s preprostejšo opremo in za pol cene od apartmaja Ana, a ima vse, kar se rabi; kapacitete spanja: dve spalnici: pograd, postelja, zakonska postelja in kavč v dnevni).

  Za kakšnega poznanega se de seveda tudi kaj “zmeniti”. Za letošnji julij in avgust sta Iztok in Ana že precej zasedena, v tretjem pa je še prosto; junija in od 4. septembra naprej pa je vse prosto.

  Če koga torej zanima, se da vse zmeniti.

  Lp

  Matjaž 031 716621

  #28549

  martin09
  Član

  Zdravo,

  prihajajoči vikend planiram za tri dni na Cres. Ima kdo kakšen kontakt za apartma ob morju za dve osebi (prednostno nekje okrog Stivana, Zaglava…)

  Želja: zunanji žar, dostop’ z avtom in sprejemljiva cena.

  Na ZS.

  Vnaprej hvala.

  LP

  Martin

  #28550

  martin09
  Član

  Zdravo,

  vidim, da sem spet jaz načel tole temo 😉

  Rabil bi kontakt za apartma na otoku Ist (1 al 2-sobni do max 50 EUR/dan). Planiram PL podaljšan prvi vikend po prvomajskih.

  No, pa če že pišem, bi rabil še za Trstenik (Pelješac) za letni dopust v začetku septembra. Tu pa pride v poštev 2-sobni.

  Če ima kdo kaj, prosim na ZS.

  Pivo viski,

  Martin

  #28551

  doctor78
  Član

  Pozdravljeni,

  tudi jaz prosim za kak kontakt in sicer za apartma ali mobilne hišice in sicer za podvodni ribilov za 1. maj, za 2 štiričlanske družine. Kjerkoli v severni ali srednji Dalmaciji.

  lp

  #28552

  Duh
  Član

  Živijo “doktor78!”

  Takoj za Šibenikom v vasici Žaborić sta dva apartmaja, ki ju oddajava z bratom (apartma Ana in apartma Marija) 10 m od morja za dve družini za podvodni ribolov. Ogled apartmajev tukaj http://klaros.si/. Če te zanima (tudi glede cene), me pokliči na 031 716621 (Matjaž).

  Ker bom tudi jaz takrat v Žaboriću, dobiš zraven še namige za lokacije. Če bosta pa samo dva lovca, lahko lovimo vsi trije skupaj z mojim gumenjakom, če bi bila za to.

  Lp

 • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.
X
vrh