Home redesign H2O team forum KLUB IN ČLANI aktivnosti 5. H2O Team Pool Challenge v LJ

5. H2O Team Pool Challenge v LJ

 • Avtor
  Prispevki
 • #9112

  Jure Daić
  Keymaster

  H2O team 12. marca organizira interno rekreativno tekmovanje v bazenskih disciplinah potapljanja na vdih za vse svoje člane. Dogodek je namenjen druženju in testiranju svojih sposobnosti v sproščeni atmosferi. Udeleženci se bodo pomerili v statični apneji (STA), dinamični apneji s plavutmi (DYN) in dinamični apneji brez plavuti (DNF).

  Tekmovanje je namenjeno predvsem rekreativcem, ki bodo lahko v simulaciji tekmovanja preizkusili svoje zmogljivosti. V posebno kategorijo bodo razvrščeni tudi aktivni tekmovalci. Ker promoviramo varno potapljanje na vdih, bo vsak ”black out” kaznovan s plačilom runde vsem udeležencem.

  Pričetek tekmovanja bo 12.3. ob 13.00 v bazenu Kodeljevo v Ljubljani, predviden zaključek pa ob 16.00. Vsi zainteresirani pošljite svoje prijave do 9. marca na zan.petk@gmail.com. Ob prijavi pa morate podati tudi čim bolj realne najave rezultatov glede na vaše sposobnosti. Vsak tekmovalec plača štartnino 7 EUR, v katero je vštet vstop na bazen.

  H2O Team Pool Challenge (3 ure, 3 discipline, 3 pravila)

  1. sodelujejo lahko samo člani H2O team

  2. obvezna dobra volja

  3. če kdo izgubi zavest časti rundo

  Primer najave:

  IME: Janez Novak

  STA: 3:32 min

  DYN: 78 m

  DNF: 52 m

  Se vidimo v čim večjem številu!

  LP Jure

  #31076

  Jure Daić
  Keymaster

  Za nami je že 5. Pool Challenge, ki je tokrat potekal v LJ. Ponovno smo videli veliko odličnih potopov. Več pa v slikah,…

  LP Jure

  #31077

  Jure Daić
  Keymaster

  Še rezultati,…

  #31075

  Jure Daić
  Keymaster
 • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.
X
top