Blue Week

Join us on unforgettable diving trip in the deep blue sea of northern part of Adriatic Sea. Enjoy freediving on wrecks, caves, beautiful walls and unlimited freedom in crystal clear water. Let yourself in experienced hands of instructors and discover your full potential, learn new skills, make courses and master your technique.
DCIM100GOPROGOPR2148.JPG

Blue Week

Pridružite se nam na nepozabnem potapljaškem izletu v globoko modro morje severnega dela Jadranskega morja. Uživajte v prostem potapljanju na razbitinah, jamah, čudovitih stenah in neomejeni svobodi v kristalno čisti vodi. Prepustite se izkušenim rokam inštruktorjev in odkrijte svoj polni potencial, se naučite novih veščin, naredite tečaje in osvojite svojo tehniko.

O tečaju

Kdaj

20.-27. avgust 2022

Lokacija

Malinska – Krk – Hrvaška (google maps)

Pridružite se nam na nepozabnem 7 dnevnem treningu potapljanja na dah v globokem modrem morju severnega dela Jadranskega morja. Uživajte v vsakodnevnih treningih globinskega potapljanja, prostem potapljanju na razbitinah, jamah, čudovitih stenah in neomejeni svobodi v kristalno čisti vodi. Prepustite se izkušenim rokam inštruktorjev in odkrijte svoj polni potencial, se naučite novih veščin in osvojite svojo tehniko. Primerno za začetnike in napredne potapljače.

Organizator Jure Daić

– AC Inštruktor
– nosilec 17 državnih rekordov v potapljanju na vdih in 7-kratni državni prvak
– prvi Slovenec, ki se je potopil pod -100m

7 dnevni urnik

Treningi potekajo na otoku Krk, ki ima svoje letališče (letališče Rijeka). Na Krk lahko poletite iz več nemških in evropskih mest (http://rijeka-airport.hr/en/destinations). Transfer od letališča do Malinske je dolg le 15 km in traja le 15 minut. Krk je s celino povezan tudi z mostom, tako da je zlahka dostopen z avtomobilom.

Sobota: Prihod; sprostitev, plavanje, brez mudi in brez stresa; popoldanski briefing, predstavitev organizacijskega osebja in inštruktorjev; prosto potapljanje na razbitini Malinske od 4 do 10 m globoko in zabavno potapljanje; kratka večerna predavanja o varnosti potapljanja na dah.

Nedelja: Jutranja raztezna in dihalna vadba; jutranje globoko potapljanje s čolnom; dnevni odmor; popoldansko prosto potapljanje na razbitini Fuska 11 do 16m globoko; kratka večerna predavanja o jamskem prostem potapljanju.

Ponedeljek: Jutranja raztezna in dihalna vadba; jutranje globoko potapljanje s čolnom; dnevni odmor; popoldansko prosto potapljanje v Creški modri jami globine 10 do 19 m (začetna in/ali napredna stopnja); kratka večerna predavanja o prilagajanju na globinsko potapljanje. Potapljaško mesto bo kmalu na voljo.

Torek: Jutranja raztezna in dihalna vadba; jutranje globoko potapljanje s čolnom; dnevni odmor; popoldanski prosti potapljanje s spremenljivo težo in globoki izravnalni trening; kratka večerna predavanja o potapljanju na razbitine.

Sreda: Jutranja raztezna in dihalna vadba; jutranje globoko potapljanje s čolnom; dnevni odmor; popoldansko prosto potapljanje na razbitini Peltastis 15 do 33m globoko (začetna in/ali napredna stopnja); kratka večerna predavanja o tehnikah globoke izravnave.

Četrtek: Jutranja raztezna in dihalna vadba; jutranje globoko potapljanje s čolnom; dnevni odmor; popoldansko prosto potapljanje v predoru Prvič 14 do 20 m globine (začetna in/ali nadaljevalna stopnja); kratka večerna predavanja o prostem potapljanju s sanmi.

Petek: Jutranja raztezna in dihalna vadba; jutranje globoko potapljanje s čolnom; dnevni odmor; popoldan VWT sled globinsko potapljanje; zaključna zabava.

Sobota: Jutranja raztezna in dihalna vadba; jutranje globinsko potapljanje s čolnom ali samo zabavno potapljanje; odhod.

Mesta potapljanja in urnik se lahko spremenijo in so odvisni od vremenskih razmer in želja skupine.

Poletne dnevne temperature: 27-31°C
Poletne nočne temperature: 17-21°C
Temperature vode: 23-26°C

Peltastis
DCIM100GOPROGOPR4361.JPG
Prvic Tunnel

Cena

Cena je 700 EUR/osebo. Za rezervacijo je potrebno vplačati akontacijo v višini 350 EUR.

Vključeno v ceno:
– Izposoja potapljaške opreme
– Izposoja potapljaških uteži
– Predavanja potapljanja na dah
– Vsakodnevne vaje potapljanja na prosto in inštruiranje v vodi
– Potapljanje na dah s spremenljivo težo
– Vsakodnevna jutranja raztezna in dihalna vadba
– Prevoz z gliserjem do potapljaških mest
– DAN Europe zavarovanje
– zaključna ribja zabava

Ni vključeno v ceno:
– stroški prihoda,
– prevoz z letališča,
– namestitev v apartmajih,
– hrana in pijača.
Pomagamo vam ga organizirati.

Varnost:
– Varnostni potapljač s skuterjem in drugi varnostni potapljač
– Kisik v sili na krovu
– Protibalastni sistem
– Evakuacijski gliser

Informacije in rezervacije::
Jure Daic Inštruktor potapljanja na vdih in podvodnega ribolova
jure.daic@apnea-college.de, jure@h2oteam.com
Viber ali WhatsApp +386/31-827-392

Prosim, ne oklevajte in me kontaktirajte za kakršno koli dodatno pomoč.

© H2O team. All rights reserved.
X