H2O team potapljanje

13. Pool Challenge

V sredini oktobra smo se s H2O ekipo in nekaj novimi obrazi odpravili na težko pričakovano morsko in lovsko avanturo!

Za H2O-jevci je pester pričetek leta 2024!

Mesec januar smo otvorili s prvim potapljaškim tečajem v novem letu, kjer je bilo kar 10 novih potapljaških navdušencev. Moramo jih zelo pohvaliti, saj so na bazenu lepo napredovali in izboljševali osebne rekorde drug za drugim.

A to še ni vse! 🏊‍♂️Tečaju je sledil tradicionalen že 13. Pool Challenge, ki je vsa leta bil rezerviran za odrasle, kamor pa smo letos prvič povabili tudi naše najmlajše. Udeleženci so se prijateljsko pomerili v treh različnih kategorijah (STA, DNF, DYN)! Na naše najmlajše nebi mogli biti bolj ponosni saj so se resnično dobro odrezali in skozi igro pokazali kaj so se naučili na rednih treningih. Tudi med odraslimi so padali novi rekordi, kjer je najbolj izstopal tokratni zmagovalec med tekmovalci Gregor Zadravec. Nov rekord Pool Challenga v dinamični apneji je pomaknil na vrhunskih 210m. Med rekreativci je tokrat bil na preizkušnji moški ponos, saj je zmago odnesla Nika Kožar, za kar smo ji vsi iz srca čestitali!

Po tekmovanju smo seveda zaključili še z novoletno zabavo za naše člane. Druženje in zabava se je zavlekla do jutranjih ur. Med tem smo obujali spomine na minulo sezono in kovali nove načrte, da bo prihajajoča sezona še boljša!

Hvala vsem, ki ste bili del te navdušujoče izkušnje! Se vidimo na naslednjem podvodnem podvigu!

10/04/2024

0 Odzivi na "13. Pool Challenge"

Pustite sporočilo

X
vrh