H2O team potapljanje

Miha Fajon

Miha je diplomant Fakultete za Šport. V mladosti se je ukvarjal z mnogimi športi, najdlje se je zadržal v košarki in olimpijskem dviganju uteži.

Miha je diplomant Fakultete za Šport. V mladosti se je ukvarjal z mnogimi športi, najdlje se je zadržal v košarki in olimpijskem dviganju uteži. Od leta 2002 dela kot kondicijski trener. Prvih 8 let je deloval v košarki, kjer je v različnih klubih in reprezentancah treniral mnoge igralce (Dragić, Milić, Nesterović, Smodiš, Laković,…). Od leta 2010 dela v alpskem smučanju. Prvi 2 leti je bil trener ženske reprezentance, zadnjih 8 let pa je kondicijski trener ruske smučarske reprezentance.

Je velik ljubitelj potapljanja na vdih in strasten podvodni ribolovec. V sklopu H2O team-a že 4 leta vodi trening skupine v Ljubljani. Je edini tečajnik, ki ga je Jure Daić po končanem advance tečaju spustil na globino 40m. Kot športnega pedagoga ga izredno veseli posredovanje znanja drugim. Zanima ga predvsem interakcija znanj drugih športov in potapljanja na vdih.

stars

7

leto izkušenj

arrow_downward

-40 m

VWT

07/07/2020

0 responses on "Miha Fajon"

Leave a Message

X
top