Home redesign H2O team forum KLUB IN ČLANI aktivnosti H2O Team Training Camp 2016 Odgovori na: H2O Team Training Camp 2016

Odgovori na: H2O Team Training Camp 2016

Home redesign H2O team forum KLUB IN ČLANI aktivnosti H2O Team Training Camp 2016 Odgovori na: H2O Team Training Camp 2016

#31279

Jure Daić
Keymaster

Maticccc wrote:

Vse lepo in prav. Rabim nekaj podrobnosti.

Prvič: prvi dan popoldansko potapljanje. Ali lahko kdo reče kdaj približno se začne – da vidim, če mi uspe priti do prvega potopa do tja.

Drugič: se spomnim, da je Jure razlagal, da je zadnji dan rezerviran bolj za “hece” v vodi in potapljanje za zabavo – dan pred tem pa je rezerviran za maskimalne potope. Kateri je torej ta dan “rezerviran za maksimalne potope” – nedelja ali ponedeljek.

Tretjič: kako je s spanjem. Če je lepo vreme se verjetno lahko prespi na prostem v “skupnem taboru” – jaz namreč nimam več svojega šotora (iz študentskih let) in ne bi kupoval / izposojal novega za teh nekaj dni. Kako je s tem?

Četrtič: kdaj – ob kateri uri so popoldanska potapljanja. Ob 16h? 17h?


?

Petič: ali kdo gre? :D :D

Čao!

1. V četrtek bo trening popoldan, ko nam bo pasalo. Verjetno malo bolj pozno zaradi pozno prihajajočih. :)

2. Maksimalni potopi so na vrsti, ko se ti dobro počutiš in lahko narediš maksimum. :)

3. Ko je slabo vreme se spi v šotorih, ko je lepo vreme se spi v šotorih. Imamo velike šotore v katerih skupaj spi veliko ljudi. Tako ne rabiš svojega,… :)

4. Popoldanska potapljanja so, ko se počutimo dobro razpoložene za globinske potope. :)

5. Trenutno nas je več kot 20, bo pa nas verjetno več kot 30,… :)

Vse bazira na druženju, dobri volji, uživanju v morskih globinah, sproščeni atmosferi in tej sproščeni atmosferi se prilagaja urnik ter celotno dogajanje. Prijavo se še odprte na jure@h2oteam.com ,… :)

LP Jure

X
top