H2O team potapljanje

potapljanje na vdih

Začetni tečaj potapljanja na vdih

Original price was: €450.00.Current price is: €370.00.
Slika Profila
492
5

Več tečajev

Ocene tečaja

 • Začetni tečaj potapljanja na vdih

  Odličen tečaj za super napredek 5

  Na prvem tečaju sem bil leta 2012 in mi je tečaj zelo pripomogel k daljšim in globljim potopom. Leta 2013 sem potem še opravil nadaljevalni tečaj in kasneje še tečaj za PL. Brez teh tečajev dvomim, da bi tako napredoval v PL in apnei. Prav tako pa je veliko pripomoglo kasnejše druženje z člani kluba, training camp, robinzon in ostalo.
  leon90
 • Začetni tečaj potapljanja na vdih

  Profesionalno, strokovno in poučno 5

  Začetni tečaj potapljanja na dah Malinska Krk izveden profesionalno, strokovno in poučno. Teoretični in praktični del. Pohvala predavatelju in strokovnjaku Jure Daić in njegovi ekipi (instruktorjem).
  darko ka
 • Začetni tečaj potapljanja na vdih

  Bolj sproščeni, umirjeni in daljši potopi 5

  Zacetni tecaj na dah je res izkusnja ki jo vsakemu priporocam ,ki mu je ta sport blizu . Moji potopi so bili po tecaju veliko bolj sprosceni ,umirjeni in seveda daljsi. Teoreticni tecaj podvodnega ribolova,enkratna izkusnja ,veliko pridobljenega znanja za katerega bi sam potreboval zelo veliko casa da bi si ga nabral .Vsakemu priporocam.
  Aleš Cafuta
 • Začetni tečaj potapljanja na vdih

  Napredoval več kot 100% 5

  Na tečaju sem napredoval več kot 100%, izvedel veliko uporabnih stvari in spoznal nov krog prijateljev...
  asergo
 • Začetni tečaj potapljanja na vdih

  Jure je oseba, ki se maksimalno posveti posamezniku 5

  Z Juretom sva se spoznala že pred začetkom tečaja, saj ga je fant že pred menoj opravil. Pridružila sem se tečajnikom iz Ljubljane na treningih in se tako še sama aktivno vključila v team. Čeprav se z Juretom še nisva poznala in tečaja pri njemu še nisem delala, mi je preko mailov odgovoril na 5.000 začetniških vprašanj ? , enkrat pa se je tudi pridružil treningu, da nam je lažje svetoval glede tehnike. Ker me je apnea čisto prevzela in sem želela varno napredovati, sem se odločila za začetniški tečaj pri Juretu. Že pred začetkom tečaja sem vedela, da je Jure oseba, ki se maksimalno posveti posamezniku in ga zna tudi motivirati (ne glede na to ali je H2O- jevc ali ne – moj primer 8) ). Tako je potekal tudi sam tečaj. Se vidimo avgusta na H2O team training campu. Jure in asistenta – Jure K. in Boštjan, kapo dol.
  Alenka Artnik
 • Začetni tečaj potapljanja na vdih

  Vrhunski tečaj 5

  Vrhunski tečaj, kjer se res veliko naučiš! Kot popolni začetnik bi posebno pohvalil Juretova "dodatna" spletna predavanja na H2O, ki so bistveno bolj poučna in razumljiva, kot originalna PSS-jeva. Glede praktičnega tečaja se strinjam s tem, kar so napisali že ostali - velik napredek, odličen pristop! Priporočam vsakomur, ki bi se lotil tega športa.
  Matjaž Dolinar
 • Začetni tečaj potapljanja na vdih

  ODLIČNO 5

  Teoretični del tečaja je vrhunsko predstavljen (vsak vidik strokovno argumentiran na razumljiv način) in verjamem, da bi ga zaradi varnosti, moral vsak, ki se čeprav dopustniško malo globje potaplja, moral opraviti. Vsekakor ga priporočam. Jure z svojimi izkušnjami samo še doda kredibilnost predstavljenega. Priporočam! Praktični del, pa je preizkušnja lastnih zmogljivosti. Jure in Andrej sta se nam v celem vikendu na Krku popolnoma posvetila, nas učila, spodbujala, varovala... in mi dala odlično osnovo, na kateri sedaj lahko pravilno in varno nadgrajujem osvojeno znanje. Še bolj pomembno pa mi je, da bom osnove, sedaj pravilno prenašal naprej na svojega sina. Jure, Andrej hvala! Tečaj je vrhunski! Je praktično individualen, obenem zabaven, sproščen, temeljit in učinkovit!
  MARKO POTOCNIK
 • Začetni tečaj potapljanja na vdih

  Odlično 5

  Zelo dober tečaj, priporočam vsakemu. Tečaj je presegel moja pričakovanja.
  Janko Petrovič
 • Začetni tečaj potapljanja na vdih

  VAU 5

  Več kot odličen tečaj. Priporočal ga bom vsakemu, ki ga zanima potapljanje. Upam, da se še kdaj udeležim kakšnega tečaja. Le tako naprej.
  Aleš Ložar
 • Začetni tečaj potapljanja na vdih

  Profesionalizem 5

  Če se morda kdo sprašuje ali je ta šola prava izbira zanj za pridobitev znanja potapljanja na vdih je odgovor definitivno DA! Priporočam vsakemu posamezniku, ki bi rad s pravilno tehniko spoznal podvodno življenje! Jure je odličen učitelj!
  Nejc Bužinel
 • Začetni tečaj potapljanja na vdih

  BREZ ZNANJA NI VARNOSTI! Bravo Jure in ekipa H2O!!! 5

  Začetni tečaj potapljanja na vdih priporočam vsem ki imajo željo po varnem doživetju podvodnega sveta! Na tečaju sem dobil vsa teoretična in praktična znanja, zaradi katerih se lahko danes potapljam bolj varno. Jure je izjemen pedagog, ki v vsakem posamezniku najde pravo pot za napredek in razvoj! Še enkrat bravo Jure in ekipa H2O!!
  mATJAŽ
 • Začetni tečaj potapljanja na vdih

  VRHUNSKI TEČAJ Z VRHUNSKIMI INŠTRUKTORJI 5

  Potapljanje je strast, ki sem jo pri sebi odkril že pred časom, tako z leti navadiš svoj organizem na daljše in globlje potope. To pa ne pomeni, da so potopi varni! Za svoje lahko povem, da so glede na pridobljeno znanje na tečaju bili vse prej kot to =). Za tečaj sem se odločil, ravno zaradi želje po doseganju večjih globin, Jure oz. H2O team, pa je bil glede na svoje bogate izkušnje logična odločitev! Zaradi individualnega pristopa in vnemi vseh inštruktorjev je bil napredek neverjeten. Osebno sem bil presenečen nad hitrim napredkom, hkrati pa na tečaju spoznaš kup zanimivih ljudi in njihovih zgodb =)!! Hvala, Jure in ostala ekipa!
  Jernej
 • Začetni tečaj potapljanja na vdih

  TEČAJ 1A 5

  Potapljam se že 20let, vendar vsa ta leta so bili potopi pomanjkljivi, nepravilno izvedeni ali celo nevarni. Za tečaj sem se odločil po priporočilih starejših tečajnikov, ter po želji o nadgradnji mojega potapljaškega znanja. Jure in celoten H20 Team so opravili odlično delo. Napredek pri vsej ekipi tečajnikov je bil ogromen. Posvetili so se vsakemu posamezniku ter meni in vsej ekipi tečajnikov pripeljali uspeh ki smo si ga pred tečajem le s težka predstavljali. Hvala Jure in ekipa H20
  Uroš Kete
 • Začetni tečaj potapljanja na vdih

  NEVAREN ŠPORT ........... ČE ŠE NISI BIL NA TEČAJU 5

  Oče me je naučil plavat tako, da mi je nataknil masko. Najprej sem se sklanjal in gledal pod vodo nato so sledili koraki v vedno večjo globino in nato so se postopoma noge odlepile od dna. Skratka potapljam se že od kar pomnim in mislil sem, da vem že vse kar je za vedeti pri potaplanju na vdih. Na tečju sem spoznal, da dosti stvari delam narobe ali pa da nekaterih stvari, ki so zelo pomembne sploh ne izvajam. Ugotovil sem, da ima človeško telo ogromen potencial za potaplanje na vdih, ki ga je potrebno samo znati izkoristiti. Celoten tečaj je bil izveden zelo strokovno, vendar v sproščenem vzdušju. Pridobil sem ogromno znanj na področju varnosti, kar je bilo za mene ključnega pomena. Sedaj vem kako se izogniti vsem tveganjem in so zato potopi bolj sproščeni in daljši. Na tečaju sem se potopil na globimo 21m in še sem imel za 10m rezerve v plučih. Pred tečajem sem se na 12m občutil negotovost in nelagodje.
  Matej
 • Začetni tečaj potapljanja na vdih

  Najboljši prenos znanja v enem vikendu 5

  Na tecaj sem šel iz radovednosti in želji po pridobitvi znanja, da grem ‘malo globlje’ in ‘malo dlje’ zdržim po vodo. Koncept tečaja je izpiljen ‘do konca’ in mislim, da nima več veliko možnosti za izboljšave. Podajanje znanja je celovito in v tempu, ki omogoča vsem, da sledijo. Ob praktičnem delu se ne glede na predznanje (in težave) posameznih tečajnikov inštruktorja prilagodita tako, da omogočata konkreten napredek pri vseh. Če se sprašujete ali investicija v tecaj vredna svojega denarja, potem vam lahko zagotovim: boljšega tečaja ne morete dobiti nikjer. Priporočam z velikim P. Hvala Jure!
  Saso Juvanc
 • Začetni tečaj potapljanja na vdih

  Postopno učenje in zanimivo podajanje znanja 5

  Tečaj je zelo dobro organiziran s ciljem, da v dobrih dveh dneh res čimbolj napreduješ. Znanje je podano na zanimiv način ter postopno, da je vse skupaj bolj sproščeno.
  Miha Osojnik
 • Začetni tečaj potapljanja na vdih

  Presezek 5

  Odlicen tecaj, ki je presegel pricakovanja. Predvsem pa me je presenetilo dejstvo, s kaksno lahkoto se osvojena znanja in sprostitvene tehnike lahko prenesejo v pomoc vsakdanjim zivljenjskim izzivom. Se enkrat hvala Juretu in Alanu za posveceno pozornost in posredovano znanje. Samo tako naprej!
  luka stopar
 • Teoretični tečaj podvodnega ribolova

  Teoretični tečaj podvodnega ribolova 5

  V soboto, 17.4.2021, se nas je 9 tečajnikov udeležilo predavanja na Fakulteti za šport v Ljubljani, na temo tečaj podvodnega ribolova - teoretični del, kjer na je Jure Daić predaval o tehnikah lova, opremi in vse kar spada zraven, da bi podvodni lovec uspešno ulovil ter bi bili pri tem tudi varni. Skratka Jure nam je na podlagi svojih dolgoletnih izkušenj predal ogromno uporabnega znanja, katerega se ne da dobiti samo v knjigah, učbenikih in Youtubu! Vsi, ki bi v prihodnje radi v morju "videli" kako ribo, ribjo vrsto več, kot ste jo do sedaj, se morate obvezno udeležiti tega predavanja tečaja. 4 urce je minilo v 1 uri! Meni je prišlo prav to, da nisem popoln začetnik, tako da se določene stvari, ki jih je Jure razlagal, mogoče malo prej dojel oz. vedel kaj Jure govori, ker se hitro najdeš na kakem področju, kjer si ravno tam delal napake! Skratka Vrhunsko predavanje! Močno priporočam! Igor
  Igor
 • Teoretični tečaj podvodnega ribolova

  nassibster@gmail.com 5

  Zelo dobrodošle in poučne informacije. Hvala Jure!
  Ali
 • Začetni tečaj potapljanja na vdih

  Začetniki apnea 5

  Odlično sestavljeno!
  Benjamin Marko
 • Začetni tečaj potapljanja na vdih

  Potaplanje na vdih 5

  Potapljanje me veseli že od samega otroštva, ampak se nikoli prav zares nisem udeležil nobenega tečaja, da bi razširil svoje znanje in sposobnosti. Ker sem z Juretom že sodeloval v preteklosti vem, da je odličen inštruktor z ogromno znanja, ki ga zna tudi dobro podajati naprej, za to se že veselim ko bomo kmalu iz teoretičnega dela prešli na prakso in pa seveda prvi potop.
  Denis
 • Začetni tečaj potapljanja na vdih

  Potapljanje na vdih 5

  Vsa čast Juretu in Saši. Kdor zna pač zna. Očitno dolgoletne izkušnje, bogato znanje in kilometrina s tečajniki naredita svoje. če kaj že znaš nadgradiš ali pa se naučiš pravilno. Dragocene osnove za to, da lahko, če želiš, nadaljuješ pravilno in varno sam.
  Mkcare
 • Začetni tečaj potapljanja na vdih

  Začetni tečaj potapljanja na vdih 5

  Super tečaj, kvalitetno predavanje in vrhunska praktična izvedba, ki v individualnem pristopu do vsakega tečajnika posebej pripelje do cilja vsakega tečajnika. Dva inštruktorja na majhno skupino še posebaj pripomore, da je varnost kar na najvišjem nivoju! Hvala Jure in Saša! Priporočam vsem, začetnikom in potapljačem, ki se že vrsto let potapljate kot samouki! Igor
  Igor
 • Začetni tečaj potapljanja na vdih

  matjaz.saloven@gmail.com 5

  Pred tečajem se nisem potapljal oz. tam nekje do 5-6 m. Na tečaju sem dobil veliko novih in uporabnih znanj, predavanje je bilo sproščeno in prilagojeno individualnim zmožnostim udeležencev. Toplo priporočam vsakomur, ki je rad varno pod morsko gladino...
  Matjaz Saloven
 • Teoretični tečaj podvodnega ribolova

  Tečaj 5

  Zelo zanimiv tečaj. Veliko nasvetov iz bogate Juretove prakse. Je pa "cela znanost" ta podvodni ribolov..
  Tomaž Pisk
 • Začetni praktični tečaj podvodnega ribolova

  Super tečaj 5

  Zelo koristen tečaj. Jure res obvlada zadeve. Že komaj čakam, da grem sam na lov..
  Tomaž Pisk
 • Začetni tečaj potapljanja na vdih

  Tečaj N°1 5

  TOP izkušnja, TOP ekipa, gremo dalje!
  Miha
 • Začetni tečaj potapljanja na vdih

  Začetni tečaj potapljanja na vdih 5

  Odlična izkušnja, super energija na tečaju in začneš se zavedat, da zmoremo veliko več :).
  Alesa Kovac
 • Začetni tečaj potapljanja na vdih

  Začetni tečaj potapljanja na vdih 5

  Odlična izkušnja, ki je presegla moja pričakovanja! Še posebej pa praktični del z Juretom in Sašo, ki sta vse izpeljala vrhunsko in se med potopi res počutiš sproščeno in varno. Zelo priporočam vsakem, ki se ima namen malo bolj resno potaplajti. Sedaj imam občutek, da so moji potopi veliko bolj sproščeni in predvsem neprimerno bolj varni.
  peter dolinšek
 • Začetni tečaj potapljanja na vdih

  Začetni tečaj potapljanja na vdih 5

  Definitivno sem se naučil več, kot sem pričakoval. Nisem verjel, da bom zmogel priti do 20m globine vse do trenutka, ko sem se znašel prav tam. Zares odlična izkušnja in vsekakor bom tečaj priporočal naprej vsem, ki jih zanima podvodni svet, ker je bilo nepozabno in zelo uporabno. Vse pohvale ekipi!
  Jure Ritlop
X
vrh