H2O team potapljanje

URA DRIVER BLACK

URA DRIVER BLACK

231.00

Potapljaška ura Driver je namenjena za potapljanje na vdih in podvodni ribolov. Uporaba je zelo enostavna in ima dodatne naprednejše potapljaške funkcionalnosti. Za uporabnike, ki iščejo številne funkcionalnosti ob zelo ugodni ceni je ta model najboljša izbira.

Kategorija:

Opis

Seac® DRIVER BLACK je zapestna potapljaška ura za potapljanje na vdih in podvodni ribolov.

 

Glavne značilnosti:

Vse glavne informacije na istem zaslonu. Hitrost potopa in vzpona, temperatura, čas potopa, površinski čas in globina.

Nastavitev za sladko ali slano vodo.

Funkcija MSST za izračun minimalnega časa obnovitvene površine in opozorila o rehidraciji.

Uporabniki lahko deaktivirajo vsa svetlobna in zvočna opozorila, hkrati pa ohranijo neprekinjeno kontrolo profila potopa na zaslonu.

Obsežen pomnilnik dnevnika, razdeljen na seje, ki beleži vse posamezne potope in jih je mogoče naložiti na hišni računalnik.

 

Seac Driver je nov potapljaški računalnik za proste potapljače in podvodne lovce. Je enostaven za uporabo in ima veliko ključnih funkcij. Seac Driver nenehno spremlja in beleži vrednosti potopa, da v realnem času, zagotovi vse podrobnosti potopa in prispeva k večji varnosti potapljača. Vse podatke shrani v arhiv, ki je uporabniku vsak trenutek enostavno dostopen. Podatki o potopih se lahko beležijo vsako sekundo ali vsaki 2 sekundi, odvisno od  nastavitve potopa. Glavne informacije so na istem zaslonu, vidne na prvi pogled: hitrost potopa in vzpona, temperatura, čas potopa in površinski čas, globina. Funkcija MSST samodejno izračuna minimalne priporočene čase počitka na površini. Programska oprema tudi opozori potapljača, ko je čas za rehidracijo. Uporabniki lahko deaktivirajo vsa svetlobna in zvočna opozorila, hkrati pa ohranjajo neprekinjeno kontrolo profila potopa na zaslonu. Obsežen notranji pomnilnik Seac Driver beleži do 500 potopov (število se lahko razlikuje, odvisno od prostora v pomnilniku, ki ga zaseda en potop), ki jih je mogoče preveriti neposredno na zaslonu. Omogočena je tudi primerjava podrobnosti parametrov posameznih potopov, uro samo povežite na svoj PC ali Mac (podatkovni kabel USB je na voljo ločeno), prenesite vse seje in potope ter si preprosto ogledate svoje podatke v grafičnem vmesniku dnevnika. Seac Driver deluje s standardno baterijo CR2032, ki jo lahko zamenja uporabnik, in je vodoodporna do 100 m. Trak je zasnovan tako, da nosi Seac Driver tako preko manšete za mokro obleko kot na golo kožo.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “URA DRIVER BLACK”
X
top