URA APNEA HR

URA APNEA HR

307.00

Če iščete potapljaško uro, ki je namenjena za potapljanje na vdih in podvodni ribolov je APNEA HR prava izbira. Odlikuje jo enostavna uporaba in izjemna vzdržljivost, kot vse ostale HR ”High Resistance” modele Seac ur. Za uporabnike, ki iščejo najvišjo kvaliteto, napreden algoritem s številnimi funkcijami in ugodno ceno je to definitivno najboljša izbira.

Kategorija:

Opis

Seac® APNEA HR je nova zapestna potapljaška ura za potapljanje na vdih in podvodni ribolov.

 

Glavne značilnosti:

Funkcija MSST: Minimalni predlagani površinski čas počitka.

Prikaz hitrosti potopa/vzpona, temperature, skupnega časa potopa in globine, prikazano vse na istem zaslonu.

LCD zaslon z nastavljivim kontrastom in intenzivnostjo osvetlitve ozadja. Osvetljene in zvočne alarme je mogoče izklopiti.

Pedometer s prikazom števila korakov, razdaljo, časom in merjenje porabe kalorij.

Štoparica s spominom krogov in odštevanjem.

HR obdelava: Visoko odporna obdelava stekla, odpornega na praske. Trden, na trganje izredno odporen pas.

Alarmi: Uporabniki lahko enostavno nastavijo vse globinske alarme in jih lahko tudi onemogočijo. Algoritem: Posebej za prosto potapljanje pomaga preprečiti pojav dekompresijske bolezni za globinske potapljače na vdih in uporabnikom samodejno svetuje, kdaj naj rehidrirajo telo.

Baterija: Zamenljiva baterija CR 2450, enostavno dostopna.

Vodotesna do globine 100m.

Nastavitev moči osvetlitve LCD zaslona.

DIVE MANAGER Programska oprema za MAC/PC (zahteva Windows 10), brezplačno na voljo na Seacsub.com.

Možnost izbire pogostosti jemanja meritev na vsako 1 ali 2 sekundi.

Nastavitev za sladko ali slano vodo.

LOGBOOK s prikazom zgodovine potopov, prikaz parametrov vsakega posameznega potopa in prikaz najglobljega ter najdaljšega potopa za vsako sejo potapljanja.

 

Seac APNEA HR je nov potapljaški računalnik za proste potapljače in podvodne lovce. Je enostaven za uporabo in ima veliko ključnih funkcij. Ura nenehno spremlja in beleži parametre potopa, da v realnem času, zagotovi vse podrobnosti potopa in prispeva k večji varnosti potapljača. Vse podatke shrani v arhiv, ki je uporabniku vsak trenutek enostavno dostopen. Podatki o potopih se lahko beležijo vsako sekundo ali vsaki 2 sekundi, odvisno od  nastavitve potopa. Glavne informacije so na istem zaslonu, vidne na prvi pogled: hitrost potopa in vzpona, temperatura, čas potopa, površinski čas in globina. Funkcija MSST samodejno izračuna minimalne priporočene čase počitka na površini. Programska oprema tudi opozori potapljača, ko je čas za rehidracijo. Globinske potapljače na vdih pa opozarja na dolžino počitka, ki preprečuje dekompresijsko bolezen. Uporabniki lahko deaktivirajo vsa svetlobna in zvočna opozorila, hkrati pa ohranjajo neprekinjeno kontrolo profila potopa na zaslonu. Obsežen notranji pomnilnik veliko število potopov (število se lahko razlikuje, odvisno od prostora v pomnilniku, ki ga zaseda en potop), ki jih je mogoče preveriti neposredno na zaslonu. Omogočena je tudi primerjava podrobnosti parametrov posameznih potopov, uro samo povežite na svoj PC ali Mac (podatkovni kabel USB je na voljo ločeno), prenesite vse seje in potope ter si preprosto ogledate svoje podatke v grafičnem vmesniku dnevnika. Seac APNEA HR deluje s standardno baterijo CR2450 in je vodoodporna do 100 m.

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “URA APNEA HR”
X
top