H2O team potapljanje

Nadaljevalni praktični tečaj podvodnega ribolova

Nadaljevalni praktični tečaj podvodnega ribolova

360.00

Kategorija:

Opis

Napredni tečaj je namenjen lovcem z določenim predznanjem, ki so ga pridobili bodisi na začetnem tečaju ribolova bodisi v samouki praksi. Lovna globina na tečaju pri določenih tehnikah presega 10m. Lovci se vedno zadržujejo na globinah, na kateri se počutijo sproščeno in varno, tako se lahko posvetijo učenju naprednejšega ribolova. Tečaj zajema od tehnike plitkega in globokega presenečanja ter lova na čakanje do lova po luknjah. Veliko pozornosti se nameni učenju trikov lova posameznih ribjih vrst. Pri celotnem tečaju se postopoma odpravljajo napake in se tako skrajša čas učenja ribolova do lovca, ki redno nalovi za kosilo in občasno tudi trofejne ulove.

Praktični del: 16 ur (2 dni po 8 ur/dan)

Tečaj bo vodil Jure Daić Apnea-College mednarodni inštruktor podvodnega ribolova in PSS instruktor trener potapljanja na vdih, ki je izkušen podvodni lovec z dolgoletnimi lovskimi izkušnjami in bogato zbirko trofejnih ulovov. Praktični del tečaja lahko po potrebi izvaja več inštruktorjev.

Cena zajema:

• inštrukcije,
• gumenjak,
• gorivo,
• strokovno vodenje,
• 1 inštruktor na 3-4 udeležence tečaja v morju,
• max. 6 tečajnikov.

Tečaj izvajamo na Krku.

Vsi tečajniki morajo imeti opravljen teoretični tečaj ribolova in morajo biti starejši od 16 let. Zaradi zagotavljanja varnosti morajo imeti zaključen začetni tečaj potapljanja na vdih PSS Freediver ali ekvivalentno stopnjo po drugi potapljaški šoli. Za nabavo dovolilnice za športni ribolov na morju tečajniki poskrbijo sami in ni vključena v ceno.  Vsi tečajniki morajo biti člani društva H2O team.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Nadaljevalni praktični tečaj podvodnega ribolova”
X
top