H2O team potapljanje

Plavuti H2O 100% karbonski listi

Plavuti H2O 100% karbonski listi

380.00

Plavuti H2O 100% karbon je nadgradnja klasičnega modela in je najreaktivnejša karbonska plavut na trgu. Uporabljajo jih številni elitni tekmovalci v potapljanju na vdih in podvodnem ribolovu.

Šifra: Ni na voljo Kategorija:

OpisProizvajalec plavuti H2O se je razvil iz uveljavljene znamke ZeroX in je specializiran za izdelavo elitnih karbonskih plavuti, ki jih odlikuje izjemna reaktivnost, po kateri prekašajo konkurenčne proizvajalce. Plavuti se izdelujejo v omejeni seriji z najkvalitetnejšimi karbonskimi vlakni s procesom vakuum infuzije.

Plavuti H2O 100% karbon je nadgradnja klasičnega modela in je najreaktivnejša karbonska plavut na trgu. Uporabljajo jih številni elitni tekmovalci v potapljanju na vdih in podvodnem ribolovu.

  • dolžina listov: 78 cm (možnost 70-80cm)
  • širina listov: 20 cm
  • teža enega lista: soft 170 g, medium/soft 191g
  • trdote: soft, medium/soft, medium, medium/hard in hard
  • barva: črno sivi ”kockasti” karbon (ob doplačilu 30EUR je možna unikatna maskirna ročna poslikava)
  • 3 leta garancijeDostava za artikle na zalogi po SLO je v roku 1-3 delovnih dni, po prejetju vašega plačila. Dostava v tujino poteka preko kurirske službe Eurosender in traja 3-7 dni (EU) ali 7-20 dni po vsem svetu. Kupljene izdelke boste prejeli na naslovu, naveden v naročilu, v zgoraj navedenih rokih. Za izdelke, ki jih ni na zalogi bo kupec posebej obveščen o času dostave. Sobota in nedelja se ne štejeta v čas dostave. V primeru zamude zaradi višje sile ne prevzemamo odgovornosti.


Plavuti 100% karbon je izrazito reaktivna karbonska plavut, ki je primerna tako za popolne začetnike, kot za vrhunske potapljače na vdih in podvodne lovce. Uporabljajo jih številni elitni potapljači na vdih in podvodni ribolovci. Po odzivnosti in reaktivnosti je primerljiva s tekmovalnimi plavutmi. Primerna je tako za globinsko apnejo, kot podvodni ribolov s tehniko plitke šulje. Zaradi vrhunske odpornih vrst karbonskih vlaken, ki se med seboj prepredajo je izredno odporna proti lomu. Serijsko je opremljena s čevljem C4 400, po želji pa se lahko uporabljajo ostale znamke čevljev.

Dodatne informacije

Velikost

38/39, 40/41, 42/43, 44/45, 46/47

Trdota

soft, medium/soft, medium, medium/hard

Barva

črni robnik, moder robnik +10€, rdeč robnik +10€, rumen robnik +10€, bel robnik +10€

Čevelj

C4 400, C4 250 +24€, Pathos +5€, Imersion +25€

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Plavuti H2O 100% karbonski listi”
X
top