H2O PLAVUTI COMPETITION karbonski listi

H2O PLAVUTI COMPETITION karbonski listi

430.00

Plavuti Competition je nadgradnja klasičnega modela 100% Carbon in je najreaktivnejša karbonska plavut na trgu. Uporabljajo jih številni elitni tekmovalci v potapljanju na vdih in podvodnem ribolovu.

Šifra: Ni na voljo Kategorija:

OpisProizvajalec plavuti H2O se je razvil iz uveljavljene znamke ZeroX in je specializiran za izdelavo elitnih karbonskih plavuti, ki jih odlikuje izjemna reaktivnost, po kateri prekašajo konkurenčne proizvajalce. Plavuti se izdelujejo v omejeni seriji z najkvalitetnejšimi karbonskimi vlakni s procesom vakuum infuzije.

Plavuti Competition je nadgradnja klasičnega modela 100% Carbon in je najreaktivnejša karbonska plavut na trgu. Uporabljajo jih številni elitni tekmovalci v potapljanju na vdih in podvodnem ribolovu.

  • dolžina listov: 78 cm (možnost 70-80cm)
  • širina listov: 20 cm
  • teža enega lista: soft 170 g, medium/soft 191g
  • trdote: soft, medium/soft, medium, medium/hard in hard
  • barva: črno sivi ”kockasti” karbon (ob doplačilu 30EUR je možna unikatna maskirna ročna poslikava)
  • 3 leta garancijeDostava za artikle na zalogi po SLO je v roku 1-3 delovnih dni, po prejetju vašega plačila. Dostava v tujino poteka preko kurirske službe Eurosender in traja 3-7 dni (EU) ali 7-20 dni po vsem svetu. Kupljene izdelke boste prejeli na naslovu, naveden v naročilu, v zgoraj navedenih rokih. Za izdelke, ki jih ni na zalogi bo kupec posebej obveščen o času dostave. Sobota in nedelja se ne štejeta v čas dostave. V primeru zamude zaradi višje sile ne prevzemamo odgovornosti.


Plavuti Competition je nadgradnja klasičnega modela 100% Carbon in je najbolj reaktivna karbonska plavut na trgu. S tem modelom karbonskega lista so bili postavljeni številni državni rekordi in tako zadosti zahteve najzahtevnejših uporabnikov. Uporabljajo jih številni elitni tekmovalci v potapljanju na vdih in podvodnem ribolovu. Odlikuje jo izredna reaktivnost listov, ki je primerna tako za globinsko apnejo, kot podvodni ribolov s tehniko plitke šulje. Zaradi vrhunske odpornih vrst karbonskih vlaken, ki se med seboj prepredajo je izredno odporna proti lomu. Serijsko je opremljena s čevljem C4 400, po želji pa se lahko uporabljajo ostale znamke čevljev.

 

Dodatne informacije

Velikost

38/39, 40/41, 42/43, 44/45, 46/47

Trdota

soft, medium/soft, medium, medium/hard, hard

Barva

črno sivi ''kockasti'' karbon, unikatna maskirna ročna poslikava (+30,00 €)

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “H2O PLAVUTI COMPETITION karbonski listi”
X
top