H2O team potapljanje

Home redesign H2O team forum KLUB IN ČLANI tečaji Tečaj prostega potapljanja PSS Freediver v LJ in MB

Tečaj prostega potapljanja PSS Freediver v LJ in MB

 • Avtor
  Prispevki
 • #7488

  Jure Daić
  Admin

  Obveščamo vas, da smo določili in objavili jesenske termine začetnega tečaja potapljanja na vdih PSS Freediver v Ljubljani in Mariboru. Tečaja bosta potekala med 10. in 19. septembrom.

  Na tečaju se boste naučili pravilnih tehnik potapljanja na vdih, dihanja, sproščanja, varovanja in reševanja sopotapljačev. S pridobljenim teoretičnim in praktičnim znanjem boste povečali svojo varnost ter izboljšali rezultate.

  Tečaj bo vodil mednarodni inštruktor PSS in vodja sekcije za apnejo pri PSS Jure Daić. Jure je izkušen inštruktor potapljanja na vdih z dolgoletnimi izkušnjami. Še vedno je aktiven tekmovalec in nosilec številnih državnih rekordov ter naslovov državnega prvaka.

  Več informacij o tečaju in točne datume lahko vidite tukaj: https://www.h2oteam.com/tecaji/zacetni-tecaj-potapljanja-na-vdih/ . Število tečajnikov je omejeno, prijave sprejemamo do srede 8.9.2010 na naslovu jure@h2oteam.com . Vaša prijava je potrjena, ob plačilu kotizacije 50 EUR. Podatke za nakazilo dobite po prijavi.

  LP Jure

  #23363

  Milan
  Član

  Pozdravljeni !!!

  Ker sem zamudil jesenski tečaj me zanima kdaj lahko spet pričakujem kaj podobnega.

  LP

  #23364

  Jure Daić
  Admin

  Naslednji tečaj bo predvidoma aprila – maja.

  LP Jure

  #23365

  Jure Daić
  Admin

  Ta vikend smo zaključili z jesenskimi tečaji. Vreme nam je bilo naklonjeno in tako smo lahko uživali v prelepih jesenskih dneh. Voda je imela med 18 in 19°C, tako da nam je bilo v vodi prijetno toplo. Delo s tečajniki pa mi je bilo tako kot ponavadi v veliko veselje.

  Tukaj dodajam samo par slik, ostale pa dobite kmalu.

  LP Jure

 • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.
X
vrh