H2O team potapljanje

Home redesign H2O team forum KLUB IN ČLANI klepetalnica Rebekina klepetalnica

Rebekina klepetalnica

 • Avtor
  Prispevki
 • #6031

  pohorc
  Član

  Vse kar ne veste in vas zanima pa niste upali vprašati Rebeke za šankom, ste na pravem mestu.

  Najbolj tumasto vprašanje in najbolj smešen odgovor bo komisija za beg iz realnosti ocenila in nagradila.

  za predsednika komisije: moj predlog – Rebeka

  #12295

  pohorc
  Član

  Jaz bi kar vprašo:

  zakaj je Jacques Cousteau nosil rdečo štrikano kapo.

  pohorc

  #12296

  Saso
  Član

  ali si mislil napisat:

  če ste punca in imate težave, me pokličite

  če ste fant in imate težave pridite k meni da vas raztrgam 😈

  #12297

  rebeka
  Član

  verjetno je pohorc imel v mislih to in še več. sicer ne bi bil pohorc.

  torej zakaj je JIC nosil rdečo kapo?

  na to vprašanje bi najboljše odgovoril njegov sošolec in naš dolgoletni član, potapljaški kolega ŠMAK. tako samo za info, Šmak je sicer generacija JIC in še enega zelo velikega možaka, Leon Štukelj po imenu. no pa nazaj k rdeči kapi, ki mimo grede nima nikakršne zveze ali pa veze z Rdeče Kapico in njeno družino, ki prebiva že leta in leta v Betnavskem gozdu (zdaj, ko so ga fari dobili nazaj si iščejo nov gozd).

  aja, kje smo ostali. aha, seveda. skratka, bilo je takole. ko so takole se naši trije sošolci (JIC, Šmak in LŠ) družli in pohajkovali po pristaniščih so velikokrat bili v življenjski nevarnosti pred raznimi pristaniškimi zadevami. moram vam povedat, da v njihovem času niso bila pristanišča takšna kot danes, ko je lepo ločen pomol za potnike (beri zoprne turiste, ki z ogromno prtljage in kričečo mularijo delajo nepotrebno gužvo na morju, ob tem pa šmrkavci mečejo kamenje v galebe, ki krožijo po nebu in delajo vragolije), za avtomobile (prerivanje in hupanje je obupno, zahtevam,da prek foruma dosežemo trajno prepoved vožnje avtomobilov na ladje – hvala),…. skratka ni blo tak kot danes (da ne težim preveč s podrobnostmi kak je danes).

  no in naši trije so tako noreli in skakali in bili velikokrat v življenjski nevarnosti, da se jih kaj hudega ne pripeti. da boste lažje razumeli vam moram povedat še to, da takrat so ti trije blondinci skakali iz ladje na ladjo, delali vragolije in če dobro pomislite, takrat še ni bilo barv in vsi so bili crno-beli. pri tem so še začele kazat njihove sposobnosti. zelo gibčen mladenič LŠ je ob skakanju s pomola na ladjo, ladje na ladjo iz žerjava v vodo ,…. prikazoval prekrasne like, ki so jih v kasnejših letih občudovale generacije in generacije, ko je svoje atraktivnosti prikazoval na olimpijskih igrah. Šmak je prav tako bil zelo gibčen in se je pretno izmikal vsem pastem, ki so se pojavljale v pristanišču. njegova odličja sicer niso tako fascinantna. bolj je pomembna njegova gesta, ko je precej nerodnemu JIC dal rdečo kapo in ga tako označil:”sedaj bodo vsi vedeli, da si to ti in bodo pazli na tebe, ce boš slučajno padel v vodo.”

  JIC je namreč večkrat padel s pomola ali ladje v morje in nekaj krat je bil tako dalgo pod gladino, da jih je začelo skrbet. “le kaj se dogaja z JIC,” so se spraševali.

  mnogo let kasneje so izvedeli, da se je nespretni mladenič ukvarjal s potapljanjem.

  Šmaku pa je še danes hvaležen za rdečo kapo, ker je bil prvi potapljaški maneken in hkrati prvi in glavni nosilec linije kapa kustojevka, ki se za velike denarje prodaja še danes.

  modni trendi kape kustojevke so vedno v akciji.

  in sedaj še malo reklame. za vse, ki želite postati lastnik originalne kape JIC, mi lahko pišete. SPZ jo prodaja po ceni 1850,00 tolarjev, ampak ni povsem originalna, ker so možje iz tivolija na njo zaštrikali nek čuden znak SPZ. pri meni dobite kapo čisto pravo. točno tako kot jo je Šmak dal JIC. cena, sedaj v akciji (miklavž, božiček, dedek mraz,…..vsi kupujejo pri nas, pardon meni) je 1850,00 evrotof.

  naslednjič pa drugo vprašanje:-)

  :-)

  #12298

  rebeka
  Član

  PA DA NE POZABIM. VSAK, KI ZASTAVI VPRAŠANJE MORA PLAČAT. PLAČILO JE :fish: . OZIROMA OVREDNOTENO V DRUGO :-) VALUTO!!!

  :-)

  #12299

  pohorc
  Član

  Jaz sem pa mislil da mu jo je žena zaštrikala.

  pohorc

  #12300

  rebeka
  Član

  eh, kje pa. to je od našega Šmaka. zdaj, ko JIC več ni, jo pa nosi on.

  :-)

  #12301

  Kaj je že gdo razmišljal o Rebekinem foromu?? 😈 :?:

  #12302

  rebeka
  Član

  Dragi Primož,

  to vprašanje je malo težje pa vendar ti bom odgovorila. Bilo je zelo dolgo dolgo nazaj, ko so neki pubeci težili in težili, daj prijavi se na forum. Rebeka jim je veš čas odgovarjala, da to ni pametna ideja. Niso ji verjeli. Tudi potem ne, ko jim je povedala, da bodo ostali brez besed. Smeha je bilo toliko, da so pozabli dihat. Še dobro, da so apneeki, si je mislila Rebeka. Potem so ji razložli, da se na forumu ne govori, ampak piše. “Aja”, je rekla. “In kak se preide gor”. Smeha je bilo še in še več.

  Potem se je našel Suhljt in ji razložil kak in kaj. Dolgo je že od tistega prvega povabila na forum, ampak zakaj pa le ne bi tud jaz poskusila, si je mislila Rebeka. In se prijavi.

  Glej ga zlomka. Sedaj pa pubecom z Drave to ni všeč. Hočejo jo vrečt dol. Rebeki sicer ni jasno kako bodo prišli k njej domov in jo vrgli iz stola, pa vendar je za vsak slučaj zaklenla vrata in jih podložla še z omaro. Za vsak slučaj si je rekla.

  Primož kaj si že vprašal?!?

  Ah, saj ni važno.

  Sedaj čakam na vaše novo vprašanje. Nepozabite zraven poslati :fish: ali :puke: oz katerega koli od :-)

  :-)

  #12303

  Jure Daić
  Admin

  Malo si sumljiva, kaj vse počneš za zaklenjenimi vrati. Sedaj si izdal prvi del skrivnosti, zanima pa nas še drugi del. 😳 😳 😳

  #12304

  Kaj si že rekla ?

  Zapomni si ,tako dolgih člankov jaz ne berem.

  #12305

  rebeka
  Član

  prvi del je za Primoža:

  Dragi Primož. Sem se že ustrašla za tebe, da si se izgubil v tekstu. :-)

  sedaj pa za vse ostale:

  drugega dela ni. vedno je samo vprašanje. Za zaprtimi vrati???

  Poskusi odpret pa vstopi in poglej :potty:

  :-)

  #12306

  pohorc
  Član

  Evo mene Rebeka, malo tuhtaj. Pa malo ji lahko pomagate.

  Koliko metrov je od najvišje točke do najglobje (v morju) točke na zemeljski obli.

  pohorc

  #12307

  rebeka
  Član

  uh iztok, ta bo pa težka. Čeprav ti moram povedat, da sem pred leti sodelovala v eni nagradni igri al je bil pa morda srečelov al je blo kr neko žrebanje. ah ne mislim, da je bil srečelov. ja točno srečelov bo. sam se pa sedaj, ko tako premišljujem kar naenkrat ne morem spomnit kje sem sodelovala v tem srečelovu. :doh: no, se bom že spomnila. itak ni tak pomembno.

  kje sem ostala. aha. skratka bil je srečelov in zadela (sicer ne vem kak, ker nisem kupila srečke :-) ) sem nagrado, da se lahko grem potapljat na dno morja. pravzaprav je pisalo, da me bodo odpeljali do štopla, kjer morje izvira. ja tak je blo. čisto do štopla. sam takoj sem mogla podpisat, da ne bom poskušala izpulit štopl. no sem.

  skratka tja smo šli in moram povedat, da je bilo zelooooo zeloooooo zeeeelooooo zeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelo globoko. sem vzela zraven aladina (ne ni bil tisti iz svetilke), sam mi je kazal errrrrrrrrrorrrrrrrrr, tak globoko sem šla.

  no, lahko vam povem, da sem tik zraven štopla videla tablo na kateri je pisalo…..vas zanima kaj je pisalo :no-no: , mogoče vam malo namignem. na tabli so bile številke. ogromno jih je bilo. ja in so še, ker jih nisem vzela zraven, ko smo odhajali.

  ja, ja, ja, ja, zelo lepo je bilo. ja, ja, ja, ja …..

  kaj vas zanima kolko je naj višje. ja to tud vem. je zadnjič sal en čisto čisto gor in se vrgel dol. tak je visoko, da še zdaj pada. če se prav spomnim pada že celo leto pa še bo padal vsaj kako leto. no, ko pa pride pa bo povedal kak dolgo je padal :doh: in potem bom dodala še malo :dance: in mogoče , če boste pridno pisali na forum vam povem.

  :-)

  v prihodnje pa ne bom več odgovarjala na vprašanja, ki nimajo :-) ali :fish: oz :stupid: al pac kar koli

  :-) :-)

  #12308

  Jure Daić
  Admin

  Rebeka kdaj pa se boš predstavla v rubriki predstavitev novi članov?

  Tiste ki niso iz PDM-a prav gotovo zanima kdo je ta gorvorni terminator!!!! 😆 😆 😆

  #12309

  Tak Rebeka mene pa zanima zakaj jaz ne morem pod vodo zdržati 15 min in preplavati 250m z enim samim vdihom?

  #12310

  miros
  Član

  Evo tudi mene pored Vi!

  Jaz pa bi vprašo našo terapevtko: Zakaj pri 👿 zdržimo moški dlje cajta pod vodo kot doma :?:

  :drunk:

  #12311

  rebeka
  Član

  Odgovor sansana ne bomo pojasnili dokler pri vprašanju ne uporabi plačila :-). drugače pa mi je vprašanje všeč.

  Dragi Miros

  Tvoj problem je verjetno drugje, kot si mi povedal v vprašanju. Ampak, ker domnevam, da zaradi ogromnega števila forumcev nisi želel postavit oz izpostavit konkretnega problema, bo moj odgovor temu primeren. Upam, da bo kljub vsemu zadovoljil tvoje sprenevedanje.

  Morda bi bilo potrebno, da bi si doma omislil takšno :fish: , ki te bo ponesla v globine in boš tam želel ostat trenutek al pa več in bazeni oz akvariji drugje bodo tvojo pozornost pritegnili zgolj z 😯 , ne pa tud :ashocked: in potem ne boš imel doma problemov, ko boš hodil na :potty: saj boš čisto navaden :angel: , ki ne ve kaj se dogaja s :cheers: , ki iščejo ustrezne :fish: preko :geek: , da potem doma :boring: :boring: in vedno samo :boring: . ti pa se boš zbujal :love: in se smejal kot :olympic: prvak v kičkanju.

  :-)

  P.S.

  Dragi Daić,

  predstavitev bo v kratkem. Zaradi vraževernosti čakam na pravo številko, ki mi bo zagotovila……. Takoj, ko bo ta številka na vrsti, se javim s svojim bogatim in zelo obsežnim življenjepisom. :geek: Do takrat pa :-)

  :-)

  :-)

  #12312

  Torej ponavljam svoje vprašanje. Tokrat s plačilom :D.

  Tak Rebeka mene pa zanima zakaj jaz ne morem pod vodo :fish: zdržati 15 min :fish: :fish: in preplavati 250m :fish: :fish: :fish: z enim samim vdihom? :?:

  Evo dam še za pir: :cheers: :drink:

  #12313

  Rebeka!!

  Mene pa zanima ali je nevarno se potapljati v Dravi? :?: aja :argue:

 • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.
X
vrh