H2O team potapljanje

Home redesign H2O team forum KLUB IN ČLANI aktivnosti Odprti sejem nove in rabljene opreme za ribolov

Odprti sejem nove in rabljene opreme za ribolov

Prikaz 2 prispevkov - od 1 do 2 (od skupno 2)
 • Avtor
  Prispevki
 • #9564

  Jure Daić
  Admin

  Kot že nekaj let zapored, tudi letos DPR Tjulnji organiziramo ”Odprti sejem nove in rabljene opreme za ribolov in ostale vodne športe”. Glavni namen sejma je razvoj in promocija podvodnega ribolova, katerega bomo popestrili z dodatnim tematskim programom, ki si ga lahko preberete v nadaljevanju. Letošnji sejem bo potekal dne 25.4.2018, v pubu Franci na balanci, Vodnikova cesta 155, 1000 Ljubljana, od 15. do 19.30. ure.

  Na sejmu lahko poleg razstavljalcev, opremo prodajajo tudi vsi obiskovalci sejma. Opremi, ki je naprodaj pripišemo kontaktne podatke in ceno ter razstavimo na temu namenjenemu razstavljalnem mestu. Na ta način se morebitni kupec lahko neposredno obrne na prodajalca in se dogovorita za končno ceno.

  Za vas smo letos pripravili:

  – 15.00 prodajo, predstavitev nove in rabljene opreme za ribolov in ostale vodne športe,

  17.30 Jure Daić nam bo predaval o tem, kako sploh začeti s podvodnim ribolovom in podelil nekaj koristnih nasvetov za začetnike in že izkušene podvodne ribolovce ter študijo primera prikazal z videoposnetki,

  – 18.00 degustacijo morskih specialitet in licitacijo sponzorskih nagrad,

  – 20.00 z nami bosta letos klapa Jadranski Maestrali in DJ Mara

  Avtor: DPR Tjulnji

  LP Jure

  #32110

  Jure Daić
  Admin

  Objavljam par utrinkov iz Odprtega sejma opreme za PL, ki ga je organiziral DPR Tjulnji. Moram pohvaliti dobro organiziran, sproščen in zanimiv dogodek, ki je zelo dobra priložnost za druženje z ostalimi ljubitelji podvodnega sveta. Udeležencem sem pripravil polurno predavanje o podvodnem ribolovu, ki je bilo poučna popestritev dogodka.

  LP Jure

Prikaz 2 prispevkov - od 1 do 2 (od skupno 2)
 • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.
X
vrh