H2O team potapljanje

Home redesign H2O team forum KLUB IN ČLANI aktivnosti Navtični sejem v ZG 2018

Navtični sejem v ZG 2018

 • Avtor
  Prispevki
 • #9526

  Jure Daić
  Admin

  Če boste obiskali Zagrebški Sejem Navtike se oglasite v hali 11, na razstavnem prostoru trgovine Arbanas, kjer skupaj s Tihomirjem Arbanasom promoviramo tečaje potapljanja na vdih in podvodnega ribolova. V kolikor potrebujete kak kos potapljaške opreme pa izkoristite sejemski popust -20%!

  LP Jure

  #32074

  Jure Daić
  Admin

  Sejem se je zaključil uspešno, saj se je nabralo precej interesentov za tečaje. Obiskovalci so dobro izkoristili sejemske popuste na potapljaško opremo. Paša za oči so bili razstavljeni gumenjaki in sem se kar zagrel za kak nov večji čoln. :) Pot iz sejma na morje pa je bila zaradi obilice snega, orkanske burje in izredno nizkim temperaturam nekaj posebnega! Trgovini Apnea-Arbanas doo bi se lepo zahvalil za gostovanje in ponujeno pomoč za promocijo tečajev ter varnega potapljanja!

  LP Jure

  #32075

  Jure Daić
  Admin

  Posebna atrakcija sejma je bilo postavljanje Guinnessovega svetovnega rekorda v statični apneji s 100% O2, kjer je Hrvat Budimir Buda Šobat zdržal pod vodo 24min in 11s. Zbrala se je velika množica radovednih gledalcev in TV ekip. Budimirju je rekord uspel, lahko pa povem da je imel še ogromno rezerve, tako da bo lahko rekorde postavljal še na bodočih dogodkih.

  LP Jure

 • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.
X
vrh