H2O team H2O team forum PODVODNI LOV lokacije Kanarski otoki

Kanarski otoki

 • Avtor
  Prispevki
 • #9078

  mogim
  Participant

  A je kdo lovil na kanarskih otokih? Mi gremo letos aprila kolesarit na Gomero ampak mene močno mika, da bi vzel zraven opremo za podvodni ribolov in nam nalovil za kosilo :-). Zanima pa me, kako je tam z dovolilnicami, če ima kdo kakšne izkušnje z lovom tam…. Sem pa začetnik in imam v mislih bolj priobalni lov v manjših globinah.

  #31010

  gnioco
  Participant

  Sem ti odgovoril na privat sporočilo.

  lp

  #31011

  Jure Daić
  Keymaster

  Pomagajo ti lahko teme:

  Kanarski otoki 2006: http://forum.h2oteam.com/podvodne-lokacije/kanarski-otoki-t665.html

  Kanarski otoki 2010: http://forum.h2oteam.com/podvodne-lokacije/kanarski-otoki-t1998.html

  Če boš šel lahko po vrnitvi napišeš na forum kakšno koristno info,…

  LP Jure

  #31012

  mogim
  Participant

  Kratko poročilo: na Gomeri se lahko lovi na 2 delih otoka ali cca 1/4 obale. Pogoji niso bili najboljši, saj je bil veter precej močan in 1x sploh nisem mogel v vodo, drugače pa so bili valovi kar visoki in močen tok na posameznih mestih. Kljub vsemu sem nalovil dovolj, da smo po 2 uirah lova imeli trije moški več kot dovolj rib za večerjo. Če bi bilo vreme lepše, bi bilo pa kičasto. Lovil sem bolj priobalno oz šunjanje.

  Največji problem je bilo dobiti dovolilnico. Za to sem moral dobiti zdravniško potrdilo, da sem dovolj zdrav za podvodni ribolov. Ampak od slovenskega zdravnika ni veljalo. Še sreča, da je bila lastnica hiše, kjer smo stanovali tako prijazna, da se je dogovorila z lokalnim zdravnikom, da mi je izdal na osnovi našega (v angleščini) potrdila ”pravo” potrdilo. Res je bila prijazna :-). Dovolilnica stane 25€ in velja 3 leta na vseh kanarskih. Bo še treba tja, če že imam karto :-).

  Je pa Gomera super za pohodnike za MTB pa tudi ni slaba.

 • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.
© H2O team. All rights reserved.
X