H2O team potapljanje

BRAČ

 • Avtor
  Prispevki
 • #8370

  Pozdravljeni. ima mogoče kdo kakšne izkušnje s podvodnim lovom na Braču? Kakšen se vam zdi otok za PL, kateri del je bolši itd…. hvala

  lp Matej

  #28498

  Andrejurak
  Član

  Ravno sem z Brača. Imel sem malo j… z vremenom, ker je skoz mešalo vetrove in je bila vidljivost slaba. Ribe ni do 10-12 če si planiral lov na kaj večjega, šulja pa se je meni kar izplačala. Salpe, orade manj, ciplji, pici…Lovil sem na obeh straneh, vendar pa je stran proti Hvaru bila bolj bogata, pa tudi bolj polna čolnov.

  Pa lepe ulove

  lp a

  #28499

  hvala za informacijo andrej, tudi sam sem dobil podatek da je stran proti hvaru bolša. Nikoli še nisem lovil na braču, tako da bomo videli….

  #28500

  Andrejurak
  Član

  Varne potope in veliko ribe.

  lp a

  #28501

  marusic
  Član

  Je kdo lovil oz ve kako je z lovom na rt Gomilica na Braču oz na severo-zahodnem delu? Zna bit, da bomo morje 2017 u Sutivanu..

  Nekje (sem izgubu link) sem zasledil da je s kočaricami prepovedano, je blo pa tako precej nejasno besedilo (tudi hrvaško ne znam kaj preveč dobro), da nisem razumel al je samo to, al nasplošno prepovedano ipd..

  Hvala

  #28502

  marusic
  Član

  Kot povedano že jeseni… Od 15. do 29.7. sem na Braču – Sutivan. Kaj pacient za družbo? Lovi bodo jutranji-zgodaj… Ob 9h že nazaj kopnem 😉

 • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.
X
vrh