H2O team potapljanje

Home redesign H2O team forum POTAPLJANJE NA VDIH – APNEA apnea tekmovanja Andrej Ropret postavil nov mejnik v potapljanju na vdih

Andrej Ropret postavil nov mejnik v potapljanju na vdih

 • Avtor
  Prispevki
 • #9156

  Jure Daić
  Admin

  V nedeljo 24.4. se je na odprtem prvenstvu Grčije končalo eno izmed najmočnejših letošnjih bazenskih tekmovanj v potapljanju na vdih. Med seboj so se pomerili najboljši potapljači na vdih in slovenske barve je odlično zastopal Kranjčan Andrej Ropret član kluba H2O team iz Maribora.

  V disciplini dinamična apneja s plavutmi, kjer je cilj z enim vdihom preplavati čim daljšo razdaljo, je Andreju uspel neverjeten podvig. S potopom dolgim 249m je za kar 18m izboljšal lasten državni rekord in zasedel odlično 3. mesto. Z dolžino 255m je slavil aktualni svetovni prvak Grk George Panagiotakis, ki je le za 6 m prehitel slovenskega rekorderja.

  Andrej je po svojem četrtem državnem rekordu povedal: ”Pričakoval sem odličen rezultat, saj so zadnji treningi potekali odlično. Potop je bil sproščen, kot še nikoli in tudi zadnjih nekaj metrov je bila še rezerva, vendar nisem želel tvegati preveč. S tem rezultatom sem trenutno uvrščen med pet najboljših potapljačev na vdih na svetu in to mi daje motivacijo za naprej. Že sedaj se veselim tekmovanja, ki bo prihodnji vikend v Zagrebu.”

  Dodatne informacije o tekmovanju in rezultati so objavljeni tukaj: https://www.facebook.com/events/1655248204735462/?active_tab=posts

  Andreju čestitamo za vrhunski potop!

  LP Jure

  #31167

  Jure Daić
  Admin
  #31168

  martin09
  Član

  Bravo MOJSTER. Vsakič na bazenu občudujem tvojo motiviranost. Sam in le z enim namenom…

  Kapo dol!

  #31169

  alan
  Član

  Andrej, seješ same presežke. Odlično ti gre in le tako naprej.

  Bravo !!!!

 • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.
X
vrh