H2O team potapljanje

Home redesign H2O team forum KLUB IN ČLANI aktivnosti 9. H2O Team Pool Challenge

9. H2O Team Pool Challenge

 • Avtor
  Prispevki
 • #9530

  Jure Daić
  Admin

  H2O team 10. marca organizira interno rekreativno tekmovanje v bazenskih disciplinah potapljanja na vdih za vse svoje člane. Dogodek je namenjen druženju in testiranju svojih sposobnosti v sproščeni atmosferi. Udeleženci se bodo pomerili v statični apneji (STA), dinamični apneji s plavutmi (DYN) in dinamični apneji brez plavuti (DNF).

  Tekmovanje je namenjeno predvsem rekreativcem, ki bodo lahko v simulaciji tekmovanja preizkusili svoje zmogljivosti. V posebno kategorijo bodo razvrščeni tudi aktivni tekmovalci. Ker promoviramo varno potapljanje na vdih, bo vsak ”black out” kaznovan s plačilom runde vsem udeležencem.

  Pričetek tekmovanja bo 10.3. ob 15.00 v bazenu Ruše, predviden zaključek pa ob 18.00. Sledi pogostitev v gostilni Vernik v Bezeni in občni zbor društva. Vsi zainteresirani pošljite svoje prijave do 8. marca na zan.petk@gmail.com. Ob prijavi pa morate podati tudi čim bolj realne najave rezultatov glede na vaše sposobnosti. Vsak tekmovalec plača štartnino 9 EUR, v katero je vštet vstop na bazen.

  H2O Team Pool Challenge (3 ure, 3 discipline, 3 pravila)

  1. sodelujejo lahko samo člani H2O team

  2. obvezna dobra volja

  3. če kdo izgubi zavest časti rundo

  Primer najave:

  IME: Janez Novak

  STA: 3:32 min

  DYN: 78 m

  DNF: 52 m

  Se vidimo v čim večjem številu!

  LP Jure

  #32078

  Jure Daić
  Admin

  Za nami je še en uspešno izveden H2O Team Pool Challenge, ki ji bil zaradi neugodnega termina manj številčen. Ponovno smo se imeli odlično in udeleženci so nanizali veliko dobrih potopov. Med rezultati izstopa nov rekord v STA 6min 38s, ki ga je z lepo rezervo opravil Alan Pavlič. Med rekreativci in tekmovalci sta ponovno zmagala Aleš Erker in Robert Grošeta.

  Tokrat smo čas na bazenu izkoristili za testiranje karbonskih plavuti Alemani, ZeroX, Cetus, Salvimar.

  LP Jure

  #32079

  Jure Daić
  Admin

  in še rezultati,… posodobili smo tudi večno lestvico Pool Challenga: http://forum.h2oteam.com/post23951.html#p23951.

  LP Jure

 • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.
X
vrh