H2O team potapljanje

Home redesign H2O team forum KLUB IN ČLANI aktivnosti 7. H2O Team Pool Challenge

7. H2O Team Pool Challenge

 • Avtor
  Prispevki
 • #9316

  Jure Daić
  Admin

  H2O team 11. marca organizira interno rekreativno tekmovanje v bazenskih disciplinah potapljanja na vdih za vse svoje člane. Dogodek je namenjen druženju in testiranju svojih sposobnosti v sproščeni atmosferi. Udeleženci se bodo pomerili v statični apneji (STA), dinamični apneji s plavutmi (DYN) in dinamični apneji brez plavuti (DNF).

  Tekmovanje je namenjeno predvsem rekreativcem, ki bodo lahko v simulaciji tekmovanja preizkusili svoje zmogljivosti. V posebno kategorijo bodo razvrščeni tudi aktivni tekmovalci. Ker promoviramo varno potapljanje na vdih, bo vsak ”black out” kaznovan s plačilom runde vsem udeležencem.

  Pričetek tekmovanja bo 11.3. ob 15.00 v bazenu Ruše, predviden zaključek pa ob 18.00. Sledi pogostitev v gostilni Vernik v Bezeni in občni zbor društva. Vsi zainteresirani pošljite svoje prijave do 8. marca na zan.petk@gmail.com. Ob prijavi pa morate podati tudi čim bolj realne najave rezultatov glede na vaše sposobnosti. Vsak tekmovalec plača štartnino 9 EUR, v katero je vštet vstop na bazen.

  H2O Team Pool Challenge (3 ure, 3 discipline, 3 pravila)

  1. sodelujejo lahko samo člani H2O team

  2. obvezna dobra volja

  3. če kdo izgubi zavest časti rundo

  Primer najave:

  IME: Janez Novak

  STA: 3:32 min

  DYN: 78 m

  DNF: 52 m

  Se vidimo v čim večjem številu!

  LP Jure

  #31653

  Jure Daić
  Admin

  Z malo zamude objavljam rezultate iz zadnjega Pool Challenga. Ponovno je bilo postavljenih veliko osebnih rekordov, nekateri so jih izboljšali celo v vseh disciplinah. Padel pa tudi rekord Pool Challengov, ki ga je s 198,7 točke postavil Robert Grošeta in je s tem zmagal v kategoriji tekmovalcev. Pri rekreativcih je bil najboljši Aleš Erker, ki je zbrat 159,1 točke.

  Več pa si oglejte v slikah.

  LP Jure

  #31654

  Jure Daić
  Admin

  Še rezultati.

 • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.
X
vrh