H2O team potapljanje

Home redesign H2O team forum KLUB IN ČLANI aktivnosti 6. H2O Team Pool Challenge

6. H2O Team Pool Challenge

 • Avtor
  Prispevki
 • #9267

  Jure Daić
  Admin

  H2O team 3. decembra, pred novoletno zabavo in 10. obletnico društva, organizira interno rekreativno tekmovanje v bazenskih disciplinah potapljanja na vdih za vse svoje člane. Dogodek je namenjen druženju in testiranju svojih sposobnosti v sproščeni atmosferi. Udeleženci se bodo pomerili v statični apneji (STA), dinamični apneji s plavutmi (DYN) in dinamični apneji brez plavuti (DNF).

  Tekmovanje je namenjeno predvsem rekreativcem, ki bodo lahko v simulaciji tekmovanja preizkusili svoje zmogljivosti. V posebno kategorijo bodo razvrščeni tudi aktivni tekmovalci. Ker promoviramo varno potapljanje na vdih, bo vsak ”black out” kaznovan s plačilom runde vsem udeležencem.

  Pričetek tekmovanja bo 3.12. ob 15.00 v kopališču Pristan, predviden zaključek pa ob 18.00. Vsi zainteresirani pošljite svoje prijave do 30. novembra na info@h2otem.com. Ob prijavi pa morate podati tudi čim bolj realne najave rezultatov glede na vaše sposobnosti. Vsak tekmovalec plača štartnino 6 EUR, v katero je vštet vstop na bazen.

  H2O Team Pool Challenge (3 ure, 3 discipline, 3 pravila)

  1. sodelujejo lahko samo člani H2O team-a

  2. obvezna dobra volja

  3. če kdo izgubi zavest časti rundo

  Primer najave:

  IME: Janez Novak

  STA: 3:32 min

  DYN: 78 m

  DNF: 52 m

  Se vidimo v čim večjem številu!

  LP Jure

  #31424

  delfin1956
  Član

  Prijava Nada Vilčnik

  DYN 50m

  DNF 25m

  Brez statike

  Lp

  Nada :D

  #31423

  Jure Daić
  Admin

  Za nami je še en uspešen Pool Challenge. Ponovno je bilo postavljenih veliko osebnih rekordov, nekateri so jih izboljšali celo v vseh disciplinah. Padel pa tudi rekord Pool Challengov, ki ga je s 195,1 točke postavil Robert Grošeta in je s tem zmagal v kategoriji tekmovalcev. Pri rekreativcih je bil ponovno najboljši Toni Nagode, ki je s 184,8 točke za 1 sekundo zaostal od dosedanjega rekorda.

  Več o dogajanju na bazenu pa lahko vidite na slikah.

  LP Jure

  #31425

  Jure Daić
  Admin

  … še nakaj slik z zmagovalci, podelitve in rezultati.

  LP Jure

 • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.
X
vrh