Home redesign H2O team forum KLUB IN ČLANI aktivnosti 10. obletnica H2O team-a in novoletna zabava

10. obletnica H2O team-a in novoletna zabava

 • Avtor
  Prispevki
 • #9268

  Jure Daić
  Keymaster

  Letos mineva 10 let odkar je H2O team postal samostojno društvo. Natančneje 19.4.2006 se je društvo H2O team osamosvojilo, pred tem pa je od leta 1998 delovalo kot sekcija znotraj Potapljaškega društva Maribor. Zgodovina društva od zametkov, do sekcije znotraj PDM, samostojnega društva in športnih uspehov je zbrana na društveni spletni strani. V minulih letih je društvo H2O team zrastlo do največjega potapljaškega društva v Sloveniji, saj šteje preko 200 članov.

  Kot se za okroglo obletnico spodobi, bomo skupaj nazdravili. Obletnica društva bo združena z novoletno zabavo, tako je razlog za tvojo udeležbo dvakrat večji. Zbrali se bomo v soboto, 3.12. ob 18.00 uri v baru Mačka na Lentu. Za dobro voljo, spremljevalni program, hrano in pijačo bo poskrbljeno. Za člane H2O team-a se bo pobirala kotizacija 5 EUR, za nečlane pa 10 EUR, ki vključuje hrano in pijačo. Prijave sprejemamo do srede, 30.11. na info@h2oteam.com (prijave so obvezne). Vabljeni vsi H2O teamovci, simpatizerji društva in ljubitelji podvodnega sveta!

  Lep pozdrav!

  H2O team

  #31426

  Jure Daić
  Keymaster

  Zdravo!

  Obletnica in novoletna zabava se približujeta. Če se še niste se čim prej prijavite na info@h2oteam.com. Vabljeni vsi H2O teamovci, simpatizerji društva, člani ostalih društev in ljubitelji podvodnega sveta!

  Lep pozdrav!

  H2O team

  #31427

  Jure Daić
  Keymaster

  Danes se izteka rok za prijavo. Izjemoma so možne prijave tudi še kasneje. Upamo, da se vidimo v čim večjem številu!!!

  LP Jure

  #31428

  Jure Daić
  Keymaster

  V soboto smo skupaj proslavili prvih 10. let H2O Teama in nazdravili na uspešno novo leto. Obujali smo spomine na minule potapljaške dogodke in delali načrte za naprej. Zabava za najvztrajnejše je trajala vse do jutranjih ur. Več pa si lahko ogledate v slikah.

  LP Jure

  #31429

  Jure Daić
  Keymaster

  še…

 • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.
X
top