H2O team potapljanje

Home redesign H2O team forum KLUB IN ČLANI aktivnosti 10. H2O Team Pool Challenge

10. H2O Team Pool Challenge

Prikaz 2 prispevkov - od 1 do 2 (od skupno 2)
 • Avtor
  Prispevki
 • #9645

  H2O team 15. decembra, pred novoletno zabavo organizira interno rekreativno tekmovanje v bazenskih disciplinah potapljanja na vdih za vse svoje člane. Dogodek je namenjen druženju in testiranju svojih sposobnosti v sproščeni atmosferi. Udeleženci se bodo pomerili v statični apneji (STA), dinamični apneji s plavutmi (DYN) in dinamični apneji brez plavuti (DNF).

  Tekmovanje je namenjeno predvsem rekreativcem, ki bodo lahko v simulaciji tekmovanja preizkusili svoje zmogljivosti. V posebno kategorijo bodo razvrščeni tudi aktivni tekmovalci. Ker promoviramo varno potapljanje na vdih, bo vsak ”black out” kaznovan s plačilom runde vsem udeležencem.

  Pričetek tekmovanja bo 15.12. ob 15.00 v bazenu Pristan, predviden zaključek pa ob 18.00. Vsi zainteresirani pošljite svoje prijave do 13. decembra na mojca@h2oteam.com. Ob prijavi pa morate podati tudi čim bolj realne najave rezultatov glede na vaše sposobnosti. Vsak tekmovalec plača štartnino 6 EUR, v katero je vštet vstop na bazen.

  H2O Team Pool Challenge (3 ure, 3 discipline, 3 pravila)

  1. sodelujejo lahko samo člani H2O team

  2. obvezna dobra volja

  3. če kdo izgubi zavest časti rundo

  Primer najave:

  IME: Janez Novak

  STA: 3:32 min

  DYN: 78 m

  DNF: 52 m

  Se vidimo v čim večjem številu!

  #32215

  Jure Daić
  Admin

  V soboto 15.12. se je zaključil 10. H2O Team Pool Challenge. Ponovno smo se imeli odlično in udeleženci so nanizali veliko dobrih potopov. Med rekreativci in tekmovalci sva tokrat zmagala debitanta na Pool Challenge-ih Andrej Pečnik in Jure Daić.

  LP Jure

  P.S. Posodobili smo tudi večno lestvico Pool Challenga: http://forum.h2oteam.com/post23951.html#p23951.

Prikaz 2 prispevkov - od 1 do 2 (od skupno 2)
 • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.
X
vrh